Карта для избежания ареста

• Автор теми Автор теми Dgagernayt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 11K
Для визначення видаткового рахунку не потрібно ніяких довідок.
Пишете заяву виконавцю і прямо в заяві вказуєте номер рахунку і в якому банку. У форматі IBAN.
Виконавець має всю йому потрібну інформацію без всяких довідок. Він же сам і блокував ці рахунки.

то ли где-то тут, то ли на другом форуме видел как это делается удалённо, сейчас что-то не могу найти, не подскажите ?!

то ли где-то тут, то ли на другом форуме видел как это делается удалённо, сейчас что-то не могу найти, не подскажите ?!
На форумі є зразки заяви на визначення видаткового рахунку.
Наприклад :

Завантажуєте, заповнюєте свої данні і вказуєте рахунок який хочете розблокувати на 14200.

Потім у вас 2 варіанта : вдправити цю заяву вручну підписану виконавцю на його фізичну адресу і чекати.
Або ж щоб це в рази пришвидшити, підписати своїм електронним ключем (КЕП) і надіслати йому на електронку.
Підписати можете тут :

Після підпису вам запропонує завантажити окремо документ чи архів з доком і підписом.
Завантажуєте архів. І от цей архів надсилаєте на мейл виконавцю.

Можно попробувать Нова пей это карта от новой почты

работает, уже писал об этом, но на сколько долго...

хз конечно как правильно, но эти м*даки могут сюда добраться и сделать выводы в свою пользу, а прятать под нормальный спойлер тоже не выход, новички не увидят, а старожилы это и так знают...

Доброго ранку, заблокували зп картку, зараз актуально що можна її повністю розблокувати? Чи тільки на дві мінімальні зп?

Картка пб, на неї отримував платежі від інших людей зокрема
Але можна зробити виписку з цільовими зарахуваннями

Cvittt, не дублюйте пости в різних темах, дочекайтесь відповідь в одній.

Возможно карта новапей ?
Или может типо европейские банки ?

Кредит агриколь тоже блокирует ?
Блокирует. С июля точно. В прошлом году заблокировали карту ОТР банка по исполнительному, а карту Креди агриколь нет. В этом добрались и до Креди агриколь. Но это приватный исполнитель. Государственная исполнительная служба Креди агриколь не блокирует.

Добрий день,а чому не потрібно підкажіть,у мене другий виконавець заблокував рахунок відправила листа їй але поки тиша.
заходьте в асвп там буде все видно чи опрацював виконавець вашу заяву. При відкриті провадження в постанові буде номер індифікатора по якому у Вас буде доступ до всіх виконаавчих дій виконавця

Добрий день,а чому не потрібно підкажіть,у мене другий виконавець заблокував рахунок відправила листа їй але поки тиша.
То виконавець довбень. Він мав перед блокуванням перевірити рахунки і банк мав йому надати відповідь, що цей рахунок визначений видатковим іншим виконавцем. Хіба що у вас інше провадження закрилось і знявся арешт, тоді таке можливо.
В мене коли прилітало від банку що надійшла постанова від іншого виконавця про арешт рахунку, то писало що сума 14200 вам доступна.

Капслок, п. 3.3
ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА!!!
Я не розумію
Тобто якщо блокують карту чи рахунок,то всеодно мінімалку знімать можна чи що?

Останнє редагування:
ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА!!!
Я НЕ РОЗУМІЮ.
ТОБТО ЯКЩО БЛОКУЮТЬ КАРТУ ЧИ РАХУНОК,ТО ВСЕОДНО МОЖНО МІНІМАЛКУ ЗНІМАТЬ ЧИ ЩО?
Одну картку Ви можете зробити видатковою, на дві мінімальні зарплати. З нового року це 16 тисяч.
Для цього потрібно на ім'я виконавця відправити заяву на визначення видаткового рахунку.

Одну картку Ви можете зробити видатковою, на дві мінімальні зарплати. З нового року це 16 тисяч.
Для цього потрібно на ім'я виконавця відправити заяву на визначення видаткового рахунку.
Дякую велике!!!
А де можна скачати заяву.
Чи тільки якщо буде статус форумчанин мабудь.

Добрый день. Подскажите пожалуйста, какой картой можно спокойно пользоваться, чтобы избежать ареста от исполнительной службы ?
Возможно карта новапей ?
Без разницы это банк или необанк, только бы спокойно туда переводы получать и переводить
У меня исполнительная не заблокировала пумб и клиринговый дом (они также не подключены к асвп)

Вітаю, підкажіть будь ласка. Бо я в цьому мало розбираюсь. Якщо влупили ВП, (працюю офіційно) вони просто будуть списувати щомісячно 20 відсотків з зп?
Я так розумію ж заблокують усі рахунки. А як тоді мені мої 80 відсотків зарплати отримать? Чи як це все працює. Дякую )

Вітаю, підкажіть будь ласка. Бо я в цьому мало розбираюсь. Якщо влупили ВП, (працюю офіційно) вони просто будуть списувати щомісячно 20 відсотків з зп?
Я так розумію ж заблокують усі рахунки. А як тоді мені мої 80 відсотків зарплати отримать? Чи як це все працює. Дякую )
По одному ВП Ваша бухгалтерія буде списувати 20%. Але майте на увазі, якщо буде 2-3 ВП, то можуть списувати 50% і це законно.
Коли прийде ВП, то Ви вибираєте карту на яку Вам зручніше діставати кошти і пишите заяву виконавцю, на визначення видаткової карти.
Заяву для виконавця Пчёл, виклав вище.

По одному ВП Ваша бухгалтерія буде списувати 20%. Але майте на увазі, якщо буде 2-3 ВП, то можуть списувати 50% і це законно.
Коли прийде ВП, то Ви вибираєте карту на яку Вам зручніше діставати кошти і пишите заяву виконавцю, на визначення видаткової карти.
Заяву для виконавця Пчёл, виклав в
Как быстро блокируют карты после суда?

Назад
Угорі