Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Я ще якось і не напрягалася, якщо чесно. Рівно з того моменту, коли підходила дата платежу, а в мене галяки, треба терміново шукати де взяти ще... Осяйнула спокуслива думка - значить платити не буду, загуглила, знайшла форум, однодумців, прочитала що й до чого. Сформувалася чітка громадянська позиція -
49.jpeg

Tasia, я за те, щоб не видавати лишню інформацію. Бо тільки ми володіємо інформацією про повну картину. Тут працює правило: язик мій - ворог мій. Мало хто буде записувати на листочок яке саме МФО дзвонило, від якої дати прострочка і яка сума. Відповідати тільки на ті питання, які були задано прямо, ніяких доповнень. Чистосердечне признання не допоможе нікому, а лише повісимо свій тягар на їх плечі. Більшість цих проблем з часом кане у небуття і лише буде нагадувати про себе епізодичними дзвінками. Сусідам взагалі можна казати - та брала, але давно закрила всьо, ще того літа.
Приблизно так і кажу,але все тільки починається,надіюсь на те що не всі контори будуть наярювати(

Я ще якось і не напрягалася, якщо чесно. Рівно з того моменту, коли підходила дата платежу, а в мене галяки, треба терміново шукати де взяти ще... Осяйнула спокуслива думка - значить платити не буду, загуглила, знайшла форум, однодумців, прочитала що й до чого. Сформувалася чітка громадянська позиція -
49.jpeg
В мене є така думка віддати самим спокійним,але то буде не скоро,а хто буде зай@бувати,то лишаться з носом.

Останнє редагування модератором:
Tasia, я за те, щоб не видавати лишню інформацію. Бо тільки ми володіємо інформацією про повну картину. Тут працює правило: язик мій - ворог мій. Мало хто буде записувати на листочок яке саме МФО дзвонило, від якої дати прострочка і яка сума. Відповідати тільки на ті питання, які були задано прямо, ніяких доповнень. Чистосердечне признання не допоможе нікому, а лише повісимо свій тягар на їх плечі. Більшість цих проблем з часом кане у небуття і лише буде нагадувати про себе епізодичними дзвінками. Сусідам взагалі можна казати - та брала, але давно закрила всьо, ще того літа.
Ну не повірите, моя мама все записує на листочку)))

Ясненько,хто трясе немилосердно?
Мене трясуть всі(((Не чіпає лише кілька канторок...Та мені простіше, що мама і чоловік знають, а відколи розказала все, то якось вже стало так поx....сусіди, близькі попереджені, хоча і не в курсі всієі ситуаціі...

Kristinadg, і що це їй дає? Відчуття контролю над ситуацією? Як вона реагує?
На диво нормально)Я ще при перших просрочках почала розказувати ій про МФО і то, які вони сволочі. Прошу не брати трубку, а вона блін ще хоче щось ім доказувати;) Деколи переживаємо разом, деколи сміємось з цих полудурків)

Kristinadg, і що це їй дає? Відчуття контролю над ситуацією? Як вона реагує?
Ще правда думаю, що вона боіться щоб на мене ще щось не навішали, бо дуже просить пошвидше паспорт поміняти...

Є хтось на форумі з Івано-Франківська чи області :clapping::clapping::clapping::dance4: ???
Є як немає. Станіславів все у вирі подій

Ой...я бізнесвумен-неудачниця, не слухала чоловіка, коли підняли оренду і зменшились прибутки:(Тихенько взяла кредит і пішло- поїхало, перекрию іншим, щоб ніхто не знав(((Тепер розумію, що це була найбільша помилка, жалію лише, що зразу не сказала! Косяться, але я людям пояснюю, що це за канторки і як вони заганяють людей в борги...Мені головне зараз підтримка батьків і чоловіка, здорова дитина взагалі в першу чергу, а думка інших нарешті до одного місця!!!

В Вас я так зрозуміла просрочок ще нема!?
Та же сама ситуація бізнесмен йопті його. І того 90тис тіла 13 Мфо два сьогодні закрив 11 Мфо залишилося 3 просрочка вже грошей в ближчий місяць 0

Печалька повна готуюсь до дзвінків і листів

Франік forever))

Яка у Вас ситуація на цьому фронті?)
Ніяка поки що немає грошей,ні з ким не спілкуюсь особисто, родичі-друзі всіх послали за відомою адресою...ось якось так))просрочки з грудня

Франік forever))

Яка у Вас ситуація на цьому фронті?)
Очікування от і все.. Як була б можливість відразу суд і ввиконавч служба було б Кльово. Ато зараз вислоховувати весь цей бред і терор знайомих і родичів неохота. Але маємо то шо маємо.

Франківськ теж) Строчу листи, через місяць піду зареєструю в суді і полетять поцам штрафи, як журавлі.

Viktor Fedoriv, ні, я не з Коломиї і в мене там немає родичів. Але з цим містом пов'язано багато яскравих спогадів)) Я проживала там деякий час, навчалась, працювала...
Мрію туди повернутись...)))
Франківщина стала для мене рідною))
Вважаю Коломию найкращим містом в Україні (це моя особиста думка).

Viktor Fedoriv, ні, я не з Коломиї і в мене там немає родичів. Але з цим містом пов'язано багато яскравих спогадів)) Я проживала там деякий час, навчалась, працювала...
Коломия дійсно гарне місто)

Є як немає. Станіславів все у вирі подій

Та же сама ситуація бізнесмен йопті його. І того 90тис тіла 13 Мфо два сьогодні закрив 11 Мфо залишилося 3 просрочка вже грошей в ближчий місяць 0

Печалька повна готуюсь до дзвінків і листів
Готуйтесь)))Але це насправді зовсім не страшно:yes2:

Справді гарне місто)))

Ну що народ, які в кого успіхи на фронті боротьби з МФО ?)
Забила, антиколектор рятує від лишніх дзвінків...живу як жила до мфо)))

Назад
Угорі