Качайгроші телефонують всьому оточенню

На цьому періоді - так, телефонувати будуть багато. з 3го місяця підуть на 0, особливо якщо їх ігнорувати.

На цьому періоді - так, телефонувати будуть багато. з 3го місяця підуть на 0, особливо якщо їх ігнорувати.
У мене судове засідання на 11.07 з ними.Вимагають оплату лише відсотків через суд.Побачимо що буде далі.Після подачі до суду слава богу,залишили в спокої моє оточення.

У мене судове засідання на 11.07 з ними.Вимагають оплату лише відсотків через суд.Побачимо що буде далі.Після подачі до суду слава богу,залишили в спокої моє оточення.
Так а що ви так за оточення хвилюєтеся? Може пора вже жити своїм життям?

Мені не знаю чи дзвонять ,бо телефон вимкнутий ..мамі пару раз дзвонили і все …а так смс шлють сплатіть кредит ,та на наступний тримай знижку
Нічого їм не платила ,пролонгацію 0.
Але до цього кредиту були в них інші,тому не мало їм сплатила

Так а що ви так за оточення хвилюєтеся? Може пора вже жити своїм життям?
Ви знаєте я живу своїм життям,але коли з сусідніх вулиць люди говорять що їм телефонували качай гроші,то не дуже приємно:)))

Ви знаєте я живу своїм життям,але коли з сусідніх вулиць люди говорять що їм телефонували качай гроші,то не дуже приємно:)))
Заведіть собаку, наприклад добермана. І відпускайте його щоб не думали про дзвінки. А сусіди нехай про свої проблеми думають.

Заведіть собаку, наприклад добермана. І відпускайте його щоб не думали про дзвінки. А сусіди нехай про свої проблеми думають.
Це дещо егоїстична точка зору.
Забити - найлегше.
Але оточення не винне в тому, що хтось набрався кредити.
Якщо є можливість - завжди закривати такі шараги.

Це дещо егоїстична точка зору.
Забити - найлегше.
Але оточення не винне в тому, що хтось набрався кредити.
Якщо є можливість - завжди закривати такі шараги

у оточення є вибір спілкуватись про чужі кредити чи ні... по іронії долі мені раніше теж дзвонили за чужі кредити,людина божилась,що не давала мій номер,а мені всерівно дзвонили,поки одного разу я не сказала,що розмову записую,що не даю дозволу на спілкування зі мною,що подаю заяву в поліцію... після цього переді мною вибачились і більше не телефонували...

Доброго дня, підкажіть будь ласка, які ваші успіхи в суді з ними?

Доброго дня, підкажіть будь ласка, які ваші успіхи в суді з ними?
Доброго дня)суд повинен бути 11.07 подали тільки на відсотки(12000)…за день до суду подали ще вимогу сплатити 8400(тіло 8000)…в результаті цього суд перенесли аж на 06.09.-Адвокат підключений,чекаємо на суд.Потім скажу що там

Доброго дня)суд повинен бути 11.07 подали тільки на відсотки(12000)…за день до суду подали ще вимогу сплатити 8400(тіло 8000)…в результаті цього суд перенесли аж на 06.09.-Адвокат підключений,чекаємо на суд.Потім скажу що там
це зверху чи всього сплатити?

Зверху)))12000 відсотки плюс 8400 плюс їх адвокату за роботу 5000 хочуть ну і плюс судовий збір около 2000
Нічого собі, свому адвокату то понятно, а їхньому за що, нічого собі розхотілися ???

Назад
Угорі