Автоматизована система виконавчого провадження
asvpweb.minjust.gov.ua
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
asvpweb.minjust.gov.ua
Ні.это где-то тут https://nais.gov.ua
Звичайноили можно ссылочку плз ?
asvpweb.minjust.gov.ua
Вперше бачу юриста, який називає ідентифікатор доступу кодом.на сайте вбивайте номер виконавчого провадження и код доступа
Хоч би написали, що не у всіх "паперових документах" є ідентифікатор, а то будуть шукати наприклад в постанові про арешт того, чого не має)))Ідентифікатор берете або з паперів які надіслав виконавець (в самому верху, зазвичай на 2 стор)
і знов чіпляння до слів)) як же без цього, все стабільно)Вперше бачу юриста, який називає ідентифікатор доступу кодом.
Ну хоч не пін-кодом і то добре.
Ви читати розучились чи вам зміст незрозумілий?Хоч би написали, що не у всіх "паперових документах" є ідентифікатор, а то будуть шукати наприклад в постанові про арешт того, чого не має)))
Бо статус "юрист" як на мене вам надали авансом і невиправдано.і знов чіпляння до слів)) як же без цього, все стабільно)
ви про всі паперові документи написали))) уточнуйте, що це постанова про відкриття виконавчого провадження (до речі вона має бути з QR кодом, про це також не зазначено).Написано "в самому верху, зазвичай на 2 стор"
Ви мабуть просто в очі не бачили документів які надсилають виконавці.
Бо 2 стор - це зазвичай постанова про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором.
Якщо не знаєте як все відбувається - не пишіть, пруфів і так постійно не даєте))Бо статус "юрист" як на мене вам надали авансом і невиправдано.
В ступорі один лиш ви. І мабуть до того всього не добачаєте що я написав, мені не важко продублювати :ви про всі паперові документи написали))) уточнуйте, що це постанова про відкриття виконавчого провадження (до речі вона має бути з QR кодом, про це також не зазначено).
Не вводьте людей у ступор)
Оце якраз про вас)Якщо не знаєте як все відбувається - не пишіть, пруфів і так постійно не даєте))
Яких "паперів" - не зрозуміло, хоч далі відповіли, коли вам про це вказали))) одразу ж так важко написати))В ступорі один лиш ви. І мабуть до того всього не добачаєте що я написав, мені не важко продублювати :
нахваляти себе не потрібно)) погана звичка))) одразу всі повірили, що "всі справи виграли", пруфів знов немає)Те що ви тут намагаєтесь начитавшись ваших "реєстрів" пробувати тут прописати, я особисто вже пройшов і забув.
І всі справи виграв![]()
"В мене все" - ваші слова вище, самі свої слова звели на нівецьТож можете писати що завгодно, мені байдуже
брєд - ознайомитися з правила форуму, на які самі іноді посилаєтесь, хоч якісь рамки мають бути)Люди на форумі навряд чи довірять вам справу читаючи такий брєд)
Та розумійте що завгодно, на здоров'я)Тож мабуть все і так зрозуміло.
Бо статус "юрист" як на мене вам надали авансом і невиправдано.
[POSTS=15000]Знову на наших виборах демократія не перемогла
[/POSTS]А-банк реагирует на поатежные инструкции и к асвп ещё как подключен! Не вводите людей в заблуждениеБудь який банк який не підключений до АСВП
Ось тред:
Ще десь був офіційний документ-список де перечислені усі підключені до АСВП банки. Не можу знайти, але пошукайте на форумі за ключовими словами "АСВП + банк" або "АСИП + банк"
З тих що особисто знаю - А-Банк, ПУМБ, Сенс Банк
А-Банк точно не реагує на запити приватних виконавців ні по інформації з рахунків, ні по арешту коштів. Ні в автоматичному режимі, ні на прямі запити надіслані особисто виконавцем. Користуйтесь
А-банк реагирует на платежные инструкции и к асвп ещё как подключен! Не вводите людей в заблуждение
А-банк реагирует на поатежные инструкции и к асвп ещё как подключен! Не вводите людей в заблуждение
Знайшла в інтернеті зразок заяви про призначення видаткового рахунку, взяла довідку з банку з реквізитами і надіслала на електронну адресу виконавчої служби виписку і заяву. Через 3 робочих дня виконавець виніс постанову.Розкажіть детальніше як ви це зробили?
І після цього спокійно користуєтеся коштами?Знайшла в інтернеті зразок заяви про призначення видаткового рахунку, взяла довідку з банку з реквізитами і надіслала на електронну адресу виконавчої служби виписку і заяву. Через 3 робочих дня виконавець виніс постанову.
Після призначення рахунку для видаткових операцій можна користуватись коштами у межах суми 14200 грн у місяць.І після цього спокійно користуєтеся коштами?
Користуюсь в межах 14200 вільноІ після цього спокійно користуєтеся коштами?
Скажіть будь ласка, а що за довідка? Бо мені в банку (ПУМБ) сказали що можуть надати тільки виписку по моїм операціям, і все.Знайшла в інтернеті зразок заяви про призначення видаткового рахунку, взяла довідку з банку з реквізитами і надіслала на електронну адресу виконавчої служби виписку і заяву. Через 3 робочих дня виконавець виніс постанову.
Для визначення видаткового рахунку не потрібно ніяких довідок.Скажіть будь ласка, а що за довідка? Бо мені в банку (ПУМБ) сказали що можуть надати тільки виписку по моїм операціям, і все.