Как сейчас ведут себя е гроши в просрочке

• Автор теми Автор теми O272444721
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 215
  • Перегляди Перегляди 19K
Ну як не странно 9 й день поки ні кому я би їм по реструктуризації заплатив го хочуть все і відразу одним платижем
Пока рано для норм предложений минимум 1.5-2 месяца нужно для нормальных предложений

А я и не советовал доводить до суда просто накопить подождать предложения и закрыть кредит
Не факт що за пропонують
Пока рано для норм предложений минимум 1.5-2 месяца нужно для нормальных предложений
Та ви що ,більше року ,і пропозицій як кіт наплакав

Ага ,я такий ждун :ahaha:
images (32).webp

А я и не советовал доводить до суда просто накопить подождать предложения и закрыть кредит
Ніхто не доводив до суда навмисно. Від більшості моїх шараги не було взагалі ні дзвінків,ні листів,ні інших нагадувань

Тут як випаде, можуть і в суд подати, так і за тіло закрити
Ніхто не доводив до суда навмисно. Від більшості моїх шараги не було взагалі ні дзвінків,ні листів,ні інших нагадувань

Від більшості моїх шараги не було взагалі ні дзвінків,ні листів,ні інших нагадувань
Що вчергово підтверджує те, що в суд йдуть без всяких попереджень зазвичай.
Я про ті "тони" смс і листів що отримують форумчани в лякалках судом і описуванням

Pavel255 ,де берете дані для статистики ?
Да тут и беру читаю все часто предлагают конторы людям либо за тело либо за тело+процент в основном денег у людей нет денег они откладывают на потом вот недавно девушке в кредит 7 предложили за полтела закрыть у нее банально в нужную дату не хватило денег, да и фишка в чем допустим МФО не идёт на уступки и хочет 50 тысяч при теле в 10 тогда всегда можно отказаться и защищаться в суде но если б они все выигрывались....

Назад
Угорі