ZYK
Форумчанин
- Дописи
- 100
- Реакції
- 56
- Бали
- 68
ZYK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня !.Напишіть мені будь-ласка як ви справилися з цим,дуже боюся обдзвону рідних і на роботу особливо. Це страшний позор!!!Та Вам вже розписали все по поличках! Нема цих варіантів! Ну нема! Від слова взагалі! Я чудово розумію Ваш стан... Прям дежа вю якесь. Зрозумійте, що у них зовсім інша система. Коли з Вами почнуть зв'язуватись співробітники цих МФО і коли зрозуміють, що Ви переживаєте за обдзвони близьких і аля "репутацію" (яка взагалі ніякого відношення не має до кредитів), - Вони тупо будуть бити на це! Жодна МФО не буде грати по Вашим правилам. Жодна. Поки не зрозуміють, що програють. А програють вони тільки тоді, коли все ваше оточення їм скаже, щоб йшли вони на дітородний орган і нічим не можуть допомогти, тільки тоді Ви зможете домовитись на адекватні суми. Все. Ну немає інших варіантів. Від слова - взагалі!
І я це Вам кажу не зі зла, чи інших намірів. Я сам рік годував їх, я попереплачував по 3-4 тіла їм тільки заради того, щоб нікому не подзвонили і не написали. І я дійшов до грані - в мінус працював, постійно брехав близьким. Поки не залишився в повній сраці. Ваші думки, вище описані, щодо перепозичити і т.д. це повна дупа. Всі тут з цим зіштовхнулись. Не вздумайте на матеріальній основі псувати відносини з людьми! Дзвінки МФО і бути винним дуже велика різниця. Якщо хочете, можу більш детальніше описати і пояснити всю ситуацію в особистих повідомленнях. І підтримаю, допоможу чим зможу