Как избавиться от долгов мфо

• Автор теми Автор теми Yuliya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Просто так виходить, що я не згодна з думкою багатьох, тож вже висловились, що я у змові з коллекторами. Дуже смішно.
Для мене оптимальним варіантом було б встановлення певної сумми ( тіло+відсотки) і розбиття на декілька місяців рівними платежами. Декілька місяців на нулі і свобода. Може хтось знає МФО з якими можна домовитись таким чином, поки нема великих просрочок. Чи є шанс на такий варіант?
Є ,але треба перенести терор,позор....
Кешбері просить вже тільки тіло 6000. Грошей ноль.
Майкредіт рекстуризацію робить на 3-4с. На своїх умовах. Через кожні 2тижні проплата.....
ФінХ рекстуризацію також роблять...
Інші через 6м вже починають пропонувати.або продають каллам

Просто так виходить, що я не згодна з думкою багатьох, тож вже висловились, що я у змові з коллекторами. Дуже смішно.
Для мене оптимальним варіантом було б встановлення певної сумми ( тіло+відсотки) і розбиття на декілька місяців рівними платежами. Декілька місяців на нулі і свобода. Може хтось знає МФО з якими можна домовитись таким чином, поки нема великих просрочок. Чи є шанс на такий варіант?
Вариантов нет.Ложитесь спать))утро вечера мудренее)))

Я вас розчарую...
Таких МФО нема.
Ваш варіант- це щось з області фантастики...

А, ні!!!
Суд може присудити тіло + %, а там уже справа за виконавчою...

Значить варіант лише один, шукати гроші на закриття.
Post automatically merged:

Я уже месяц нормально не сплю.
Ваше право вирішувати!!))))
Це Ваш вибір!!!!
Прохання,якщо з кимось домовитесь на цьому етапі прострочки,повідомте на форумі,будь ласка!!))

• Подобається
Реакції: LeTa
Значить варіант лише один, шукати гроші на закриття.

Я уже месяц нормально не сплю.
Побережіть себе, я вас прошу...
Я так розумію, що у вас багато МФО, але ви все ще не втрачаєте надію, що зможете вибратись з цієї ями без "втрат"...?

Ваше право вирішувати!!))))
Це Ваш вибір!!!!
Прохання,якщо з кимось домовитесь на цьому етапі прострочки,повідомте на форумі,будь ласка!!))
Звичайно. Дякую. Я думала, що одна така, з такими проблемами

Побережіть себе, я вас прошу...
Я так розумію, що у вас багато МФО, але ви все ще не втрачаєте надію, що зможете вибратись з цієї ями без "втрат"...?
Дякую за підтримку. Багато, якби не було пролонгацій, за декілька місяців все закрила б, а так всі доходи в цю безодню.

Та Вам вже розписали все по поличках! Нема цих варіантів! Ну нема! Від слова взагалі! Я чудово розумію Ваш стан... Прям дежа вю якесь. Зрозумійте, що у них зовсім інша система. Коли з Вами почнуть зв'язуватись співробітники цих МФО і коли зрозуміють, що Ви переживаєте за обдзвони близьких і аля "репутацію" (яка взагалі ніякого відношення не має до кредитів), - Вони тупо будуть бити на це! Жодна МФО не буде грати по Вашим правилам. Жодна. Поки не зрозуміють, що програють. А програють вони тільки тоді, коли все ваше оточення їм скаже, щоб йшли вони на дітородний орган і нічим не можуть допомогти, тільки тоді Ви зможете домовитись на адекватні суми. Все. Ну немає інших варіантів. Від слова - взагалі!
І я це Вам кажу не зі зла, чи інших намірів. Я сам рік годував їх, я попереплачував по 3-4 тіла їм тільки заради того, щоб нікому не подзвонили і не написали. І я дійшов до грані - в мінус працював, постійно брехав близьким. Поки не залишився в повній сраці. Ваші думки, вище описані, щодо перепозичити і т.д. це повна дупа. Всі тут з цим зіштовхнулись. Не вздумайте на матеріальній основі псувати відносини з людьми! Дзвінки МФО і бути винним дуже велика різниця. Якщо хочете, можу більш детальніше описати і пояснити всю ситуацію в особистих повідомленнях. І підтримаю, допоможу чим зможу

Круто , а как договориться у меня не получается, розговаривают так что приходиться соглашаться с их условиями.
А Вы измените тактику,и разговаривайте с ними так же как и они,ставьте свои условия,и тогда уже им придётся соглашаться. Работает.

А Вы измените тактику,и разговаривайте с ними так же как и они,ставьте свои условия,и тогда уже им придётся соглашаться. Работает.
Согласен, работает, но не на маленьких сроках просрочек, и не на все шараги действует. Как сказал мне один "вежливый" человек с кредиткассы вчера, что они сами понимают, что чем дольше человек не платит, тем для них сложнее выбить эти деньги. И я с ним от части согласен, со временем и у автора темы выработается иммунитет от их беспредела, просто она сама ещё этого не понимает.

Lera, моей супруге только коллаж присылали лично, с угрозой разослать всем.... Вроде не разослали, по крайней мере никто ничего из друзей не говорил....

QUOTE="Древний, post: 249745, member: 4139"]
Lera, моей супруге только коллаж присылали лично, с угрозой разослать всем.... Вроде не разослали, по крайней мере никто ничего из друзей не говорил....
[/QUOTE]
Вот и пережили одну из небольших неприятностей)))

Звичайно. Дякую. Я думала, що одна така, з такими проблемами

Дякую за підтримку. Багато, якби не було пролонгацій, за декілька місяців все закрила б, а так всі доходи в цю безодню.
Я Мілоан пролонгувала майже по 732 грн. Що три дня!!!!
А підтримку Ви знайдете завжди,звертайтесь. Будемо дружити???))>)

І в мене начебто не розіслали,але я їм оплатила 4тис. А ще треба 6 це з відсотками.Що робити?

Конечно, закрыть, ограничить доступ, поменять имя по возможности. Хотя если Вы до этого это не сделали, есть вероятность, что они уже все ссылки себе сохранили.
Я в шоці ...я не знаю як з цим жити далі

Коли з Вами почнуть зв'язуватись співробітники цих МФО і коли зрозуміють, що Ви переживаєте за обдзвони близьких і аля "репутацію" (яка взагалі ніякого відношення не має до кредитів), - Вони тупо будуть бити на це!
Ох, як я ту з Вами згодна, я по началу, коли тільки почалиссь просрочки, ще не знайшовши цього форуму, панічно цього боялась, від усих брала трубку, аби тільки близьким не дзвонили, то подзвонив до мене ypoд із Манібум, почав орати, щоб я заплатила, а інакше він подзвонить до бившої свекрухи, я почала просити, що тільки не дзвони, я заплачу до кінця дня, то той кончений прям при мені паралельно її набрав і почав виясняти , чи знає вона мене і т.д., я як почула її голос, і офігела...

Я в шоці ...я не знаю як з цим жити далі
Жити, як і раніше жили, забити на все це, і мені присилали пopнoколаж, що із соцсетей не удалила, то максимально закрито, наче ніхто не говорив, що отримали. Ну і що? Невже нормальна людина,коли отримає це, сприйме цей бред серйозно??? Зіграйте на випередження, скажіть,що Вас взломали аферюги, якщо Ви так за це переживаєте. А взагалі, читайте більше форум, це реально приводить мозги до тями і Ви почнеме мислити адеватно,без паніки,страху, і все наладиться)) а це все просто неприємність, яку треба просто пережити і все)) аааа, і ще , відмінний фільтр в нашому житті, благодаря якому Ви зрозумієте,хто у Вашому оточенні справжній!! А хто відсіється))

Останнє редагування:
Я в шоці ...я не знаю як з цим жити
З часом сприйняття цієї ситуації кардинально зміниться. Вона буде сприйматись, скоріше, як гіркий досвід, ніж, як щось страшне і непоправне, як це є наразі...

Взагалі не цікава. Дивне ставлення до людей, що мають іншу думку. Я думала, що можливо є люди, які знають як домовитися з МФО і позакривати займи з найменшими втратами. Я не готова з ними воювати і ще виправдовуватися перед родичами і знайомими. Не хочу цього. В мене зараз стан нервової системи не найкращий, бо розумію, що майже в ямі. Я просто намагалася донести свою думку до людей, що радять нічого не платити. Я так не зможу і чому не можу пояснила. У відповідь почула, що дурепа, так дурепа, але тільки тому що понабирала займів, а не тому що хочу вирішити це питання.
Конечно же есть такие люди и я Вам сейчас подробно всех их назову:
1 Гипнотизёр 100% результат.
2 Адвокат решает все ваши проблемы лишая вас головной боли.
3 Вы сами можете себе помочь если будете читать форум и выполнять все рекомендации которые дают результат.

Родственникам посоветуйте обратиться в полицию письменно с заявлением мотивируя это тем что это всего-навсего законно!

Anna85, дякую за підтримку...

З часом сприйняття цієї ситуації кардинально зміниться. Вона буде сприйматись, скоріше, як гіркий досвід, ніж, як щось страшне і непоправне, як це є наразі...
А у вас як?Ви вже довго з цим живете?

Никто не будет бороться со мной, никому не нужны чужие проблемы. Я знаю, что такое быть отвергутой и не хочу так жить. Мне ошибок не прощают.
Пока не боюсь, просрочек крупных еще нет, так пару дней и пока идут на уступки в виде отсрочки пролонгации на день-два.
Ну тоді платіть пролохації до кінця своїх днів, вам люди дають реальні поради, та бачу вони вам не потрібні

Я думала, что люди ищут выход из ситуации, возможно у кого то есть опыт, как договориться. Мне не нужны идеи как уйти от ответственности. Я никому не навязываю свою сторону, просто ищу решение проблемы. Почему не для меня, я обьяснила.

Вы конечно извините, что влезла со своей точкой зрения. Думала, может и правда решение найду...а получилось, что еще больше негатива набралась. Получается, если не согласен с невозвратом-вон с форума. Может для кого то странно, но я не хочу жить без работы, без репутации, под косыми взглядами людей. Методы конечно незаконные у МФО, но я ж изначально все понимала и влезла все равно. А невозврат... для меня это как опуститься до уровня того же МФО. Брала, значит обязана отдать. Еще раз прошу прощения, больше вас не побеспокою. Желаю вам удачи и счастливого разрешения всех проблем, какой бы путь кто не избрал.
"Брала, значит надо отдать"
Сколько вы делали прололонгаций и какие тела? Возможно вы уже все, давно вернули

• Подобається
Реакції: LeTa
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі