Как действует Манивео

• Автор теми Автор теми Ксюша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 766
  • Перегляди Перегляди 82K
В мене з Манівео точнісінько така сама ситуація. Тільки трошки цифри відрізняються на +-2 тис. Вам потрібно лише зрозуміти одну найважливішу річ: з вас хочуть викачати грошей по максимуму, і 90% їх зусиль буде кинуто саме на це. При чому їх не хвилюють ваші обставини, це бізнес, як не крути. Я вам рекомендую написати заяву в Нацком, мене вже більше трьох тижнів не дістають дзвінками три МФО. Тільки СМС про "акційне списання", яке нажаль досі зовсім не вигідне. Але час покаже. :)))

Стосовно дзвінків родичам, я вам пораджу поставитись так: це наша всіх кара за погану фінансову грамотність, оскільки якщо б не існувало МФО, ви б все рівно знайшли необхідну суму грошей, тільки в когось з друзів чи родичів. Для мене це напевне один з найважливіших уроків в житті. А тепер треба виплутуватись. :)) На дзвінки не відповідайте, якщо вони захочуть вам запропонувати якесь списання, вони про це напишуть не тільки по СМС, але й на пошту.

Пройде кілька років, ви будете згадувати про цей період просто як пережиток минулого. Таке буває в всіх.

Доречі, в мене був кредит в ПБ, який я не платив більше трьох років. В результаті з 38тис грн мені його списали до 4 тис. За цей час тільки двічі приходили додому, і це була жіночка похилого віку, яка просто передала конверт з маленькими погрозами... Все закінчується, ваші проблеми закінчаться також.

У меня тело 6600 накрутили 16800, молчат, все неизвестные вызова отключил входящие. Ни на что не соглашаюсь, кроме как оплатить тело и %.
Я взяла в манивео 8000 а теперь надо отдать 21000. И продан кредит тоже Талиону.. Мне позвонили с манивео на счёт долга.. Говорю ✋ по закону если вы продали мой кредит третьим лицам то значит я вам ничего не должна а должна коллектором и вы ко мне больше никакого отношения не имеете!! Свободны!! Читайте свой договор который вы же и составляете! На что мне ответили что я су..а и что со мной будут говорить в суде!!!

Я взяла в манивео 8000 а теперь надо отдать 21000. И продан кредит тоже Талиону.. Мне позвонили с манивео на счёт долга.. Говорю ✋ по закону если вы продали мой кредит третьим лицам то значит я вам ничего не должна а должна коллектором и вы ко мне больше никакого отношения не имеете!! Свободны!! Читайте свой договор который вы же и составляете! На что мне ответили что я су..а и что со мной будут говорить в суде!!!
Через какой период продали? То у меня у них 11 400 стал 50 тыс. Звонят соседям то я сменила номер и папе звонили

а
договор прислал талион?

Ми не отримали погашення вашого кредиту, яке ви мали здійснити 07.11.2018 Вимагаємо негайної сплати боргу!

Інформуємо: найближчим часом до вас планується візит за адресою проживання та реєстрації. У разі отримання рішення суду, можливий опис вашого майна приватною виконавчою службою. Сплатіть борг сьогодні або узгодьте час візиту за номером: 0 800 21 9393

Сума до сплати на поточну дату становить 20661,10 грн. и как мне біть а брала то 8000 и за 3 недели просрочки столько набежало
Да с МайКредит относительно нормально можно пообщаться. Раньше особо не грузили, а сейчас попроще стали. Приходилось общаться.
Кстати, с ними я порешал, долг закрыл. Просто из-за того, что они нормально подошли к вопросу взыскания.
Я тоже с майкредит решил проблемы, они прислали мне договор о реструктуризации и я́ пока на данный момент плачу по 383 грн. 8-го и 23- тего числа

Останнє редагування:
Как действует Манивео...
Простая и старая как мир тема :

Вкладення

• 111.webp
    111.webp
    32.3 Кб · Перегляди: 34
Месяц просрочки , пришла смс :Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Чего теперь ждать?

Месяц просрочки , пришла смс :Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Чего теперь ждать?
ничего

из 8к тела с конца февраля накрутили до 28к
один раз пообщалась с их звонилкой, сказала что платить не буду и когда появятся деньги тоже не знаю
дальше их номера полетели в чс
вчера продали таллиону, прислали новые реквизиты для оплаты))) посмотрим что будет дальше)

Мне тоже смс такая приходила. И я тоже не могу вспомнить о первом визите. Наверное, пьяная была))(
Ко мне также хрень пришла, а потом через два или три дня написали что меня не было дома. А я это время в пробке три дня дома стоял, короче неуспел к ихнему приезду.

Какого черта вы боитесь судов? Из-за вашей тупости и страха эти конторы жиреют и страна наша в заднице.
ДАЖЕ ЕСЛИ ВЫ ПРОИГРАЕТЕ СУД, вы все равно заплатите гораздо меньше чем этой реструктуризацией. И никто ваше имущество арестовывать не будет, если сразу честно все оплатите.

Ну просто мне этот первый раз звонил...Раньше у них был такой робот с парализованным голосом.Знаете?
Неа.Мне живой какой-то щенок лет 18 звонил, да и еще позвонил потом матери про все долги мои рассказал....

Назад
Угорі