Юзер
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1992
- Реакції
- 880
- Бали
- 2805
Юзер не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
треба ще спробувати їх за тіло добити)Взагалі не хочуть
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
треба ще спробувати їх за тіло добити)Взагалі не хочуть
Скоріше вони будуть потім долбити тебе))) по принципу на тіло маєш, то і на відсотки назбираєш))) бачила, що вони можуть присилати тільки знижку, промокод, але не за тіло, видно що хочуть лишити себе ліцензії)))треба ще спробувати їх за тіло добити)
я по суті закрив за тіло, але пролонгації були...Скоріше вони будуть потім долбити тебе))) по принципу на тіло маєш, то і на відсотки назбираєш))) бачила, що вони можуть присилати тільки знижку, промокод, але не за тіло, видно що хочуть лишити себе ліцензії)))
почитайте договір, можливо, ті, кому вони телефонують, вони і є всі в договорі. То якщо це так, то наврядчи їм щось буде... вони всі зараз по хитрому з баз дістають номери по прописці і одразу в договір клєпають, в мене така ситуація саме зі Смартівей. І наврядчи вони будуть нести відповідальність саме за ці номериДоброго дня)У мене просрочення -17 днів,телефонують усим підряд,на поступки не йдуть,написала скаргу в НБУ ..повідомила про це Качай гроші,вони всеодно далі продовжують телефонувати навіть однофамільцям…людям які мене майже не знають і говорять цим людям що я особисто вказала їх номер як хороших друзів…вчора розмовляла з їх колектором-20 хв. сперечались що я не права,і що будуть дзвонити поки не видавлять останню копійку з мене-сказала що закрию їх самими останніми???в кого як з ними?напишіть будь-ласка…вони реально після розмови зі мною відразу телефонують всим кого знаходять…як найти на них управу,?також чекаю відповіді від НБУ
А у смартівей яка у вас просрочка? Звонять всім?почитайте договір, можливо, ті, кому вони телефонують, вони і є всі в договорі. То якщо це так, то наврядчи їм щось буде... вони всі зараз по хитрому з баз дістають номери по прописці і одразу в договір клєпають, в мене така ситуація саме зі Смартівей. І наврядчи вони будуть нести відповідальність саме за ці номери
Свіжа, десь днів до 5. А ось стосовно дзвінків - хай телефонують, кому тільки захочуть, хоч Зелі, чи в ООН) на дзвінки на 100% п1хую, в мене все моє оточення і сім'я знають про мою ситуацію, а якщо знайдуть когось там десь там з ким я вже не спілкуюсь... там "п1хую" помножено на раз так 100)А у смартівей яка у вас просрочка? Звонять всім?
На жаль телефонували не тим хто є у договорі...почитайте договір, можливо, ті, кому вони телефонують, вони і є всі в договорі. То якщо це так, то наврядчи їм щось буде... вони всі зараз по хитрому з баз дістають номери по прописці і одразу в договір клєпають, в мене така ситуація саме зі Смартівей. І наврядчи вони будуть нести відповідальність саме за ці номери
Це у вас з ними суд?На жаль телефонували не тим хто є у договорі...
Нормальна, бо потім продадуть і буде все по колуДобрий день, качки запропонували тіло перед переуступкою, два місяці протермінування, це нормальна пропозиція? Вимагати гарантійний лист? У когось було з ними таке?
Нормальна, бо потім продадуть і буде все по колуДобрий день, качки запропонували тіло перед переуступкою, два місяці протермінування, це нормальна пропозиція? Вимагати гарантійний лист? У когось було з ними таке?
ТакЦе у вас з ними суд?
Що по суді зараз?
Переносять щоразу))))на 06.11 стоїть дата...чекаюЩо по суді зараз?
тіло ще не пропонували вони? хочуть суду таки?Переносять щоразу))))на 06.11 стоїть дата...чекаю
Нажаль не пропонувалитіло ще не пропонували вони? хочуть суду таки?
так може менше вийде, може суд розгляне меншу суму на оплатуНажаль не пропонувалиПрийдеться оплачувати через суд їхні хотілки...
Надіюсь на адекватність суддітак може менше вийде, може суд розгляне меншу суму на оплату
все буде добреНадіюсь на адекватність судді![]()