как быть, правда или запугивают?

• Автор теми Автор теми Alines
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 207
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Mala, відверто кажучи ці одні і ті ж самі питання задрали хто приїде?думайте хоть трішки тією головою вона дана не тільки щоб їсти а ще й думати.у мфо штат і транспорту що вони будуть чорт знає куда їхати щоб забрати тисячу.вони всім таке пишуть читайте форум.незадавайте тисячу раз одні і ті ж запитання

Mala, да да особливо 20річних спеціалістів.у них одні спеціалісти пездіти більше нічого

[QUOTE = "Діма, post: 25655, member: 237"] [USER = 595] Mala [/ USER], Відверто Кажучи ЦІ одні и ті ж Самі питання задрали хто приїде? Думайте хоч трішки тією головою вона дана не только щоб Їсти а ще й думаті.у МФО штат и транспорту что смороду будут чорт знає куди їхати щоб забрати тісячу.воні всім таке пишуть читайте форум.незадавайте тисячу разів одні и ті ж запитання

[USER = 595] Mala [/ USER], так так особливо 20річніх спеціалістів.у них одні спеціалісти пездіті более Нічого [/ QUOTE]

Дякую, ну так я вже почитала тут що робити и Т Д. Ваш форум прям бальзам на душу

Mala, головне нехвилюйтесь я до форуму тоже думав що все життя зайшло в глухий кут а зараз мені просто від цих мфо від їх подібності все як під копірку смішно до блювотини аж набридло їхня відсталість

Реально Вже Нервів не вистачало, а так навчилася Говорити зніма, твої гроші оплачу только ті что брала і відсотки за користування, а решту не знаю що робити качай і гроші всім підозріло мовсать. Кредит каса 100 листів і смс, а решту теж смс бо на дзвінки не відповідаю. Закрила я кредит +, манібум, сос кредит і мвліон, а решту вже все галяк на прострочці всі крім кф. Зараз ще валет піде на прострочку вони не адекватні там вопше 2 дні прострочки було почали дзвонити мамі і до неі на роботі, погрози ужасні

Мне только что кредит касса прислали смс что в связи с неуплатой долга и тем что не выхожу на контакт, они вынуждены объявить через СМИ обо мне как о недобросовестном заёмщике.
Кому то ещё прислали такое?

Мне только что кредит касса прислали смс что в связи с неуплатой долга и тем что не выхожу на контакт, они вынуждены объявить через СМИ обо мне как о недобросовестном заёмщике.
Уже на форуме сегодня такое было где-то в теме. Вы думаете Вас по телевизору покажут? Не надейтесь, дорого это ))) В газету напишут о вас, угу, и на бигборд наклеят пОртрЭт!)) Как написал Master , относитесь "с юмором")

Уже на форуме сегодня такое было где-то в теме. Вы думаете Вас по телевизору покажут? Не надейтесь, дорого это ))) В газету напишут о вас, угу, и на бигборд наклеят пОртрЭт!)) Как написал Master , относитесь "с юмором")

Так я и отношусь с юмором)) уверена что даже в газету не напишут и уж тем более на бигбоорд не наклеят, дороговато обойдется)) учитывая что сумма долга с процентами и штрафами сейчас 13900))

Iren, вы серьезно:facepalm:
Вы на форуме с октября и до сих пор верите в эту чушь?
Просто прикиньте сколько таких как мы :smile60: и подумайте,будут ли они делать то,что обещают?
Разве что наклеек налепят да попозорят,ну и звонки. И все!

Iren, вы серьезно:facepalm:
Вы на форуме с октября и до сих пор верите в эту чушь?
Просто прикиньте сколько таких как мы :smile60: и подумайте,будут ли они делать то,что обещают?
Разве что наклеек налепят да попозорят,ну и звонки. И все!

Так я же ржу сама))) я серьезно не воспринимаю такие смс))) наоборот многим на форуме пишу что бы не переживали за такого рода послания и угрозы))))
Просто спросила может кому ещё прислали, так поржем вместе)))
Или то мне особая честь сегодня выпала от Кредиткассы:ahaha:

Iren, а!!! А я уж подумала,что вы в панике:help:.

Каждый раз когда вам втирают по телефону колхозницы про "опис майна, рішення суду, ваше майно буде бо-бо" ЧИТАЕМ внимательно.

З 5 жовтня 2016 року вступив в силу Закон України "Про виконавче провадження" у новій редакції. Одним із нововведень Закону є те, що СТЯГУВАЧ відтепер повинен здійснювати АВАНСОВИЙ ВНЕСОК на проведення виконавчих дій.
Статтею 26 зазначеного Закону передбачено, що до заяви про відкриття виконавчого провадження стягувач зобов"язаний додати квитанцію про сплату авансового внеску в розмірі 2% від суми, яка підлягає стягненню. Це у випадку, якщо спір майновий. Якщо ж рішення суду немайногового характеру (зобов"язати вчинити дії, усунення перешкод в користуванні, тощо) доведеться сплатити один розмір мінімальної заробітної плати - якщо боржник фізична особа. Якщо ж боржник юридична особа, Ви змушені будете сплатити дві мінімальні зарплати (1450х2=2900 грн.) як авансування виконавчих дій. З 1 грудня 2016 року, ця сума становитиме 3200 грн.
До прикладу, за позовом до державного органу про зобов"язання вчинити дії (позов немайнового характеру) з двома позовними вимогами доведеться сплатити:
1. Судовий збір - 580 грн. х 2 позовні вимоги = 1160 грн.
2. Аванс на виконавчі дії - 1450 грн. х 2 виконавчих листа = 2900 грн.
3. Аванс на виконавчі дії по стягненню судового збору - 1450 грн.
Всього: 5510 гривень
Також законом передбачено, що від сплати авансового внеску звільняються державні органи

а циферки по этому закону на сегодня уже больше, вот еще одна причина почему мфо не выгодно подавать в суд, о котором они так угрожающе трындят

Останнє редагування:
Знаете, я с 18 лет работаю. Привыкла на все свои нужды зарабатывать сама. Я не привыкла выпрашивать. Но в силу сложившихся обстоятельств пока я сижу в декрете, я не могу работать, а если бы и могла...так мне не накого оставить 2-годичную дочку и в садик не могу ее здать, маленькая она еще, планирую может по весне. Я прошу его как мужа помочь мне сейчас...пока я не работаю...и то я получаю детские и пенсию по инвалидности....я не сижу у него на шее..но иногда не хватает...но нет. Если и поможет...то потом я должна прислуживать...так как он мне дал.
Благодаря этому форуму и вам всем...я чувствую себя сильнее и уже почти нашла квартиру чтобы съехать. Осталось только маме все рассказать и направить ее на правильные мысли.
Примайтесь. А займів багато у вас?

Так я же ржу сама))) я серьезно не воспринимаю такие смс))) наоборот многим на форуме пишу что бы не переживали за такого рода послания и угрозы))))
Просто спросила может кому ещё прислали, так поржем вместе)))
Или то мне особая честь сегодня выпала от Кредиткассы:ahaha:
Рік в цій долговій ямі, скільки грошей викинув на пролонгації це ппц.
Набрався 24 МФО- все тіло разом до 70.000. Ще й боргів в знайомих набрався.
Пару тижнів тому знайшов цей форум і як камінь з душі звалився...
Весь час вірив в ці смс і листи.
Тепер буду віддавати знайомим, а МФО виплачувати через 3-4 місяці почну - тіло+50%.
Якщо хтось за цей час мене дуже виведе, то нічого не отримає взагалі.

Клас))) мені кешмі обіцяв що по телевізорі покаже)

привет всем, вот сегодня пришла смс, с таким текстом, начала прям волноватся...
кому то приходило в этом роде?
и сколько у вас прострочка? зарание спасибо.
У меня была просрочка больше тр5х месяцев) регулярная ненужная макулатура в почтовом ящике, звонки и еще раз звонки. Родственников не доставили на раьоту звонили но и там их смачно послали. Я иногда под настроение могла с ними поговорить, в основном не грубили но попадались и девици с бешинством матки.

Пусть пробуют ))) мошенничество - это когда вы как минимум с 2 людьми ещё вошли в сговор с целью получения денег обманным путем..

Но а все же.... Касса не выезжает? А коллектора ? Мне сказали ждать 31...

[QUOTE = "Snegyrka, post: 26879, member: 768"] Але а все ж .... Каса не виїжджає? А колектора? Мені сказали чекати 31 ... [/ QUOTE]

Я теж їх чекаю. Хіба маколатуру шлють

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі