danny
Читач
- Дописи
- 16
- Реакції
- 30
- Бали
- 5085
danny не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене з Манівео точнісінько така сама ситуація. Тільки трошки цифри відрізняються на +-2 тис. Вам потрібно лише зрозуміти одну найважливішу річ: з вас хочуть викачати грошей по максимуму, і 90% їх зусиль буде кинуто саме на це. При чому їх не хвилюють ваші обставини, це бізнес, як не крути. Я вам рекомендую написати заяву в Нацком, мене вже більше трьох тижнів не дістають дзвінками три МФО. Тільки СМС про "акційне списання", яке нажаль досі зовсім не вигідне. Але час покаже.
))
Стосовно дзвінків родичам, я вам пораджу поставитись так: це наша всіх кара за погану фінансову грамотність, оскільки якщо б не існувало МФО, ви б все рівно знайшли необхідну суму грошей, тільки в когось з друзів чи родичів. Для мене це напевне один з найважливіших уроків в житті. А тепер треба виплутуватись.
) На дзвінки не відповідайте, якщо вони захочуть вам запропонувати якесь списання, вони про це напишуть не тільки по СМС, але й на пошту.
Пройде кілька років, ви будете згадувати про цей період просто як пережиток минулого. Таке буває в всіх.
Доречі, в мене був кредит в ПБ, який я не платив більше трьох років. В результаті з 38тис грн мені його списали до 4 тис. За цей час тільки двічі приходили додому, і це була жіночка похилого віку, яка просто передала конверт з маленькими погрозами... Все закінчується, ваші проблеми закінчаться також.
Стосовно дзвінків родичам, я вам пораджу поставитись так: це наша всіх кара за погану фінансову грамотність, оскільки якщо б не існувало МФО, ви б все рівно знайшли необхідну суму грошей, тільки в когось з друзів чи родичів. Для мене це напевне один з найважливіших уроків в житті. А тепер треба виплутуватись.
Пройде кілька років, ви будете згадувати про цей період просто як пережиток минулого. Таке буває в всіх.
Доречі, в мене був кредит в ПБ, який я не платив більше трьох років. В результаті з 38тис грн мені його списали до 4 тис. За цей час тільки двічі приходили додому, і це була жіночка похилого віку, яка просто передала конверт з маленькими погрозами... Все закінчується, ваші проблеми закінчаться також.

А я еще отвечала)))