Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тоже такое прочитала, вот в напряга теперь небольшом.....З явилася неперевірена інформація, що каса почала робити виконавчі написи. Хтось має підтвердження?
Якось у мене від них підозріла тиша взагалі.Ні дзвінків,ні листів нічого.Треба напевно готуватись до знайомства.Я тоже такое прочитала, вот в напряга теперь небольшом.....
точно они? Откуда инфа?З явилася неперевірена інформація, що каса почала робити виконавчі написи. Хтось має підтвердження?
Зато у меня они суперактивны. Задолбали, садят батарею.Якось у мене від них підозріла тиша взагалі.Ні дзвінків,ні листів нічого.Треба напевно готуватись до знайомства.
В реєстрі перевірити не пробували?З явилася неперевірена інформація, що каса почала робити виконавчі написи. Хтось має підтвердження?
Я що вони пишуть?Напевно через дві неділі після початку просрочє
Що в тюрьму посадять,майно заберуть,дитину в інтернат.Прийшлось і переїхати від гріха подалі.Хай шукають.Я що вони пишуть?
Я тоже по лесам скитаюсь, холодать стало - землянку вырыла. Как - нибудь перезимую.Що в тюрьму посадять,майно заберуть,дитину в інтернат.Прийшлось і переїхати від гріха подалі.Хай шукають.
Во во,а в якій ви області?Я тоже по лесам скитаюсь, холодать стало - землянку вырыла. Как - нибудь перезимую.
Без понятия. Я только по мху могу ориентироваться, где север, где юг. А геолокацию отключила, страшно.Во во,а в якій ви області?
А я так не вмію,і геолокації нема.Без понятия. Я только по мху могу ориентироваться, где север, где юг. А геолокацию отключила, страшно.
А шо так можна ?В реєстрі перевірити не пробували?
Мабуть?А шо так можна ?![]()
Напевно тоді це якась інакша каса робить ... може каса цирку...Мабуть?
Дивилася,то ВП поки що немає.Напевно тоді це якась інакша каса робить ... може каса цирку...
Укрпердитьфінанс поки що не відблискує там
Абсолютно не здивує... це все очікувано.Час покаже,що воно буде.
Нажаль вже так...З явилася неперевірена інформація, що каса почала робити виконавчі написи. Хтось має підтвердження?
Як оформити абонентський ящик в укрпоштаЯ вам посоветую сказать правду, тяжело это сделать, но решиться и сказать! Мать покричит и поймет!Всем легче будет!
Письма на ваше имя будут автоматически в ящик складывать.Будете только забирать!
Зато у меня они суперактивны. Задолбали, садят батаре. Меня тоже смски и звонки достали.А вчерез пришла смска что собирают пакет документов на суд.Незнаете подают они ?