Как работает Профит Капитал?

• Автор теми Автор теми Soni
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 184
  • Перегляди Перегляди 34K
А
Чем Вам в данном вопросе поможет прокуратура?
А как насчёт вымогательства,принуждение к оплате, использования персональных данных не имея на это никакого права...не предоставив никаких документов!!???

А как насчёт вымогательства,принуждение к оплате, использования персональных данных не имея на это никакого права...не предоставив никаких документов!!???
Этим занимается полиция.

Взяла у швидко гроші 7000,просрочка дві неділі, кажуть приїдуть рібята єслі до двох часов не заплачу, ще просрочка у кашинського должні прислать на емейл рішення нотаріуса про зтягнення боргу з мого майна

У Ка Фактор є емейл? Знає хтось, напишіть, не хочу з ними розмовляти несуть всяку чушь, напишу на емейл нехай папери присилають. Дякую

Взяла у швидко гроші 7000,просрочка дві неділі, кажуть приїдуть рібята єслі до двох часов не заплачу, ще просрочка у кашинського должні прислать на емейл рішення нотаріуса про зтягнення боргу з мого майна

У Ка Фактор є емейл? Знає хтось, напишіть, не хочу з ними розмовляти несуть всяку чушь, напишу на емейл нехай папери присилають. Дякую

Писал им сюда ,правда никто ничего ещё не ответил

ErrOr777, я тоже туда пишу, но никто ничего. И вообще, раз отправляет, а раз пишет адрес не найден. Но спасибо.

Відбиті на всю голову (як всі вони).Вчора зранку зателефонувала істеричка,сказала що формується виїздна група щоб подивитись в яких умовах проживають мої діти ))) Так впевнено і борзо. Як її навчили)) Я вже почала думати де мені дітей набрати, а то приїдуть а дітей немає :bb:.Скажуть де дітей поділа????:sarcastic:А ввечері дзвонить студент і запитує чи буду платити,кажу звісно ні.Він,ок,будемо працювати з людьми,які Вас оточують..

Сейчас слезу пущу!

Вкладення

• Screenshot_20190405-150035.webp
    Screenshot_20190405-150035.webp
    45.6 Кб · Перегляди: 162
Головне не мені написали,а мамі.
Право вимоги Вашого боргу перед ТОВ,,КФ.ЮА'' було відступлено,, ТОВ,, Профіт капітал
Як сказали форумчани мій борг продали.
А я вже набралась сміливості написати їм, щоб вислали документи. Там пролонгації на два тіла з%
Що вони з себе представляють?
Я оплачувати не збираюсь. Нехай подають в суд.
Просто де документи взяти щоб у суді себе захищати?
Підскажіть

Головне не мені написали,а мамі.
Право вимоги Вашого боргу перед ТОВ,,КФ.ЮА'' було відступлено,, ТОВ,, Профіт капітал
Як сказали форумчани мій борг продали.
А я вже набралась сміливості написати їм, щоб вислали документи. Там пролонгації на два тіла з%
Що вони з себе представляють?
Я оплачувати не збираюсь. Нехай подають в суд.
Просто де документи взяти щоб у суді себе захищати?
Підскажіть
Вони Вам нічого не нададуть і до суду не будуть подавати.Будуть телефонувати ,морально тиснути,запитувати чому немає оплати і т. д.
Вони ніхто.

мені сьогодні також прийшло від них повідомлення. Буду чекати від них дій :pravila:

Назад
Угорі