Качайгроші телефонують всьому оточенню

треба ще спробувати їх за тіло добити)
Скоріше вони будуть потім долбити тебе))) по принципу на тіло маєш, то і на відсотки назбираєш))) бачила, що вони можуть присилати тільки знижку, промокод, але не за тіло, видно що хочуть лишити себе ліцензії)))

Скоріше вони будуть потім долбити тебе))) по принципу на тіло маєш, то і на відсотки назбираєш))) бачила, що вони можуть присилати тільки знижку, промокод, але не за тіло, видно що хочуть лишити себе ліцензії)))
я по суті закрив за тіло, але пролонгації були...

Я з ними навіть домовлятись з ними ні про що не буду!пішли вони далеко і на довго.Якщо суд присудить все ж таки тіло плюс щось платити,то я буду оплачувати по 100 грн в місяць…будуть отримувати від мене по копієчці…на довгі роки.

Добрались ці козли до контактних. Просрочка вже не пам'ятаю скільки, десь місяць. Нарахували напевно дохрина і кабінет не захожу. Хтось з ними домовився на лояльних умовах? Чи хочуть все що нарахували?

Доброго дня)У мене просрочення -17 днів,телефонують усим підряд,на поступки не йдуть,написала скаргу в НБУ ..повідомила про це Качай гроші,вони всеодно далі продовжують телефонувати навіть однофамільцям…людям які мене майже не знають і говорять цим людям що я особисто вказала їх номер як хороших друзів…вчора розмовляла з їх колектором-20 хв. сперечались що я не права,і що будуть дзвонити поки не видавлять останню копійку з мене-сказала що закрию їх самими останніми???в кого як з ними?напишіть будь-ласка…вони реально після розмови зі мною відразу телефонують всим кого знаходять…як найти на них управу,?також чекаю відповіді від НБУ
почитайте договір, можливо, ті, кому вони телефонують, вони і є всі в договорі. То якщо це так, то наврядчи їм щось буде... вони всі зараз по хитрому з баз дістають номери по прописці і одразу в договір клєпають, в мене така ситуація саме зі Смартівей. І наврядчи вони будуть нести відповідальність саме за ці номери

почитайте договір, можливо, ті, кому вони телефонують, вони і є всі в договорі. То якщо це так, то наврядчи їм щось буде... вони всі зараз по хитрому з баз дістають номери по прописці і одразу в договір клєпають, в мене така ситуація саме зі Смартівей. І наврядчи вони будуть нести відповідальність саме за ці номери
А у смартівей яка у вас просрочка? Звонять всім?

А у смартівей яка у вас просрочка? Звонять всім?
Свіжа, десь днів до 5. А ось стосовно дзвінків - хай телефонують, кому тільки захочуть, хоч Зелі, чи в ООН) на дзвінки на 100% п1хую, в мене все моє оточення і сім'я знають про мою ситуацію, а якщо знайдуть когось там десь там з ким я вже не спілкуюсь... там "п1хую" помножено на раз так 100)

На жаль телефонували не тим хто є у договорі...

Добрий день, качки запропонували тіло перед переуступкою, два місяці протермінування, це нормальна пропозиція? Вимагати гарантійний лист? У когось було з ними таке?

Добрий день, качки запропонували тіло перед переуступкою, два місяці протермінування, це нормальна пропозиція? Вимагати гарантійний лист? У когось було з ними таке?
Нормальна, бо потім продадуть і буде все по колу
Нормальна, бо потім продадуть і буде все по колу

Назад
Угорі