І я теж прийшла до вас.

• Автор теми Автор теми Інна70
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
Доброго дня, я теж, як і ви, друзі, в ярмі МФО. Доросла людина, осознавала, що роблю, але виходу не було, стращно було, що хтось взнає про мої фінансові проблеми, самотужки ії вирішувала. Минулого року банківським кредитом погасила майже все. Тепер з того майже знову все. Дуже страшно, страшно признатись рідним, страшно, що взнвють на роботі. Сама себе вже доїдаю, написала сюда, бо перш за все хочеться моральної підтримки. Хочеться заспокоїтись і вирішувати, що робити далі, але паніка вбивае, така я є, Скоро дати очередних пролонгацій, а грошли вже немає де взяти. Поки, що вивчаю форум і думаю, що робити. Буду вдячна за підказки і підттимку. Дякую, якщо хтось прочитав весь цей сумбур і порекомендує як признатись в цьому родині.
Тримайтесь ви впораєтесь нам всім на початку було важко і в кожного своє Але не падайте духом! Я теж 6 міс прострочки і банки ще є Теж почуваюсь не спокійно Вам бажаю витримки !

Я сейчас не могу описать свое состояние чуствуешь боль которая глушится злостью яростью бешенным желанием перестрелять их всех. они заманивают а потом давят и ты ничего не можешь доказать. я понимаю хоть всенравно тяжело когда человек болел, или от старости а это от каких то шавок чмошных суккк разрывает и накрывает с головой. и понимаешь что твоя жизнь вообще человеческая жизнь для них ничего не стоит. дляч них нет законов на них нет управы, они как паразити вшы блохи их только давить надо давить
Это еще одно доказательство что похерить етих чмошников и все не копейки не получать от меня У меня тоже в феврале трагедия произошла Я сына похоронил ему 31 год Диабет кома и в реанимации помер Он тоже набрался мфо и уже прошло 3 месяца и долбут звонари Я кредит капитал по вайберу выслал копию справку о смерти так они гады еще и возмутились Это что вы прислали писали Но сейчас отстали и так переключились на меня я же тоже не отставал от сына и потихоньку набрался и мфо и банков

Тримайтесь ви впораєтесь нам всім на початку було важко і в кожного своє Але не падайте духом! Я теж 6 міс прострочки і банки ще є Теж почуваюсь не спокійно Вам бажаю витримки !
дякую, я ще тільки від завтра не маю чим ім платити, тому такий мандраж
Это еще одно доказательство что похерить етих чмошников и все не копейки не получать от меня У меня тоже в феврале трагедия произошла Я сына похоронил ему 31 год Диабет кома и в реанимации помер Он тоже набрался мфо и уже прошло 3 месяца и долбут звонари Я кредит капитал по вайберу выслал копию справку о смерти так они гады еще и возмутились Это что вы прислали писали Но сейчас отстали и так переключились на меня я же тоже не отставал от сына и потихоньку набрался и мфо и банков
Боже, це дуже страшно, в мене сину 28 років, військовий-контрактник

дякую, я ще тільки від завтра не маю чим ім платити, тому такий мандраж
Я зрозумів. Читайте форум. Але я по собі знаю як це не просто до сих пір відхожу і відхожу від цього всього

Ще спитаю - Вас дуже всі ці контори турбують?

Ще спитаю - Вас дуже всі ці контори турбують?
Ніби як ні але інколи накриває розумієте Головне мені банки зараз а там сума не мала. Вже скільки пройдено що здається ніщо не налякає .Але через них всіх я дуже підкосив і свій моральний стан..

Ніби як ні але інколи накриває розумієте Головне мені банки зараз а там сума не мала. Вже скільки пройдено що здається ніщо не налякає .Але через них всіх я дуже підкосив і свій моральний стан..
Мене рідні вже більше тиждня питають, чи все в мене добре, не бачачи по голосу чують, щоб проблеми. Сьогодні буду ім здаватись-признаватись. Ви також тримайтесь. ми з вами сусіди по областях. Будем один одного підтримувати.

Доброго дня, я теж, як і ви, друзі, в ярмі МФО. Доросла людина, осознавала, що роблю, але виходу не було, стращно було, що хтось взнає про мої фінансові проблеми, самотужки ії вирішувала. Минулого року банківським кредитом погасила майже все. Тепер з того майже знову все. Дуже страшно, страшно признатись рідним, страшно, що взнвють на роботі. Сама себе вже доїдаю, написала сюда, бо перш за все хочеться моральної підтримки. Хочеться заспокоїтись і вирішувати, що робити далі, але паніка вбивае, така я є, Скоро дати очередних пролонгацій, а гроши вже немає де взяти. Поки, що вивчаю форум і думаю, що робити. Буду вдячна за підказки і підттимку. Дякую, якщо хтось прочитав весь цей сумбур і порекомендує як признатись в цьому родині.
Себя не доедайте, это ещё будут делать окружающие. Извините, но это правда.
Семье всё рассказать самой, иначе это сделают другие, и в нелицеприятной для Вас форме, так будет только хуже. Близкие поддержат, остальные - не близкие.
Пролонгации не делайте, вы же так снова разбросаете деньги по шарагам, себе и семье не останется, и долги не закроются.
Почитайте форум, примите для себя подходящую стратегию поведения, или несколько - под разные мфо)

так, працюю офіційно, як би то ж ні, я б меньше парилась, а так стидно, хоч частіше за все сама беру телефон стаціонарний
Как я вас понимаю. Тоже работаю официально и звонки - это большая проблема

Себя не доедайте, это ещё будут делать окружающие. Извините, но это правда.
Семье всё рассказать самой, иначе это сделают другие, и в нелицеприятной для Вас форме, так будет только хуже. Близкие поддержат, остальные - не близкие.
Пролонгации не делайте, вы же так снова разбросаете деньги по шарагам, себе и семье не останется, и долги не закроются.
Почитайте форум, примите для себя подходящую стратегию поведения, или несколько - под разные мфо)
Дякую, зараз у роздумах і пошуках ідей виходу з такого становища. Читаю шукаю, якось треба з того всього виходити,Дивлюсь по відгуках хто більш лояльний, того на пізніше, з ким пишуть що можна домовитись - думаю. Дослухаюсь до думок ..
Как я вас понимаю. Тоже работаю официально и звонки - это большая проблема
вас часто турбують? І хто, якщо не секрет?

щикарна пропозиція, бо я вже пересаю бути схожею на жінку

дякую

банька це чудово, але, поки що але
Нет возможности в баньку? .. берем в аптеке морскую соль. Наливаем ванную с пеной от шампуня. Все. Спа дома. ) жжем свечи. Капаем аромомасло.)

Доброго дня, я теж, як і ви, друзі, в ярмі МФО. Доросла людина, осознавала, що роблю, але виходу не було, стращно було, що хтось взнає про мої фінансові проблеми, самотужки ії вирішувала. Минулого року банківським кредитом погасила майже все. Тепер з того майже знову все. Дуже страшно, страшно признатись рідним, страшно, що взнвють на роботі. Сама себе вже доїдаю, написала сюда, бо перш за все хочеться моральної підтримки. Хочеться заспокоїтись і вирішувати, що робити далі, але паніка вбивае, така я є, Скоро дати очередних пролонгацій, а гроши вже немає де взяти. Поки, що вивчаю форум і думаю, що робити. Буду вдячна за підказки і підттимку. Дякую, якщо хтось прочитав весь цей сумбур і порекомендує як признатись в цьому родині.
Я така сама була ще пару місяців тому...заспокойтеся й перестаньте пролонгувати, кормити шараги.... все вирішиться поступово...по мірі надходження...бо з ями боргової ой як нелегко вилізти...

Назад
Угорі