Качайгроші телефонують всьому оточенню

Трохи по темі. Ці чудіки через дзвінок готові за тіло домовлятись? Чи будуть мозок виносити?
Я їх закрив за тіло плюс на мівінку. Особливо не турбували, оточенню не телефонували. Але це було півтора роки тому, бачу, відгуки трошки інші. Хоча, знову таки, як повезе.

Трохи по темі. Ці чудіки через дзвінок готові за тіло домовлятись? Чи будуть мозок виносити?
Чудік телефонував і сказав що віддам все до копійки ,я сказала що останні їх закрию-він мені сказав що обіцяє що не останні вони будуть?????з тіла 8000 хочуть 21000?

Чудік телефонував і сказав що віддам все до копійки ,я сказала що останні їх закрию-він мені сказав що обіцяє що не останні вони будуть?????з тіла 8000 хочуть 21000?
Вже заплатили?

Ні,і не збираюсь поки що.Обдзвонили всих кого можна і не можна,вимучили…тільки за тіло буду закривати.Знаю що тіло дають але пізніше,в мене місяць тільки просрочення

То він вже здогадується, що їм геть нічого не світить (навіть бути останніми) :mosking:
Він точно знає, що їм ніхто не платить:mosking:

Мені прислали "Ми все розуміємо - тримай -25% знижки на закриття. Діє до кінця доби"
Враховуючи, що відсотків вже більше тіла нарахували, то така собі пропозиція)

Мені прислали "Ми все розуміємо - тримай -25% знижки на закриття. Діє до кінця доби"
Враховуючи, що відсотків вже більше тіла нарахували, то така собі пропозиція)
Ох і цікаві вони???мені теж таке писали

Всим привіт!Прислали вчора таке на емейл.Повідомили що подали до суду ще 17 квітня.Як це можна перевірити?

Вкладення

• ED4EFAA3-C4D6-4A68-9758-99B77242EBDE.webp
    ED4EFAA3-C4D6-4A68-9758-99B77242EBDE.webp
    140.4 Кб · Перегляди: 180
Всим привіт!Прислали вчора таке на емейл.Повідомили що подали до суду ще 17 квітня.Як це можна перевірити?
Перевірити на судовій владі. В полі "Сторона по справі" свої ПІБ на нашій мові. Більше нічого не чипайте.
Ознайомитись з матеріалами справи, якщо така присутня, щоб не чекати докі, яких можуть і не прислати - реєструйтесь як вище Гато написав, на електронному суді.

Перевірити на судовій владі. В полі "Сторона по справі" свої ПІБ на нашій мові. Більше нічого не чипайте.
Ознайомитись з матеріалами справи, якщо така присутня, щоб не чекати докі, яких можуть і не прислати - реєструйтесь як вище Гато написав, на електронному суді.
Перевірила,є аж дві справи від них,що робити?підскажіть,вперше з таким зустрічаюсь
Сайт Судова Влада Судова влада України
Якщо є КЕП, то Електронний суд Електронний суд
Допоможіть що робити далі?

Перевірила,є аж дві справи від них,що робити?підскажіть,вперше з таким зустрічаюсь
Це не дві справи, просто вони відкликали позов і наново подали.
Справа одна. Навіть це не справа поки що.
Ще провадження не відкрито. Ну принаймі на судовій ще немає відповідної ухвали.
Допоможіть що робити далі?
Вже вище вам писав - реєструйтесь в електронному суді або ж чекайте на паперові документи, якщо суд прийме рішення відкрити провадження а не відмовить. Ну а далі вже будете по ходу дивитись. Чи будете оскаржувати чи будете платити. Варіантів лиш два. Якщо їм суд не відмовить, в чому я сумніваюсь.

Це не дві справи, просто вони відкликали позов і наново подали.
Справа одна. Навіть це не справа поки що.
Ще провадження не відкрито. Ну принаймі на судовій ще немає відповідної ухвали.

Вже вище вам писав - реєструйтесь в електронному суді або ж чекайте на паперові документи, якщо суд прийме рішення відкрити провадження а не відмовить. Ну а далі вже будете по ходу дивитись. Чи будете оскаржувати чи будете платити. Варіантів лиш два. Якщо їм суд не відмовить, в чому я сумніваюсь.
Дуже вдячна вам!43 день просрочення,договір укладений на 120 днів....за перші тижні вимучили все моє оточення,писала скаргу в нбу,писала ім,спілкувалисьз ними 20 хв.по телефону не в гарному тоні....я стала ім поперек горла походу,бо читала відгуки що вони спокійні))))

Назад
Угорі