Качайгроші телефонують всьому оточенню

Ознаомилась з матеріалами які їх юрист подав до суду…
Вони требують 12000 оплату лише відсотків…в особистому кабінеті і далі йде нарахування плюс 2700 збір і 8000 їх адвокату
Вони требують 12000 оплату лише відсотків…в особистому кабінеті і далі йде нарахування плюс 2700 збір і 8000 їх адвокату
За тіло ні слова

Вкладення

• D72EDEB4-57C0-4D80-B91D-D0D7F788111D.webp
    D72EDEB4-57C0-4D80-B91D-D0D7F788111D.webp
    73.4 Кб · Перегляди: 135

За тіло ні слова
А кому з оточення були дзвінки ?

А кому з оточення були дзвінки ?
Мамі,друга кумові(ми ледь знайомі)я в шоці де номер взяли,потім по прописці бабці з сусідньой вулиці,та нерідного брата жінці(ми геть не спілкуємось,вона мені у фб написала що їй качай звонили за мене і поки що все

Мамі,друга кумові(ми ледь знайомі)я в шоці де номер взяли,потім по прописці бабці з сусідньой вулиці,та нерідного брата жінці(ми геть не спілкуємось,вона мені у фб написала що їй качай звонили за мене і поки що все
А на роботу не дзвонили ?
Ви у них пролонгацію платили ?

А на роботу не дзвонили ?

Ви у них пролонгацію платили ?
Нічого не платила але була частим клієнтом контори…на роботу не дзвонили бо працюю не офіційно,номер вказувала свій другий

Нічого не платила але була частим клієнтом контори…на роботу не дзвонили бо працюю не офіційно,номер вказувала свій другий
І що думаєте робити ?
Ну я керівництво попередила що можливо зателефонують ,але все таки сподіваюсь що дзвонити на цю роботу не будуть

За тіло ні слова
Не розумію це що вони будуть кожні 64 дня через суд требувати відсотки тільки?чи як?я просто в шоці…немає слів…бачила різне але такого ще не бачила…я думала вони хочуть всю сумму з тілом…а в ітогі хочуть 12к плюс розходи 13к а потім будуть тіло пропонувать?

Не розумію це що вони будуть кожні 64 дня через суд требувати відсотки тільки?чи як?я просто в шоці…немає слів…бачила різне але такого ще не бачила…я думала вони хочуть всю сумму з тілом…а в ітогі хочуть 12к плюс розходи 13к а потім будуть тіло пропонувать?
Покажіть доки юристу з форума

І що думаєте робити ?
Ну я керівництво попередила що можливо зателефонують ,але все таки сподіваюсь що дзвонити на цю роботу не будуть
Вони із усіх МФО мене і оточення найбільше вивели,хоча в основному у людей вони спокійні…у нас при розмові виник конфлікт,злі були що я навіть гривні в пролонгацію не кинула…мабуть через це і суд

Доброго дня)У мене просрочення -17 днів,телефонують усим підряд,на поступки не йдуть,написала скаргу в НБУ ..повідомила про це Качай гроші,вони всеодно далі продовжують телефонувати навіть однофамільцям…людям які мене майже не знають і говорять цим людям що я особисто вказала їх номер як хороших друзів…вчора розмовляла з їх колектором-20 хв. сперечались що я не права,і що будуть дзвонити поки не видавлять останню копійку з мене-сказала що закрию їх самими останніми???в кого як з ними?напишіть будь-ласка…вони реально після розмови зі мною відразу телефонують всим кого знаходять…як найти на них управу,?також чекаю відповіді від НБУ
ну так качай же гроші
в назві суть)

Вони із усіх МФО мене і оточення найбільше вивели,хоча в основному у людей вони спокійні…у нас при розмові виник конфлікт,злі були що я навіть гривні в пролонгацію не кинула…мабуть через це і суд
Я їх не чув і не бачив майже 2 роки. Тихенько продали ЄАПБ,а ті об'єднали з іншими договорами і в суд пішли.

Ага. Коли я вказував свою оф зп 10к, без питань видало 12, на що воно надіялись я біс знає
на те, что ти пролохаціями займатись будеш))
в деяких хлівах навіть наголошують актуальності пролонгацій цих всих, мов вигідніше, ніж платити всі відсотки))

а коли потрібно підключати адвоката?коли призначать дату суду?чи вже зараз можна щось вирішувати?
Як тільки отримаєте на руки документи з суду,відразу їх відправляйте юристу. На подачу відзиву буде 15 днів

А телефонувати почали в перший день прострочення?

Слухай а ви досить популярний новий персонаж
Нічого не зрозумів, спочатку на 17 дні потім на 7 ? З якого вони почали телефонувати?
Мені через тиждень!Потім всим кого знайшли
Мені через тиждень!Потім всим кого знайшли
Слухай а ви досить популярний новий персонаж
Нічого не зрозумів, спочатку на 17 дні потім на 7 ? З якого вони почали телефонувати?
Це моя ситуація,у інших взагалі не звонять…подивитесь як у вас буде …у мене в суд вже подали,іншим тіло дають після 60 днів просрочення..

Назад
Угорі