Как работает Профит Капитал?

• Автор теми Автор теми Soni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 34K
Снова пришло письмо от ПРОФИТ капитал. Правда что они могут это все сделать, что в письме. Чего теперь ждать?..

Вкладення

• IMG_20190815_145623.webp
    IMG_20190815_145623.webp
    162.2 Кб · Перегляди: 108
Снова пришло письмо от ПРОФИТ капитал. Правда что они могут это все сделать, что в письме. Чего теперь ждать?..
Не могу прочесть с телефона. Но примерно могу сказать следующее: таких балаболом, как эти Профит Капитал (КА Фактор, Оптима Факторинг) ещё надо поискать.

Мне такое тоже приходило - мелко порвать, спалить и забыть...)
Post automatically merged:

Правда что они могут это все сделать, что в письме
не могут

Так кто-нибудь знает как правильно составить заявление в прокуратуру?????

Напишите електронное заявление в Прокуратуру. Вы в каком городе? Районе? Звернення Ген прокуратура Украины

Так может через прокуратуру будет быстрее,они надавят на полицию чтобы те хоть какток отреагировали!

Надо что то делать, отошлите в прокуратуру. В моем случае прокуратура и отправила ментам. Отправьте в Урядову горячую линию еще скаргу???

Так может через прокуратуру будет быстрее,они надавят на полицию чтобы те хоть какток отреагировали!

Надо что то делать, отошлите в прокуратуру. В моем случае прокуратура и отправила ментам. Отправьте в Урядову горячую линию еще скаргу???

Останнє редагування:
Взяла у швидко гроші 7000,просрочка дві неділі, кажуть приїдуть рібята єслі до двох часов не заплачу, ще просрочка у кашинського должні прислать на емейл рішення нотаріуса про зтягнення боргу з мого майна

У Ка Фактор є емейл? Знає хтось, напишіть, не хочу з ними розмовляти несуть всяку чушь, напишу на емейл нехай папери присилають. Дякую
Є емейл: ***************************
Якраз вчора отримала їх страшний лист з фото як приходять, забирають майно? і страшилки нові. Подадуть мене в реєстр боржників, потім знайдуть моє майно (я б сама хотіла його в себе знайти) і продадуть на аукціоні, заблокують всі мої рахунки, а потім подадуть запит до фіскальної служби і пенсійного фонду? і будуть відраховувати щомісяця 20%. Це з пенсії майбутньої чи як, адже рахунки заблокують?! Про пенсійний фонд ще ніхто не говорив. Але якщо до кінця місяця я оплачу 25500, то мені нічого не буде.
Навіть не знаю, може в рахунок майбутньої пенсії в ПФ попросити гроші?
А маю я там два кредити в них глобал і ще щось, десь разом тіла там на 6000, якщо не помиляюсь.
Буду без пенсії тепер?

Вкладення

• IMG_20190815_175049.webp
    IMG_20190815_175049.webp
    400.4 Кб · Перегляди: 139
Goldy, маникюр даже удивился от написанного в маляве.
Мне кажется, это пророческие фото о том, когда их кодло будут тормошить полицаи.

А хтось знає таку колекторських Компанію профі капітал і як вони працюють бо май кредити без мого відома продав мій кредит їм????
За%бують по повній мене по телефону,по місту реєстрацііі приходять і замах@ють брата а він потім мене,підтримки від нього нема,зневажає,і ненавидить.Мій рідний брат пише в вайбері.

Вкладення

• S90815-11205186.webp
    S90815-11205186.webp
    53.1 Кб · Перегляди: 130
Ирэна777,
Goldy, маникюр даже удивился от написанного в маляве.
Мне кажется, это пророческие фото о том, когда их кодло будут тормошить полицаи.
Сподіваюсь, що їх так будуть витрушувати з їх офісів цих фінансових вампірів?

Напишите заяву, что за беспредел. Что они возомнили???

Извиняюсь, может повторяю тему...но порылась не нашла ничего конкретного о них( может плохо искала) кто им продают и как они себя ведут?сегодня начали наяривают, трубку не беру, спасибо зараннее, всем кто ответит

Назад
Угорі