Качай гроші началась просрочка чего ждать

• Автор теми Автор теми Олечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Помогите разобраться пожалуйста! Пришел ответ от нацком по Качай Гроші,насколько правильно я поняла,они пришлют еще один ответ после того,как мфо пришлет им документы? (п.с. по другим приходило подобное,но было отмечено,что еще 15 дней надо подождать,а тут хоть бы что) заранее благодарна за ответы!

Вкладення

• S90402-194042(1).webp
    S90402-194042(1).webp
    122.1 Кб · Перегляди: 124
  • S90402-194050(1).webp
    S90402-194050(1).webp
    58.8 Кб · Перегляди: 75
"КачайГроши"
Для вас есть АКЦИЯ СПИСАНИЯ до 90% долга!
Тел. 0635423189

Нада сьогодні зателефонувати .брала 3000, через три місяці пррсрочки-11. Тількищо заходжу в кабінет,до сплати 2772.не продовжувала ні разу.

За три місяці один раз позвонив оператор,нагадав що просрочка(культурно).і разів три автовідповідач,у вайбері ніхто мені не писав,листи додому та на почту не слав,смс тільки ця прийшла.
Мени такий в пт прийшов

Помогите разобраться пожалуйста! Пришел ответ от нацком по Качай Гроші,насколько правильно я поняла,они пришлют еще один ответ после того,как мфо пришлет им документы? (п.с. по другим приходило подобное,но было отмечено,что еще 15 дней надо подождать,а тут хоть бы что) заранее благодарна за ответы!
Ось тільки що прийшов такий лист.
Що чекати?

З обраної сторони таке...
Мени такий лист в пт прийшов

Сьогодні подзвонила в Качай Гроші,сказали що продали фактору,дали номер тел.Зателефонувала в фактор сказали нічого по мені не має. Що робити як з ними домовитись.

ребятушки, что у вас по Качай гроши? звонят, пишут, угрожают? у меня они что то вообще признаков жизни не подают

Карелия, аналогічно, деколи робот об'являється і знову хз

Карелия, місяця два напевно,точно не пам'ятаю. Але в чому прикол був: коли я хотіла оплатити займ то приват24 видав інфу що договір закритий. По іншому я теж ніяк не могла оплатити. Такщо це вже іх проблеми, я ім писала про це а вони мовчать.

Карелия, місяця два напевно,точно не пам'ятаю. Але в чому прикол був: коли я хотіла оплатити займ то приват24 видав інфу що договір закритий. По іншому я теж ніяк не могла оплатити. Такщо це вже іх проблеми, я ім писала про це а вони мовчать.[/QUOTE
так может эту шарашку уже закрыли?

Карелия, було б добре)) Я як останній раз була в лк то там такий брєд був в анкеті, тож надіюсь що все буде добре

сегодня только первый день прострочки, а качай гроши уже в 9 утра подало информацию в убки про прострочку..вот уpoды

Два месяца мовчали, передали типа фактору. Пока тихо

вообще вообще молчали? странная конторка

Не совсем. Я трубки не брала, подзвонили сестре один раз, очень мило пообщались, сказали что бы я оплатила. Потом месяц тишина. Фактор с тела 2000 грн хочет 7000)

Не совсем. Я трубки не брала, подзвонили сестре один раз, очень мило пообщались, сказали что бы я оплатила. Потом месяц тишина. Фактор с тела 2000 грн хочет 7000)
а быстро сестру нашли?

У них в кабинете написано, что проценты начисляются не более 60 дней, а по факту капают.

Ну да) она у меня как контакт. А вот манибум нашел отца через 14 днец- его номер нигде не указывала

вообще вообще молчали? странная конторка

Уже пишут)
24.04.2019 запланирован визит инспектара по Вашему адресу! КА Фактор. Тел. инспектора - 0445851056

А как еще называются они?Есть договор от них на почте,но не пойму от какой мфо..Вроде как именно в "Качай гроші" не брала..

Мені прийшов лист (щастя) від них,але вони так і називаються. Прострочка десь 110 днів
Мені прийшов лист (щастя) від них,але вони так і називаються. Прострочка десь 110 днів
Але хто його знає. Вони до мене не дзвонять. Рідкі смс і 1 лист

А как еще называются они?Есть договор от них на почте,но не пойму от какой мфо..Вроде как именно в "Качай гроші" не брала..
капуста в кишени это тоже они

Але хто його знає. Вони до мене не дзвонять. Рідкі смс і 1 лист
мне так само, даже не знаю чего от них ожидать. написала в нацком на всякий случай

Вчера мне в Вайбере предлагали оплатить 4600, тело 2000, насчитали 6900 остальное типо спишут!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі