Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Смс приїжало скоріше за все :pravila:

Чи реально хтлсь був?
та ні, реальна людина була...смс із списанням приходять регулярно самі собою )

Франківськ теж) Строчу листи, через місяць піду зареєструю в суді і полетять поцам штрафи, як журавлі.
що за листи такі ?!

Є як немає. Станіславів все у вирі подій

Та же сама ситуація бізнесмен йопті його. І того 90тис тіла 13 Мфо два сьогодні закрив 11 Мфо залишилося 3 просрочка вже грошей в ближчий місяць 0

Печалька повна готуюсь до дзвінків і листів
більше тіла нічого нікому не повертайте !

що за листи такі ?!

Так і робимо. Дальше побачимо як ситуація піде но давити напевне буьубу на всі гроші. Бо як бачу що за 1-2 тис чудеса. УявляУ що буде в мене

Давити будуть на всі гроші)
Т9

що за листи такі ?!

Вимоги цінним листом із опитом вкладень (просто від себе, більшість навіть не забирає листи з почти). Є ЗУ про звернення громадян. Якщо мене ігнорять 30 днів (45 у важких випадках), то отримують штраф від 800 до 1300 грн на відповідальну особу, тобто вроді як на директора. Коли той час спливе просто треба написати про правопорушення і штраф полетить. Я зними довго буду переписуватись поки не навчаться). Не хочуть висилати і кладуть, то я не одну вимогу напишу, а багато. Там на вчорашньому стримі юриста була на цей рахунок інфа. Мені ще місяць і зберу урожай тисяч в 6 мабуть (тобто держава, що теж незле). Ну і буду писати тим кого ще не радувала своєю писаниною.

All be Good, справи навіть можу сказати що добре,всіх чмошників ігнорю,і так стало добре жити,просто супер,неунивайте дозвольте собі включити пофігізм і життя налагодиться)

All be Good, справи навіть можу сказати що добре,всіх чмошників ігнорю,і так стало добре жити,просто супер,неунивайте дозвольте собі включити пофігізм і життя налагодиться)
Пофігізм включений давно. Стрес на рахунок батьків. І Жінки. Блін вона на грані а я неможу її ніяк заспокоїти через ці всі приколи Щей дзвінків небуло. А дальше буде гірше

All be Good, ваша дружина в курсі,що є борги?тоді налаштовуйте щоб була за вас а не проти,ну і з невідомих хай небере трубку.а прострочки відколи?

All be Good, ваша дружина в курсі,що є борги?тоді налаштовуйте щоб була за вас а не проти,ну і з невідомих хай небере трубку.а прострочки відколи?
Просрочки тиждень по муйкредіт кредит + Dinero. Дружина то в курсі але поверхньо

Макс знає про 5 аї було 13 правда два закрив. І того ше 11 Мфо

All be Good, з свого досвіду можу сказати що 1-2 місяць наярюють,а потім вже менше,ну і смс та листи особливо кредит каса шле иаколатури не жаліє)

Трохи нас є включать нас в один маршрут коли буде виїздна група. :ahaha::ahaha::ahaha:
або ж тій виїзній групі треба десь в центрі побачення призначити і прийти всі разом, шоб вони біднятки бензин не палили, зекономлять трошки))))

або ж тій виїзній групі треба десь в центрі побачення призначити і прийти всі разом, шоб вони біднятки бензин не палили, зекономлять трошки))))
Вони і так будуть з сторони Львова їхати краще на Пасічні їх зустріти.

Я сама за 10 хлопців з Капатської) Думаю їм було б забагато, треба ж щоб додому доїхали. Хоч 1...

Чисто передати інформацію
Можна на оглядовий майданчик їх запросити на Ратушу)))заодно і політають трошки))))

Вони і так будуть з сторони Львова їхати краще на Пасічні їх зустріти.
а може вони поїздом будуть їхати??)))

Назад
Угорі