К такому я еще не готовился... "Виконавча служба"

Надписи, мабуть, роблять тим, хто має офіційну роботу, тому
І хто не офіційно працює також роблять.
не все же тут ночуют на форуме, как некоторые
Я днюю і ночую на форумі,при цьому постійно моніторю теми по написах,по крупинках збираю інфу.

Я же написал что с "Якобы ПриватБанка". Я сразу понял что не приват звонил. но все таки позвонил на гар. линию привата и узнал.
Что значит "Вам ИН вклепали???"
мне тоже когда то звонил один представился сострудником приват банка и сказал что у меня просроченный кредит в банке в привате и телефон вообще не имел отношение ни к каким мфо и банкам и просрочки у меня нигде не было и по голосу можно понять что мужик который звонил , в сибире 20 лет лес рубил , я его нафиг послал да и все

Вони мені не говорили,а я їх не запитувала.
Можливо,сподіваються із карт хоч щось стягнути,незнаю.
Хай сподіваються.
Счета/карты арестовать банковские, с них средства взыскать, как вариант
Та я розумію, але вони наївні.

Тётя Вера Дорошкевич наверно влепила Вам ИН. Ей пофигу кому и куда лепить. Её главная задача, к лету сделать как можно больше надписей. Она очень хочет летом в отпуск поехать в Египет. У неё мечта, влепить исполнительную надпись самому фараону и ей похеp что он мёртв и не проживает в Киевской области.
В египте единственные кто ее могут захотеть...там пышные тела в моде : невостребованную женщину можно понять?

Значить брав,кредити в банку,не з доброго дива ,в реєстрі боржників.
Щось автор темнить !!!
Просто перший раз спіткнувся з написом,теми на форумі по написах не порахував за потрібне почитати,а в паніці і незнанні неправильно сформулював свої думки.

А може і
Значить брав,кредити в банку,не з доброго дива ,в реєстрі боржників.
Щось автор темнить !!!
А можливо і моф,якщо довго просрочка!!!
Більше всього що мфо.
Я вибачаюсь,після суток,не дочітала тему!!!
А почему по мфо не может быть в реестре должников?
Я вже,написала що не дочітала тему,я думала ,автор взагалі не брав кредитів!!!
Я знаю ,що мфо можуть через нотаріус накласти арешт рахунків!!!

Кредит плюс тоже начал ИНН баловаться?
Так.На форумі вже є випадки.Та й реєстр моніторила,то в травні так нормальнл вони написів зробили.
Але вони шукають приватних виконавців за місцем проживання.Тобто територіальність непорушена.
Поживемо,побачимо,що далі буде...

Назад
Угорі