Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
А вам не здається, що якщо б він хотів, то написав би сам?)))
Вас не можна брати з собою в розвідку))
Зате був би хорошим подвійним агентом)

ну для суду так...а дзв вони можуть і років 10 :rofl:
Їм ці терміни пофіг, головне розвести лoxа ! Але чим довший термін тим краще !
Хмм.. це вже цікаво. Треба і на них в рибнагляд буде писати) ахзахзахахаха) Щоб штрафів нахапали і забанили тебе у списках навічно.

А вам не здається, що якщо б він хотів, то написав би сам?)))
Вас не можна брати з собою в розвідку))
Ви поцікавилися , а я просто зауважив цей факт ! Можливо він не побачив ;)

Shanti, можливо у вас ще будуть питання ? :rofl:

Shanti, я дуже уважний ...особливо коли "читав" договір у МФО :rofl:
Ахахахаха) Я себе теж так підмахувала на цю тему. Що читати не читала скільки брала, зате зараз дуже мудра:rofl:. Саме смішне що реально мудра стала:sarcastic:

jó kettős ügynök)))
Якось так...
Та я заради цього навіть гугл заюзаю) послухаю

Ахаахах) Звучить точно не фист) Якби почула также вживу, подумала би що прокляли...

Ні є Е - році. В принципі їх і ще пару маю закрити. Проблема з Євро гроші дінеро кредит + і му крикет.

Е-гроші
Е-гроші немає,не знаю що за одні,а ті всі є..ігнорте їх
Мене вдома не було, з татом говорив....Приїхав той чудік, сказав , що я взяв кредит і винен грошей у таку то компанію..залишив якусь вимогу і наклейку...І сказав , щоб я зв'язався з ним!
У вайбері мені ще написав того дня зранку, але я це побачив опісля..Так як вайбером дуже рідко користуюся , якщо б побачив зранку , то дочекався його! Перший раз в очі хотів побачити виїздну групу) Я йому відписав , але він не відрегагував ніяк і не дзв...з того часу тишина , тижні як 2 ...смс прислали що до Пасхи спишують 70% ..якось так !

та нічого гірше не буде ...телефон змінити і не прив'язувати банківські продукти до нього..і дзвінків не буде , а встановити програму яка скидує дзвінки... максимум суд ...

брати інший , щоб закрити попередній це найбільша помилка !
А звідки то чудо з кредит ап взялося???З Києва приїхало чи що?

Е-гроші немає,не знаю що за одні,а ті всі є..ігнорте їх

А звідки то чудо з кредит ап взялося???З Києва приїхало чи що?
Не цікавився ..я думаю регіональний ...По всій західній Україні, або по області...

У вас є кредит ап?

Ну і не було дзв , візитів? ви за пропискою живете?! Ну і просрочка скільки, це немало важливо!

Ну от..можливо хтось і приїжджав, а не знаєте...хоча , це ще не той термін для візиту![/QUOTE
там де прописана, там мама живе, але вона в курсі справи, отож якби хтось і потикнувся би, то вона б зустріла як належить))))мати ВасилЕва!!!в тої помийки кредит ап навіть якійсь регіональні ще є....який жах)))))

Всім привіт хто як тримається? А то я шось сьогодні розклеївся дві пачки сигарет і пів банки корвалолу. Мда...

All be Good, привіт)а чого знов?у вас такий класний нік,що аж мені веселіше,а ви корвалол(пивка краще потягніть))

All be Good, привіт)а чого знов?у вас такий класний нік,що аж мені веселіше,а ви корвалол(пивка краще потягніть))
Та фіг його зна ніби і змирився ніби і ще немає особих проблем всі попереджені соціальні мережі видалені а щось приунив.

Та фіг його зна ніби і змирився ніби і ще немає особих проблем всі попереджені соціальні мережі видалені а щось приунив.
Серденько шалить

Але нічого малеча приїхала від бабусі. Настрій піднявся.

Всім офіційно заявляю. Викарапкаюся з цієї ситуації. Кидаю курити із позиками кредитами іпотеками гроші під процент завязую. Має хоч бути один плюс чи життєвий висновок з кожної проблеми.

Серденько шалить

Але нічого малеча приїхала від бабусі. Настрій піднявся.

Всім офіційно заявляю. Викарапкаюся з цієї ситуації. Кидаю курити із позиками кредитами іпотеками гроші під процент завязую. Має хоч бути один плюс чи життєвий висновок з кожної проблеми.
Як говорив мій покійний Дідусь неможе в житті бути постійно чорна полоса рано чи пізно наступить і біла навіть по теорії ймовірності. Такшо всім бажаю сил терпіння

Можу лише добавити. Life is beautiful and All be Good :diska4:

Назад
Угорі