Карта для избежания ареста

• Автор теми Автор теми Dgagernayt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 11K
это где-то тут https://nais.gov.ua

или можно ссылочку плз ?
Вам в Дию или в бумажном виде должны были прислать "Постанова про відкриття виконавчого провадження" з QR кодом, на сайте вбивайте номер виконавчого провадження и код доступа

Ні.
или можно ссылочку плз ?
Звичайно

Входите тут ("доступ сторін до виконавчого провадження") 👇через номер ВП і ідентифікатор доступу.

1721481690435.webp

Ідентифікатор берете або з паперів які надіслав виконавець (в самому верху, зазвичай на 2 стор)
або ж в Дія.
на сайте вбивайте номер виконавчого провадження и код доступа
Вперше бачу юриста, який називає ідентифікатор доступу кодом.
Ну хоч не пін-кодом і то добре.

спасибо всем ответившим...

интересная фuгня, на запрос в каких банках есть счета не числится ПУМБ и А-Банк...

подана заявка на блокировку в те банки, которых нет в ответе и где естественно нет счетов...

в некоторые банки которые были в ответе, Глобус, Пиреус, Новапей, запрос на блокировку не подан или может подан не автоматическом режиме и они на него забили или как это происходит ?!

Ідентифікатор берете або з паперів які надіслав виконавець (в самому верху, зазвичай на 2 стор)
Хоч би написали, що не у всіх "паперових документах" є ідентифікатор, а то будуть шукати наприклад в постанові про арешт того, чого не має)))
Вперше бачу юриста, який називає ідентифікатор доступу кодом.
Ну хоч не пін-кодом і то добре.
і знов чіпляння до слів)) як же без цього, все стабільно)

Хоч би написали, що не у всіх "паперових документах" є ідентифікатор, а то будуть шукати наприклад в постанові про арешт того, чого не має)))
Ви читати розучились чи вам зміст незрозумілий?
Написано "в самому верху, зазвичай на 2 стор"
Ви мабуть просто в очі не бачили документів які надсилають виконавці.
Бо 2 стор - це зазвичай постанова про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором.
і знов чіпляння до слів)) як же без цього, все стабільно)
Бо статус "юрист" як на мене вам надали авансом і невиправдано.
Я за наш форум.
Це моя суб'єктивна думка.
А вас якщо щось не влаштовує, ви завжди можете покинути цей форум.
В мене все.

Написано "в самому верху, зазвичай на 2 стор"
Ви мабуть просто в очі не бачили документів які надсилають виконавці.
Бо 2 стор - це зазвичай постанова про відкриття виконавчого провадження з ідентифікатором.
ви про всі паперові документи написали))) уточнуйте, що це постанова про відкриття виконавчого провадження (до речі вона має бути з QR кодом, про це також не зазначено).
Не вводьте людей у ступор)
Бо статус "юрист" як на мене вам надали авансом і невиправдано.
Якщо не знаєте як все відбувається - не пишіть, пруфів і так постійно не даєте))

ви про всі паперові документи написали))) уточнуйте, що це постанова про відкриття виконавчого провадження (до речі вона має бути з QR кодом, про це також не зазначено).
Не вводьте людей у ступор)
В ступорі один лиш ви. І мабуть до того всього не добачаєте що я написав, мені не важко продублювати :

1721505219713.png

Якщо не знаєте як все відбувається - не пишіть, пруфів і так постійно не даєте))
Оце якраз про вас)
Які вас пруфи цікавлять?
Те що ви тут намагаєтесь начитавшись ваших "реєстрів" пробувати тут прописати, я особисто вже пройшов і забув.
І всі справи виграв ;)
Тож можете писати що завгодно, мені байдуже.
Люди на форумі навряд чи довірять вам справу читаючи такий брєд)
До речі - у вас декілька форумчан питали про ваші кейси... але відповіді не почули.
Тож мабуть все і так зрозуміло.

Систематичні порушення Правил Форуму!
В ступорі один лиш ви. І мабуть до того всього не добачаєте що я написав, мені не важко продублювати :
Яких "паперів" - не зрозуміло, хоч далі відповіли, коли вам про це вказали))) одразу ж так важко написати))
Те що ви тут намагаєтесь начитавшись ваших "реєстрів" пробувати тут прописати, я особисто вже пройшов і забув.
І всі справи виграв ;)
нахваляти себе не потрібно)) погана звичка))) одразу всі повірили, що "всі справи виграли", пруфів знов немає)
Тож можете писати що завгодно, мені байдуже
"В мене все" - ваші слова вище, самі свої слова звели на нівець
Люди на форумі навряд чи довірять вам справу читаючи такий брєд)
брєд - ознайомитися з правила форуму, на які самі іноді посилаєтесь, хоч якісь рамки мають бути)
Тож мабуть все і так зрозуміло.
Та розумійте що завгодно, на здоров'я)
До речі видаляти повідомлення - це якась фішка?)

Можна лиш одне сказати, що на нашому форумі можуть бути лиш справжні юристи і адвокати!!!
Оффтоп
А перевірити ми вміємо!🤭🤗

Будь який банк який не підключений до АСВП
Ось тред:

Ще десь був офіційний документ-список де перечислені усі підключені до АСВП банки. Не можу знайти, але пошукайте на форумі за ключовими словами "АСВП + банк" або "АСИП + банк"

З тих що особисто знаю - А-Банк, ПУМБ, Сенс Банк

А-Банк точно не реагує на запити приватних виконавців ні по інформації з рахунків, ні по арешту коштів. Ні в автоматичному режимі, ні на прямі запити надіслані особисто виконавцем. Користуйтесь
А-банк реагирует на поатежные инструкции и к асвп ещё как подключен! Не вводите людей в заблуждение
А-банк реагирует на платежные инструкции и к асвп ещё как подключен! Не вводите людей в заблуждение

Вкладення

• IMG_20240721_101605.webp
    IMG_20240721_101605.webp
    54.9 Кб · Перегляди: 136
А-банк реагирует на поатежные инструкции и к асвп ещё как подключен! Не вводите людей в заблуждение

фиг его знает, как это правильно работает, в одном примере его даже не числится в ответе на запрос, где и какие счета есть и если даже был подан запрос в ручном режиме, то всё равно не заблокировали...

как-то логика этого всего не сильно понятна, во всяком случае мне сейчас...

Розкажіть детальніше як ви це зробили?
Знайшла в інтернеті зразок заяви про призначення видаткового рахунку, взяла довідку з банку з реквізитами і надіслала на електронну адресу виконавчої служби виписку і заяву. Через 3 робочих дня виконавець виніс постанову.

Знайшла в інтернеті зразок заяви про призначення видаткового рахунку, взяла довідку з банку з реквізитами і надіслала на електронну адресу виконавчої служби виписку і заяву. Через 3 робочих дня виконавець виніс постанову.
І після цього спокійно користуєтеся коштами?

І після цього спокійно користуєтеся коштами?
Після призначення рахунку для видаткових операцій можна користуватись коштами у межах суми 14200 грн у місяць.
Але залежно від банку це може бути бути або лиш видача готівки в касі, або звичайне користування (просто в межах суми).

Скажіть будь ласка, а що за довідка? Бо мені в банку (ПУМБ) сказали що можуть надати тільки виписку по моїм операціям, і все.

Скажіть будь ласка, а що за довідка? Бо мені в банку (ПУМБ) сказали що можуть надати тільки виписку по моїм операціям, і все.
Для визначення видаткового рахунку не потрібно ніяких довідок.
Пишете заяву виконавцю і прямо в заяві вказуєте номер рахунку і в якому банку. У форматі IBAN.
Виконавець має всю йому потрібну інформацію без всяких довідок. Він же сам і блокував ці рахунки.

Назад
Угорі