Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тоже придерживаюсь этой тактики. Если бы сегодня старый номер не включила, то и не знала бы.Ну тоді ми повинні триматись один одного. Обговорювати. Я і далі в режимі сніжинки. Тільки смс і листи
Нічого особливого ))) кАли як кАли .... Шлють листи,періодично дзвонять Вам,контактним особам,родичам )))якщо найдуть...Головне не мені написали,а мамі.
Право вимоги Вашого боргу перед ТОВ,,КФ.ЮА'' було відступлено,, ТОВ,, Профіт капітал
Як сказали форумчани мій борг продали.
А я вже набралась сміливості написати їм, щоб вислали документи. Там пролонгації на два тіла з%
Що вони з себе представляють?
Я оплачувати не збираюсь. Нехай подають в суд.
Просто де документи взяти щоб у суді себе захищати?
Підскажіть
Вже пережила ту трахомудію. Аби родичів на довго хватило. Це ж заново все,як я зрозуміла?Нічого особливого ))) кАли як кАли .... Шлють листи,періодично дзвонять Вам,контактним особам,родичам )))якщо найдуть...
Не заново )) просто продовження..Вже пережила ту трахомудію. Аби родичів на довго хватило. Це ж заново все,як я зрозуміла?
И мени прийшлоГоловне не мені написали,а мамі.
Право вимоги Вашого боргу перед ТОВ,,КФ.ЮА'' було відступлено,, ТОВ,, Профіт капітал
Як сказали форумчани мій борг продали.
А я вже набралась сміливості написати їм, щоб вислали документи. Там пролонгації на два тіла з%
Що вони з себе представляють?
Я оплачувати не збираюсь. Нехай подають в суд.
Просто де документи взяти щоб у суді себе захищати?
Підскажіть
зря вы так очень серьезные ребята!письма шлют с тюремными рисунками!!Аналогично, сегодня продали Кф.юа им, наверное сегодня была распродажа... А я думаю, что за новый номер, вечером приходит смс, что продали профит... Раза 4 звонили, ладно одним больше, одним меньше...