І я теж прийшла до вас.

• Автор теми Автор теми Інна70
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
Дуже співчуваю вам, в самої тиск поза 200 скачить,а це ще мені ніхто не дзвонив...

Дякую

Дякую
Если у Вас проблемы со здоровьем, то тем более не вздумайте с ними говорить. Будет хуже. У них грязные методы вымогательства. А Вам надо принять ситуацию и успокоится

Ніби як ні але інколи накриває розумієте Головне мені банки зараз а там сума не мала. Вже скільки пройдено що здається ніщо не налякає .Але через них всіх я дуже підкосив і свій моральний стан..
А я навпаки став морально сильнішим.. Життя коротке і на шараги з банками не потрібно витрачати...Все буде добре.. Наснаги вам

Если у Вас проблемы со здоровьем, то тем более не вздумайте с ними говорить. Будет хуже. У них грязные методы вымогательства. А Вам надо принять ситуацию и успокоится
Дякую за підтримку. Поки що не дуже виходить. Но тут серед людей, яки розуміють тебе легше. Тіль б ще знайти вихід з цього дурного становища. Але головне що всі здорові.

Мені повезло більше, тоді вам баньку тре шукати, як дівчата вище казали
Так карантин же! Компаху давно насобирала, и тут на тебе, карантин нарисовался. Я и сама умею релакс сделать масочками, скрабиками, обертываниями и прочим, но в баньку хочется давно, с чаечком травяным и пахучим)))

Так карантин же! Компаху давно насобирала, и тут на тебе, карантин нарисовался. Я и сама умею релакс сделать масочками, скрабиками, обертываниями и прочим, но в баньку хочется давно, с чаечком травяным и пахучим)))
Кайф, ми теж з коліжанками раніше так кожен тиждень ходили))) А зараз поки нічого не хочеться, навіть постаріла

Кайф, ми теж з коліжанками раніше так кожен тиждень ходили))) А зараз поки нічого не хочеться, навіть постаріла
а ну не сумувати)))) життя тільки починається))) воно є у нас щодня))))
331275_original.webp

Дякую за підтримку. Поки що не дуже виходить. Но тут серед людей, яки розуміють тебе легше. Тіль б ще знайти вихід з цього дурного становища. Але головне що всі здорові.
Для себе вирішіть -будете їм платить,чи ні...І відповідно плануйте тактику й стратегію...

а ну не сумувати)))) життя тільки починається))) воно є у нас щодня))))
331275_original.png
Афігеть люблю свої майже 50! Тільки зараз якось фіговатенько. Ще карантин, не поїдеш до сестрички, або до улюбленного Львова... Але ви ж кажете- ми прорвемось...

Інна70, в мене буде скоро 1,5 року як я не плачу шарагам. І не збираюся. І нічого не сталося. З перших днів не виходжу з ними на контакт, сімку викинула. Практично ні до кого не дзвонили. Таке теж може бути.

Інна70, в мене буде скоро 1,5 року як я не плачу шарагам. І не збираюся. І нічого не сталося. З перших днів не виходжу з ними на контакт, сімку викинула. Практично ні до кого не дзвонили. Таке теж може бути.
Ви мужня жінка, а чи багато є претендентів на ваші гроши, якщо не секрет? Я просто ще не можу вирішити, яку тактику вибрати

Ви мужня жінка, а чи багато є претендентів на ваші гроши, якщо не секрет? Я просто ще не можу вирішити, яку тактику вибрати
11 МФО
Був ще Приват, але його закрила. Манівео, Алекс, СС Лоун, МІкрокеш, Лоані, Кредит +, Дінеро, Сос кредит, Бистро займ, Май кредит, Кредит Ап.
В будь якому випадку старайтся не спілкуватися. Будуть гроші - будете виходити на зв"язок. А як нема грошей - то чого дурно з пустого в порожнє переливати.

Останнє редагування:
З Вашим позитивним настроєм по іншому й бути не може!

Шановні колеги, сьогодні за вашими порадами порозмовляла з сином і сестрою це самі рідні мої люди. Казали, що люблять і підтримують мене всяку і таку в тому числі. Звонарів будуть посилати в сад,якщо прийдеться. Ну і рішили шукати шляхи вирішення питання, яке мамуся і старша сестра (я) наворотила. Мені точно легше стало. Син на полігоні на Рівненщені, але казав триматись, прорвемось і що раніше треба було. Так що я тепер точно можу сказати, що треба довітятись ріднесеньким у біді. Разм ми сила. Ще раз щиро дякую за поради. Залишаюсь у ваших рядах, читатиму, слухатиму, спілкуватимусь

Доброго дня, я теж, як і ви, друзі, в ярмі МФО. Доросла людина, осознавала, що роблю, але виходу не було, стращно було, що хтось взнає про мої фінансові проблеми, самотужки ії вирішувала. Минулого року банківським кредитом погасила майже все. Тепер з того майже знову все. Дуже страшно, страшно признатись рідним, страшно, що взнвють на роботі. Сама себе вже доїдаю, написала сюда, бо перш за все хочеться моральної підтримки. Хочеться заспокоїтись і вирішувати, що робити далі, але паніка вбивае, така я є, Скоро дати очередних пролонгацій, а гроши вже немає де взяти. Поки, що вивчаю форум і думаю, що робити. Буду вдячна за підказки і підттимку. Дякую, якщо хтось прочитав весь цей сумбур і порекомендує як признатись в цьому родині.
На мою думку тут лише два варіанти:або все самій все розказати сім'ї, попробувать пояснить ситуацію, або рано чи пізно вони про все дізнаються від них(тут вже гірше, бо можуть таких казок понарозказуть, що рідні навіть чути вас не схочуть), я наприклад найближчих перша попередила і заре вони для мене підтримують. Я теж не так боялась погроз від МФО, як те що люди подумають і скажуть, якби не було це все треба пережить, усвідомте те що ви вже потрапили в цю ситуацію і нікуди від цього не дінетесь, не виніть себе, наберіться терпіння і обов'язково поговоріть з рідними, можливо вони щей вам допоможуть!

На мою думку тут лише два варіанти:або все самій все розказати сім'ї, попробувать пояснить ситуацію, або рано чи пізно вони про все дізнаються від них(тут вже гірше, бо можуть таких казок понарозказуть, що рідні навіть чути вас не схочуть), я наприклад найближчих перша попередила і заре вони для мене підтримують. Я теж не так боялась погроз від МФО, як те що люди подумають і скажуть, якби не було це все треба пережить, усвідомте те що ви вже потрапили в цю ситуацію і нікуди від цього не дінетесь, не виніть себе, наберіться терпіння і обов'язково поговоріть з рідними, можливо вони щей вам допоможуть!
дякую, чуть вище написала, мої самі рідні мене підтримали, казали прорвемось, Зними дзонилкам не повезе

Я сейчас не могу описать свое состояние чуствуешь боль которая глушится злостью яростью бешенным желанием перестрелять их всех. они заманивают а потом давят и ты ничего не можешь доказать. я понимаю хоть всенравно тяжело когда человек болел, или от старости а это от каких то шавок чмошных суккк разрывает и накрывает с головой. и понимаешь что твоя жизнь вообще человеческая жизнь для них ничего не стоит. дляч них нет законов на них нет управы, они как паразити вшы блохи их только давить надо давить
Очень сильно написано.Вы справитесь с этим всем!

Назад
Угорі