Как избавиться от долгов мфо

• Автор теми Автор теми Yuliya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та Вам вже розписали все по поличках! Нема цих варіантів! Ну нема! Від слова взагалі! Я чудово розумію Ваш стан... Прям дежа вю якесь. Зрозумійте, що у них зовсім інша система. Коли з Вами почнуть зв'язуватись співробітники цих МФО і коли зрозуміють, що Ви переживаєте за обдзвони близьких і аля "репутацію" (яка взагалі ніякого відношення не має до кредитів), - Вони тупо будуть бити на це! Жодна МФО не буде грати по Вашим правилам. Жодна. Поки не зрозуміють, що програють. А програють вони тільки тоді, коли все ваше оточення їм скаже, щоб йшли вони на дітородний орган і нічим не можуть допомогти, тільки тоді Ви зможете домовитись на адекватні суми. Все. Ну немає інших варіантів. Від слова - взагалі!
І я це Вам кажу не зі зла, чи інших намірів. Я сам рік годував їх, я попереплачував по 3-4 тіла їм тільки заради того, щоб нікому не подзвонили і не написали. І я дійшов до грані - в мінус працював, постійно брехав близьким. Поки не залишився в повній сраці. Ваші думки, вище описані, щодо перепозичити і т.д. це повна дупа. Всі тут з цим зіштовхнулись. Не вздумайте на матеріальній основі псувати відносини з людьми! Дзвінки МФО і бути винним дуже велика різниця. Якщо хочете, можу більш детальніше описати і пояснити всю ситуацію в особистих повідомленнях. І підтримаю, допоможу чим зможу
Доброго дня !.Напишіть мені будь-ласка як ви справилися з цим,дуже боюся обдзвону рідних і на роботу особливо. Це страшний позор!!!

Доброго дня !.Напишіть мені будь-ласка як ви справилися з цим,дуже боюся обдзвону рідних і на роботу особливо. Це страшний позор!!!
Розповів рідним і оточенню все як є. Бо іншого шляху немає. Не так страшний чорт, як про нього пишуть) Звісно отримав по шапці, наслухався ругані і критики. І все, вимкнув сімку. Батьки не спілкуються ні з ким, поповняють чорні списки. І чим далі, тим менше дзвінків і т.д. І абсолютно нічого страшного не відбулось) живу в своє задоволення, працюю офіційно, відносини з близькими вирівнялись, все нормально)

Ну и д*pa.Все проблемы у нас голове,наведите там порядок.
Це правда! На початку важко від дзвінків... Але я,думаю,що не важче чим оплачувати пролонгації! Це потрібно зрозуміти!!! Дякую,що ви допомагаєте! З Вами я почала жити!!!

Розповів рідним і оточенню все як є. Бо іншого шляху немає. Не так страшний чорт, як про нього пишуть) Звісно отримав по шапці, наслухався ругані і критики. І все, вимкнув сімку. Батьки не спілкуються ні з ким, поповняють чорні списки. І чим далі, тим менше дзвінків і т.д. І абсолютно нічого страшного не відбулось) живу в своє задоволення, працюю офіційно, відносини з близькими вирівнялись, все нормально)
А на роботу дзвонили??цікавить є гроші, топкредит

У всех разные семьи и разное окружение. Родных не выбирают. Я рада за тех, у кого есть поддержка близких в такой момент. К сожалению, я не из их числа. Ситуация произошла по моей глупости, если б ситуация от меня не зависела, возможно и поддержали б. А так... Ну как есть. Моя задача не допустить огласки и закрыть проблему, что создала сама. Растягивать еще на 6 месяцев этот кошмар не хочу. Закрыть и забыть.
Что такое "огласка" ??

А на роботу дзвонили??цікавить є гроші, топкредит
В мене їх немає. Дзвонили і писали з готівочки. Босс зателефонував на гарячу готівочки, розніс дзвонилку, з'єднали з СБ, нагнув їх і перестали дзвонити

У меня работа стандартная. Я пишу программы и создаю дизайны в фотошоп и корелле))) на некоторых подействовал нацкомфинуслуг, с некоторыми договорились на тело)))
Куда треба зайти що б написати НАЦКОМУ??? І як писати правильно до їх звернення???

Maj, да.У меня прострочки,а платить не чем,то и за пол года не вылезу

Как написать письмо в нац ком?

Получается, что кроме того, что по уши в долгах, еще и врать всем. С работы точно уволят, у нас уже были случаи, разбираться не будут. Что это за жизнь? В изоляции, с теоефонным террором и без работы. Боясь выйти из дома, потому что везде могут быть расклеены фото. Разве это жизнь? Так, функционирование организма
Post automatically merged:

Денег нет. Забыть не получится. Если будет разглашение, я останусь без работы. Близкие не поймут...Зачем так жить?

Я тоже долго боялась, что все узнают. И из-за этого набралась ещё больше кредитов. Когда сума тела перевалила за 100 тыс. Уже не было возможности скрывать, друзьям сразу сказала. А родителям до последнего боялась. В результате узнали всё сами от МФО ... Лучше бы сама призналась сразу! В результате, правду тут пишут, узнаешь кто тебе друг, а кто такое себе.. Вы удивитесь на сколько проще станет, когда уже близкие знают чего ожидать.
Post automatically merged:

Lera, моей супруге только коллаж присылали лично, с угрозой разослать всем.... Вроде не разослали, по крайней мере никто ничего из друзей не говорил....
а какая МФО?

Останнє редагування:
Да лучше рассказать родственникам. У меня такая же ситуация молчала пока сумма дошла свыше 100000 грн, не знала что делать. Набралась смелости и призналась родным. Расскажи раньше и не было б такой попы. Теперь решаем проблемы по мере возникновения вместе.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі