Как вы относитесь к денежной магии? Избавиться от кредитов с помощью магии

Самый надёжный магический метод избавления от долгов, это жертвоприношение богу денег Мамонне (у славян Дый или Див). Причём, в жертву приносили в древности, тех, кто преследовал должника, а это криминал.
Этот метод не подходит. Посодют!

А если крещеный против своей воли?;)
Існує обряд зняття хрещення,було б бажання.
Самый надёжный магический метод избавления от долгов, это жертвоприношение богу денег Мамонне (у славян Дый или Див). Причём, в жертву приносили в древности, тех, кто преследовал должника, а это криминал.
Этот метод не подходит. Посодют!
Слов'яни(не московіти та інші мокші) ніколи! не приносили кривавих жертв. То прийшло з вікінгами і іудеями.

Я скорее в это поверю, чем в Захист и удаление из баз. Да и свечки специальные не предлагают по 5к покупать.

І я хо такий)

РИТУАЛИ, ЩОБ НАЗАВЖДИ ПОКІНЧИТИ З БОРГАМИ​

Позбавлятися від навислих над вами боргових хмар - просто. Нескладні змови допоможуть звернути увагу духів на вашу проблему, закликати їх до сприяння. Вам не знадобиться напружуватися в пошуках магічних аксесуарів. Ритуали на позбавлення від боргів, про які піде мова далі, перевірені часом.

ТИЖНЕВИЙ ЗМОВУ НА ВОДУ​

Даний змова проводиться регулярно в однаковий час доби протягом семи днів. Найкраще починати у вівторок.

ЩО ЗНАДОБИТЬСЯ ДЛЯ РИТУАЛУ?​

Для реалізації процесу приготуйте єдиний предмет:

• невелику посудину з свяченою водою (стакан або баночка)
У деяких інструкціях вказано, що можна брати і воду з крана, але ми рекомендуємо використовуватися священної або набраної о третій годині ночі (така вода в чарах іменується непочатої), яка теж має магічну силу.

ЯК ПРОВОДИТЬСЯ ОБРЯД?​

1. Налийте в посудину свяченої води, дайте їй встоятися, щоб вода не вагалася.
  2. Подумайте про наявні на сьогодні борги.
  3. Над водою проговорите слова:
  4. Три рази помийте обличчя водою з ємності. Якщо вода залишилася, її слід хрестоподібно випити.
  5. Повторюйте цю процедуру щоранку протягом тижня.
Результат буде такий: у вашому житті з'являться обставини, які допоможуть звільнитися від запозичених грошей. Відданий борг повинен бути зроблений від чистого серця.
Не дякуйте?
Хороший ретуал, обязательно попробую.
Я скорее в это поверю, чем в Захист и удаление из баз. Да и свечки специальные не предлагают по 5к покупать.
Согласна на все 100! Захист по всем метро рекламу дал, люди верят и несут им бабло, а водичкой святой умыться, дык это только позитивно и платить очередным шахраям не нужно.
Согласна на все 100! Захист по всем метро рекламу дал, люди верят и несут им бабло, а водичкой святой умыться, дык это только позитивно и платить очередным шахраям не нужно.

Останнє редагування:
тема совсем заглохла...
Неужели темы "мне прислали смс" интереснее? :(

тема совсем заглохла...
Неужели темы "мне прислали смс" интереснее? :(
Чей то она заглохла). Вовсе нет.
Я вот как раз новый обряд читаю...
А на своём опыте скажу, что сработал обряд на изменение места работы спустя месяц после его проведения у меня была новая работа. Более высокооплачиваемая.

Admin, у меня есть знакомая,которая уверяла,что нужно на клочке бумаги написать письмо в небесную канцелярию с суммой,которую,хотел бы иметь в кошельке.)))и еще не маловажен Дизайн Человека.)

Я так и знал...
Многие обряды проводятся в обнаженном виде)
В шапкі :ups2:
Admin, у меня есть знакомая,которая уверяла,что нужно на клочке бумаги написать письмо в небесную канцелярию с суммой,которую,хотел бы иметь в кошельке.)))и еще не маловажен Дизайн Человека.)
Ага,а потім спалити той листочок і попіл розчинити в бокалі шампанського і під бій курантів в новорічну ніч випити?

Назад
Угорі