Івано-Франківськ та область є хтось ???

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 699
  • Перегляди Перегляди 34K
Коротше, приїжджайте всі весною до мене на город садити картоплю та й заодно познайомимося. А як нє, то в ліс по дрова, Штіль в наявності. Або свої варіанти.

Kristinadg, як Ваш бізнес, до речі?
А чому не на шашличок?!?;)

Коротше, приїжджайте всі весною до мене на город садити картоплю та й заодно познайомимося. А як нє, то в ліс по дрова, Штіль в наявності. Або свої варіанти.

Kristinadg, як Ваш бізнес, до речі?
Якщо чесно, не дуже(((Але коли пепестала платити МФО - зрозуміла, що не так все погано;)Інше місце, дешевша оренда, постійні клієнти і можна жити)))

Kristinadg, ну так же ж криза, борги, самі розумієте)) моє діло запропонувати (а раптом хтось поведеться) :dryd:

Це добре, що маєте справу, яка до душі і ще копійчина капає.

Kristinadg, ну так же ж криза, борги, самі розумієте)) моє діло запропонувати (а раптом хтось поведеться) :dryd:

Це добре, що маєте справу, яка до душі і ще копійчина капає.
До душі - це точно)А от капає якраз копійчина(((Ну, ніби не так все погано, але розумію, що могла б піти на роботу з набагато більшою ЗП, але пів року через ці грьобані МФО не платила податок,тепер з цим в першу чергу пробую розгребсти...А податкова набагато гірше ніж ці канторки(((

Останнє редагування:
Я собі навіть не уявляю такого!!!В Вас вже напевне імунітет на них!!!А як себе ведуть через такий час?І якщо не секрет...з якого Ви району?
ближче до Пасічної

Добрий вечір)Розкажіть як і зким воюєте,що від яких мфо чекати?Мене тільки чекають поострочки від завтра почнутьсЯ,і є одна манібум 26днів.

А ви з якого району,я з Косівського)
можна ігнором воювати, можна їм відповідати тим самим, можна скаржитися на них куди тільки можна, можна спамити...кожен сам для себе вибирає тактику боротьби із ними...
можу сказати одне, боятися їх і малювати в уяві фантазії самі нехороші не варто !!!

і манібум у мене був...дзвонили, казали що буду відробляти в Буці під Києвом на будові, як тепер пам'ятаю того героя)
в підсумку рахували із 2500 півтора роки..нарахували тисяч 130 )))
продали калам, а тих свого часу , сумнозвісний Конкорд накрили і пов'язали...суди зараз по них проходять! герої були нкого не боялися ..типу ccloan зараз

ближче до Пасічної

можна ігнором воювати, можна їм відповідати тим самим, можна скаржитися на них куди тільки можна, можна спамити...кожен сам для себе вибирає тактику боротьби із ними...
можу сказати одне, боятися їх і малювати в уяві фантазії самі нехороші не варто !!!

і манібум у мене був...дзвонили, казали що буду відробляти в Буці під Києвом на будові, як тепер пам'ятаю того героя)
в підсумку рахували із 2500 півтора роки..нарахували тисяч 130 )))
продали калам, а тих свого часу , сумнозвісний Конкорд накрили і пов'язали...суди зараз по них проходять! герої були нкого не боялися ..типу ccloan зараз
Ясно)А я ближче до Каскаду)))Як би Ви віднеслись до зутрічі, кави і багатьох питань?!?

Коротко ще раз...пишу по 100 раз на різних форумах..повторюся...
нікому нічого не пролонгуйте - це дорога в нікуди , раз!
нікому нічого не платіть більше тіла + % користування за кредитом за місяць , тиждень, хто на скільки брав , і все це одним платижем якщо оплачуєте, і після отримання гарантійного листа , ніякої віри на слово, два!
переплатили по пролонгаціях дуже і дуже багато ,не платіть взагалі нічого більше і чекайте від них позову в суд, або просто ігнорте три!
варіант чотири...міняти номер і не прив'язувати його до банківських карток , ні в інших будь яких державних службах де потрібно залишати номер телефону, краще додатковий , а не основний! видалити само собою сторінки в соцмережах , або приховати як варіант( будуть демотиватори і розсилка)
І саме найголовніше розповісти рідним, друзям , знайомим кого додали в контакні особи , всіх попередити , що можуть різні неадеквати шахраї і т.д .... дзв писати різні дурниці і в цьому дусі!!!
тоді ібоятися нічого!
Читати більше інформації , і з часом для вас самих все стане зрозуміло...!
от і весь рецепт!!!

Ясно)А я ближче до Каскаду)))Як би Ви віднеслись до зутрічі, кави і багатьох питань?!?
без проблем...! в кого є питання пишіть в пп ...порадою допоможу у мірі обізнаності усім бажаючим ...можемо по тел поговорити чи зустрітися за потреби!

нікому нічого не платіть більше тіла + % користування за кредитом за місяць , тиждень, хто на скільки брав , і все це одним платижем якщо оплачуєте, і після отримання гарантійного листа , ніякої віри на слово, два!
переплатили по пролонгаціях дуже і дуже багато ,не платіть взагалі нічого більше і чекайте від них позову в суд, або просто ігнорте три!
варіант чотири...міняти номер і не прив'язувати його до банківських карток , ні в інших будь яких державних службах де потрібно залишати номер телефону, краще додатковий , а не основний! видалити само собою сторінки в соцмережах , або приховати як варіант( будуть демотиватори і розсилка)
І саме найголовніше розповісти рідним, друзям , знайомим кого додали в контакні особи , всіх попередити , що можуть різні неадеквати шахраї і т.д .... дзв писати різні дурниці і в цьому дусі!!!
тоді ібоятися нічого!
от і весь рецепт!!!

без проблем...! в кого є питання пишіть в пп ...порадою допоможу у мірі обізнаності усім бажаючим ...можемо по тел поговорити чи зустрітися за потреби!
Дякую за відповідь,морально мені стало легше)

Дякую за відповідь,морально мені стало легше)
Я б залюбки зустрілася,так як питань море)тільки трохи далеченько,а ви хто ближче один до одного обовязково зустрічайтесь,бо для людини важлива підтримка не тільки віртуальна,але і живе тепло)

Раніше думала, що то я одна така унікальна з цими кредитами. Спілкування з колегами на форумі, нехай і віртуальне, допомогло знайти відповіді на багато питань. Ще не знаю, що конкретно я буду казати батькам, чоловікові. Батьки й так знають, що я можу начудити, опозорити їх добре ім'я. Років сім тому мала кредит у банку, у мами істерика була коли лист прийшов. Там якихось півтора тисячі боргу й ні до кого не дзвонили. У брата колись знайшла кредитку то гвалту було кілька днів. На разі вирішила виписатися від них і ніде не прописуватися. Чоловікові, коли приїде із заробітків, запропоную розвестися. Або формально або реально. Нехай всі сплять спокійно і не переживають за своє майно. Схочуть мене вислухати - хто має вуха, нехай слухає. Не схочуть - їх право. Світ широкий, мені не сімдесят років. Якось так.

тоді ібоятися нічого!
от і весь рецепт!!!

Напишіть мені будь-ласка номер
Раніше думала, що то я одна така унікальна з цими кредитами. Спілкування з колегами на форумі, нехай і віртуальне, допомогло знайти відповіді на багато питань. Ще не знаю, що конкретно я буду казати батькам, чоловікові. Батьки й так знають, що я можу начудити, опозорити їх добре ім'я. Років сім тому мала кредит у банку, у мами істерика була коли лист прийшов. Там якихось півтора тисячі боргу й ні до кого не дзвонили. У брата колись знайшла кредитку то гвалту було кілька днів. На разі вирішила виписатися від них і ніде не прописуватися. Чоловікові, коли приїде із заробітків, запропоную розвестися. Або формально або реально. Нехай всі сплять спокійно і не переживають за своє майно. Схочуть мене вислухати - хто має вуха, нехай слухає. Не схочуть - їх право. Світ широкий, мені не сімдесят років. Якось так.
Я теж думала виписатись, мама пообзивала дурою і сказала, що ніхто нікого виписувати не буде)На рахунок чоловіка я дуже боялась, а він мені класно відповів "чого, раніше не сказала?Це ж не любовник виплив чи дитина, яку ти приховувала, це просто гроші" . Читала, що є такі, що розводяться, але це якщо чесно лише на краще...тому, що справжні близькі в таких випадках підтримують, а не залишають!!!

щось наш регіон затих
Tasia, як у вас справи? рознеслися чутки по селу чи ще ні?
У мене ще тільки все набирає оборотів якраз розпочались прострочки десь по тижню інші 3—4дні,село ще не знає,а я тихо уху@@ваю з такої ситуації,от ж@па так ж@па,а у вас як справи,що новенького?в мене не було часу прсидіти на форумі 3 діток всі хворі на кір((

:smile60::victory::smoke:

От так створивши тему для земляків,а вони на тебе клали:sorry: з причепом як на МФО :lol:
Як справи у вас?що цікавенького?

От
На рахунок начудити)я також можууу))ну якби не так ми б тут зараз не спілкувались)

Tasia, та в мене теж поки тихо якщо не брати до уваги дзвінки тільки мені. Одній "контактній" особі ще не дзвонили, знаю точно бо ця контактна особа - це я. Іншою контактною фігурував номер чоловіка, але він за кордоном, не казав ще нічого і наводящих питань не задавав. Правда, він дуже терплячий і може спостерігати що буде далі поки я сама не признаюся. Могли по Вайберу зв"язатися
По Дінеро найбільша прострочка - від 26,01,19 то дзвонив їх оператор і казав що від сьогодні передаватимуть у інший відділ і будуть починати продзвонювати родичів.
А чоловік в курсі вже чи бережете таємницю?

Tasia, та в мене теж поки тихо якщо не брати до уваги дзвінки тільки мені. Одній "контактній" особі ще не дзвонили, знаю точно бо ця контактна особа - це я. Іншою контактною фігурував номер чоловіка, але він за кордоном, не казав ще нічого і наводящих питань не задавав. Правда, він дуже терплячий і може спостерігати що буде далі поки я сама не признаюся. Могли по Вайберу зв"язатися
По Дінеро найбільша прострочка - від 26,01,19 то дзвонив їх оператор і казав що від сьогодні передаватимуть у інший відділ і будуть починати продзвонювати родичів.
Ні,нічого не знає,і батьки тільки так «чули дзвін та не знають де він»

Tasia, я за те, щоб не видавати лишню інформацію. Бо тільки ми володіємо інформацією про повну картину. Тут працює правило: язик мій - ворог мій. Мало хто буде записувати на листочок яке саме МФО дзвонило, від якої дати прострочка і яка сума. Відповідати тільки на ті питання, які були задано прямо, ніяких доповнень. Чистосердечне признання не допоможе нікому, а лише повісимо свій тягар на їх плечі. Більшість цих проблем з часом кане у небуття і лише буде нагадувати про себе епізодичними дзвінками. Сусідам взагалі можна казати - та брала, але давно закрила всьо, ще того літа.

Ні,нічого не знає,і батьки тільки так «чули дзвін та не знають де він»

Tasia, ще ніхто ))) але є всі шанси :ahaha:
Це якщо не враховувати Фактор,але дзвонять раз в тиждень...

Назад
Угорі