Как сейчас ведут себя е гроши в просрочке

• Автор теми Автор теми O272444721
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 215
  • Перегляди Перегляди 19K
Да тут и беру читаю все часто предлагают конторы людям либо за тело либо за тело+процент в основном денег у людей нет денег они откладывают на потом вот недавно девушке в кредит 7 предложили за полтела закрыть у нее банально в нужную дату не хватило денег, да и фишка в чем допустим МФО не идёт на уступки и хочет 50 тысяч при теле в 10 тогда всегда можно отказаться и защищаться в суде но если б они все выигрывались....
У мене теж є протерміновані єгроші,да і багато інших. Я не знаю,що там мені пропонували чи пропонують,і не всі пишуть на форум про пропозиції. Такі випадки до якої статистики віднесете?
Що стосується закрити за тіло,то не кожному цей варіант підходить. Не буває стовідсотково однакових людей з однаковою кількістю кредитів,в один рік взятих. У кожного свої пролонгації або без них,різні суми,різний термін користування МФО . Не можна всім радити відкладати гроші і закривати за тіло. Інша справа гроші на адвоката мають буть,або хоч частинка суми для першого внеску за роботу.
Тому краще читати форумські історії ,можна сказать,легенди,виробити свою стратегію,тобто свій шлях. І це не обов'язково закрити за тіло.....

Останнє редагування:
У мене теж є протерміновані єгроші,да і багато інших. Я не знаю,що там мені пропонували чи пропонують,і не всі пишуть на форум про пропозиції. Такі випадки до якої статистики віднесете?
Если человек не пишет о своей ситуации то откуда мне знать что у него там вообще да и обычно это те кто не хочет вообще с шарагами общатся, поэтому они и не в курсе что можно за 1.5 тела условно говоря закрыть у меня все 4 шараги предлагали лояльные условия ну и опять же если вдруг не предложат ничего, вариант судится всегда есть никуда он не девается частенько люди 10 шараг закроют а с самыми отбитыми которые дофига хотят судятся

Якщо не знаєте всі випадки з протермінованими кредитами,то про яку статистику може йти мова?
Просто вырываете слова с контекста. Случаев когда предлагают лояльные условия много вот и все если же человека не устроят условия которые ему предложит МФО то всегда можно судится

Не можна всім радити відкладати гроші і закривати за тіло. Інша справа гроші на адвоката мають буть,або хоч частинка суми для першого внеску за роботу.
Это где-то в правилах форума такое написано?

Останнє редагування:
Может кто знает этот их номер 0632396690?? позвонили родным сказали что кибербезпека, звоню на номер оно скидывается. Наверное чтоб я не поняла кто это звонил и чтоб не подала на них жалобу в НБУ

Может кто знает этот их номер 0632396690?? позвонили родным сказали что кибербезпека, звоню на номер оно скидывается. Наверное чтоб я не поняла кто это звонил и чтоб не подала на них жалобу в НБУ
Не общайтесь с такими да и все

Родным позвонили уpoды. Я хочу узнать кто это чтоб написать жалобу. Кибербезпека
Нужна как минимум запись разговора иначе толку не будет они поэтому и не говорят название шараги чтоб не жаловались

Нужна как минимум запись разговора иначе толку не будет они поэтому и не говорят название шараги чтоб не жаловались
Так что ж та запись если они представились кибербезопасностью?)

Так что ж та запись если они представились кибербезопасностью?)
Так врут же) но если по факту не общайтесь с ними да и все полиция эти дела расследовать не любит много кто писал заявления но толку 0 как работали так и работают даже схемы особо не меняют

Так врут же) но если по факту не общайтесь с ними да и все полиция эти дела расследовать не любит много кто писал заявления но толку 0 как работали так и работают даже схемы особо не меняют
Я хочу накатать в нбу на них. Но кто точно звонил я не знаю, у меня не один кредит(

Я хочу накатать в нбу на них. Но кто точно звонил я не знаю, у меня не один кредит(
Звернення громадян если очень хочется жалуйтесь но лучше узнайте у них во время разговора или переписки кто это и тогда уже пишите в НБУ приложив скрины, запись разговора тогда будет толк

Звернення громадян если очень хочется жалуйтесь но лучше узнайте у них во время разговора или переписки кто это и тогда уже пишите в НБУ приложив скрины, запись разговора тогда будет толк
Я не могу узнать кто это(( звоню на номер и звонок сразу сбрасывается.

Что то не похоже на е гроши уже сегодня 11 день просрочки уже и скидки предлагают на закрытие

Что то не похоже на е гроши уже сегодня 11 день просрочки уже и скидки предлагают на закрытие
Мене продали кредитромінвесту, а ті сьогодні запропонували закрити за тіло. Чекаю гарантійку. Протермінування з кінця квітня. Як не дивно, але нікого не кошмарили на єгроші ні кредитпромінвест.

Мене продали кредитромінвесту, а ті сьогодні запропонували закрити за тіло. Чекаю гарантійку. Протермінування з кінця квітня. Як не дивно, але нікого не кошмарили на єгроші ні кредитпромінвест.
І ні кому не звонили?

І ні кому не звонили?
У мене з самого початку було близько 30 позик. Щось закрила до протермінування, а все інше вийшло в прострочку. Було декілька дзвінків батькам, але з інших компаній. Саме ці дві ні і страшних історій з хамством, погрозами, повідомленнями в месенджери і дзвінків мертвим родичам не було. Хоча дуже хвилювалась з початку.

У мене з самого початку було близько 30 позик. Щось закрила до протермінування, а все інше вийшло в прострочку. Було декілька дзвінків батькам, але з інших компаній. Саме ці дві ні і страшних історій з хамством, погрозами, повідомленнями в месенджери і дзвінків мертвим родичам не було. Хоча дуже хвилювалась з початку.
Так само як і я зараз 😂 але спілкуються вони начеб то нормально

Назад
Угорі