Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Так, брацішки. 32 борги в МФО. Робив, дурачок, пролонгації, думав, що вигребу...
До прострочок приготувався. Розказав всім родичам, шо л0х і набрався кредитів. Закрив сторінки в фейсбуці собі та близьким. Встановив програму "Антиколлектор" контактним лицям. Змінив банківську карту і номер телефону.
Третій тиждень живу, не вмер. Приходять листи, електронна пошта і т.д. Але не від багатьох.
Загалом до моменту прострочок сума віддати була 250 000 грн, зараз, думаю суттєво більша.
А почалось з того, що взяв 15000 в кількох МФО, коли терміново були потрібні гроші для бізнесу. Сума була на той момент смішна і думав, що дуже швидко її погашу. А ну тут то було...вибори, свята, літо. Справи пішли не так, як очікувалось.
.
На початку сильно переживав, а тепер окріп, виробив імунітет.
Рєбята, сприймаємо це, як просто виклик долі і засвоюємо урок, що краще чужих грошей не брати)
Це точно інколи хочеться щоб це було сном,але на жаль це гіркий досвід.

А я так багато пролонгацій робила, що можна було у подорож навколо світу відправитись за ці гроші, при чому, на увесь рік))))))))))
А сс лоун, лонгувала два роки!
Post automatically merged:

Це точно інколи хочеться щоб це було сном,але на жаль це гіркий досвід.
Ніколи не думала, що можу попасти в таке болото(((
Але реально, навіть не могла подумати, що в когось теж є аж така дупця, як і у мене. А я ще умудрилась від того страху поперезичати кошти у всіх на світі знайомих. Та тепер хоч зрозуміла, кому в першу чергу гроші віддавати)

Останнє редагування:
Гуцулка Ксеня, ну не знаю,я ще не писав взагалі нікуди ..

Гуцулка Ксеня, якщо Ви вже їм закрили кредит повністю,то який сенс їм щось повертати? Будуть викручуватися ?як змії..

Гуцулка Ксеня, ну не знаю,я ще не писав взагалі нікуди ..

Гуцулка Ксеня, якщо Ви вже їм закрили кредит повністю,то який сенс їм щось повертати? Будуть викручуватися ?як змії..
Жевріє надія))))))))) та то таке...я подивилась, там з 7 тис. Я їм більше 30 тис. за два роки виплатила. Мене ніби цигани затуманили((((

Виїзну антикалову банду десь у Львів чи Київ, перехоплювати калів будем.

В 3й-4й ночі опцій мало :hi:

Так, часові поля помінялись а сон ні.
Регулярний маршрут: Центр - Парк Ш. Озеро - Довженка - назад у Центр - Бистриця (міст) - Кооператор - назад до району Вокзалу де знімав квартиру.
Скажіть до когось приїжжав кредит+?до мене завтра мають їхати вчора в сільську раду дзвонили наш дорогий голова сказав де я живу в якому селі.

Скажіть до когось приїжжав кредит+?до мене завтра мають їхати вчора в сільську раду дзвонили наш дорогий голова сказав де я живу в якому селі.
Ви їм чаю з мухоморів заготуйте про всяк випадок)

А я так багато пролонгацій робила, що можна було у подорож навколо світу відправитись за ці гроші, при чому, на увесь рік))))))))))
А сс лоун, лонгувала два роки!

Ніколи не думала, що можу попасти в таке болото(((
Але реально, навіть не могла подумати, що в когось теж є аж така дупця, як і у мене. А я ще умудрилась від того страху поперезичати кошти у всіх на світі знайомих. Та тепер хоч зрозуміла, кому в першу чергу гроші віддавати)
Є а у вас багато мфо?​

Ви їх погасили?Вибачте за питання.Мені здається що я свої непогашу ніколи так як в декркті з трьохмісячною дитиною.
Я закрила попередніх штук 15. З цих 10, які у мене є закриваю тільки два (кеш поінт і мікрокредит) , решту я вважаю, шо вже закрила своїми безкінечними пролонгаціями.

Ви їх погасили?Вибачте за питання.Мені здається що я свої непогашу ніколи так як в декркті з трьохмісячною дитиною.
Думайте про дитинку, про цих відбитих не думайте!

Всім привіт! Новеньких якась є посвята? Я з міста героя Fранківська. Поки не розібралась, але дещо корисне вже знашлось і очі на лоба полізли,!!!! І знала про fорум, і бачила раніше але чого було не зарєструвтись..........кошмар скільки грошенят викинули дарма

Всім привіт! Новеньких якась є посвята? Я з міста героя Fранківська. Поки не розібралась, але дещо корисне вже знашлось і очі на лоба полізли,!!!! І знала про fорум, і бачила раніше але чого було не зарєструвтись..........кошмар скільки грошенят викинули дарма
Ооооо) поповнення в нашій області! Не можу сказати, що рада, бо то зовсім не радісно опинитись в кредитному рабстві, але рада, що ви форум знайшли!
Посівята є - відро горівки і бочечка пива??????????

Ооооо) поповнення в нашій області! Не можу сказати, що рада, бо то зовсім не радісно опинитись в кредитному рабстві, але рада, що ви форум знайшли!
Посівята є - відро горівки і бочечка пива??????????
Дякую і на тому! Відро горівки))))) добре буде лиш би знати що далі робити, бо влізла по саме нємогу.

Назад
Угорі