Pavel255
Перевірений
- Дописи
- 2952
- Реакції
- 1480
- Бали
- 1148
Pavel255 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня нет у форумчан звонилиРодственникам тоже не звонили?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У меня нет у форумчан звонилиРодственникам тоже не звонили?
Через сколько продали и комуУ меня тоже нормально вели но хотели минимум 3 тела и потом продали
1.5 месяца где-то кредитпроминвестуЧерез сколько продали и кому
Вообще не звонили но у других форумчан звонилиНа какой день звонили вашим родным у меня пока третий день молчат
Третий день это ни о чем. Могут через месяц обзвонить всю вашу телефонную книгу, вы доступ к ней давали, как брали кредит.На какой день звонили вашим родным у меня пока третий день молчат
Нет не давалТретий день это ни о чем. Могут через месяц обзвонить всю вашу телефонную книгу, вы доступ к ней давали, как брали кредит.
Я его вообще удалилТретий день это ни о чем. Могут через месяц обзвонить всю вашу телефонную книгу, вы доступ к ней давали, как брали кредит.
якщо Ви брали через застосунок, то в будь яокму випадку дали дозвіл до своїх контактів, інше питання, скільки їх там було.Нет не давал
Я его вообще удалил
Доступ я не давал к контактам а когда они в принципе начинают на какой день звонить или это уже когда на примусове передадутякщо Ви брали через застосунок, то в будь яокму випадку дали дозвіл до своїх контактів, інше питання, скільки їх там було.
І абсолютно не має значення видалили Ви додаток після того чи ні.
А от якщо брали через сайт, соц мережі закриті,або нема, то є шанси , що менше людей знайдуть...
Я не давав доступ коли просили до контактів чи все одно могли списати їхякщо Ви брали через застосунок, то в будь яокму випадку дали дозвіл до своїх контактів, інше питання, скільки їх там було.
А от якщо брали через сайт, соц мережі закриті,або нема, то є шанси , що менше людей знайдуть...
Там був контакт СБУ я думаю що вони нікому не розводятьякщо Ви брали через застосунок, то в будь яокму випадку дали дозвіл до своїх контактів, інше питання, скільки їх там було.
Что в вашем понимании "передадут на примусове". Примусове стягнення может быть только после решения суда в их пользу и открытия ВП. И никак иначе. Контакты слизали однозначно, если устанавливали приложение. Звонить могут начать рандомно, когда угодно. У них нет тактики)Доступ я не давал к контактам а когда они в принципе начинают на какой день звонить или это уже когда на примусове передадут
Я не давав доступ коли просили до контактів чи все одно могли списати їх
Там був контакт СБУ я думаю що вони нікому не розводять![]()
Я посмотрел там просто имена контактов с телеграмма без номеров типа имена контактов есть а их номеров нетуЧто в вашем понимании "передадут на примусове". Примусове стягнення может быть только после решения суда в их пользу и открытия ВП. И никак иначе. Контакты слизали однозначно, если устанавливали приложение. Звонить могут начать рандомно, когда угодно. У них нет тактики)
от будуть і писати їм в телеграмА так контакти там пустишка без номерів просто імена з телеграму
Я посмотрел там просто имена контактов с телеграмма без номеров типа имена контактов есть а их номеров нету
Так діло в тому що там просто не номеру не нікнейму нічого немає ім'я і все як воїни їх знайдутьот будуть і писати їм в телеграм
Зрозумів а то пам'ятаю вони раніше там в погрожували і колажі робилиТелефонували мені, трубки не брала
Раз набрали маму і все
Продали за 2 місяці кредитпромінвесту, менеджер набрав через 3 дні після продажі. 15 хвилин торгувалися по телефону, але домовилися на тіло+1000, видали гарантійний, тиждень очікували поки зберу кошти, терору не було
У всіх по різному
Это штраф походу насчитали забейте пока если не хотите платить все их хотелкиНасчитали за три дня просрочки 3500 офигеть
Та я забил переживаю не хочу лишний раз родных втягивать они то уже займы пережили ещё раньше но слава богу пока не звонят не кому 4 й день только мне специалиста другого далиЭто штраф походу насчитали забейте пока если не хотите платить все их хотелки
ще смстакое смс чего ждать дальше