Ща ще скину...
ОБРЯД СПАЛЮВАННЯ ФІНАНСОВОЇ КРИЗИ
Пропонуємо цікавий обряд, який дійсно допоможе вибратися з боргів, і поліпшить добробут.
ЩО ЗНАДОБИТИСЯ ДЛЯ ОБРЯДУ?
Для проведення ритуалу знадобиться приготувати:
- білий паперовий лист;
- церковна свічка;
- чорний олівець.
Обряд проводиться на старіючу місяць. Бажано, щоб на вулиці в цей час був невеликий вітер.
ЯК ПРОВОДИТИ ОБРЯД?
Мета скоєних дій передбачає остаточне рішення з боргами. Дотримуйтесь таких кроків:
- Запаліть свічку недалеко від вікна.
- На білому листку чорним олівцем напишіть борги: кому і скільки.
- Спаліть цей лист над вогнем свічки, разом з цим вимовляєте слова: «Свічка-свічка, в справах допоможи, всі борги мої спали».
- Аркуш паперу нехай згорить дотла.
- Утворився попіл викиньте через вікно, щоб вітер розвіяв.
Обряд, за словами практикуючих магів, подіє на протязі двох тижнів.
Не дякуйте?
Якщо ти не шукаєш легких шляхів,То лови
ЦВИНТАРНИЙ ОБРЯД НА ПОЗБАВЛЕННЯ ВІД КРЕДИТІВ
Обряд на позбавлення від боргів за кредитом здасться вам складніше в реалізації, оскільки він проводиться на кладовищі. Кредити приманюють. Це один із способів отримати гроші відразу і багато. Та й помісячна виплата частинами здається не такою і великий. Але зобов'язання до зазначеного числа погасити платіж тримає людину в залізній руці і вибиратися з нього складно. Адже не завжди вдається зібрати потрібну суму. Цей обряд сприяє зникненню кредитних заборгованостей.
ЩО ЗНАДОБИТЬСЯ ДЛЯ ОБРЯДУ?
Для проведення обряду знадобиться приготувати:
- чорний хліб;
- солодощі;
- пляшка горілки;
- непарну кількість квітів.
Ритуал виповнюється ввечері в період спадною місяця.
ЯК ПРОВОДИТИ ОБРЯД?
Головне дію проводиться в місці поховання мертвих. Краще витратити на нього не один день, а два або три. Що ж передбачає цей спосіб, що допомагає звільнитися від кредитної заборгованості?
- Треба вийти на дванадцяту дня будь-якого місяця до кладовища і відшукати могилу, щоб ініціали небіжчика збігалися з першими трьома буквами банку, в якому оформлений кредит.
- В першу пару ночей Приберіть на могилі: вибери бур'ян, розгрібаючи листя.
- На третю ніч принесіть до цього місця чорний хліб, цукерки, горілку і квіти.
- Покладіть принесені подарунки так, щоб продукти з'їли собаки або птиці.
- Горілку розлийте в підставі могили.
- Поверніться до пам'ятника, подумайте про свої борги.
- Розгорніться до нього спиною і скажіть змову:
«Я зараз звідси піду, свої борги я з собою не заберу. Свої борги я в землю поховаю. Як немає більше на світі (промовте ім'я покійного), так немає на світі і моїх боргів. Як не ходить він більше по землі, так і борги в моє життя не входять. Я звільнився, я зрушив з місця, я пішов, я сюди більше ніколи не прийшов ».
- Сказавши слова, підіть, не обертаючись, і більше ніколи на цю могилу Не вертайтеся. Навіть якщо підете на кладовищі, обходьте стороною.
Після проведеного магічного акту, у вас поступово з'являтися гроші, щоб розраховуватися з банком. Але пам'ятайте, обряд передбачає в найближчу пару років не брати ніяких кредитів.
Обряд на позбавлення від боргів за кредитом проводиться на кладовищі