Інна70
Форумчанин
- Дописи
- 42
- Реакції
- 24
- Бали
- 2565
Інна70 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, я теж, як і ви, друзі, в ярмі МФО. Доросла людина, осознавала, що роблю, але виходу не було, стращно було, що хтось взнає про мої фінансові проблеми, самотужки ії вирішувала. Минулого року банківським кредитом погасила майже все. Тепер з того майже знову все. Дуже страшно, страшно признатись рідним, страшно, що взнвють на роботі. Сама себе вже доїдаю, написала сюда, бо перш за все хочеться моральної підтримки. Хочеться заспокоїтись і вирішувати, що робити далі, але паніка вбивае, така я є, Скоро дати очередних пролонгацій, а гроши вже немає де взяти. Поки, що вивчаю форум і думаю, що робити. Буду вдячна за підказки і підттимку. Дякую, якщо хтось прочитав весь цей сумбур і порекомендує як признатись в цьому родині.
держитесь.
выключите сим-карту , родным расскажите ( можете не говорить сколько и чего) просто если узнают не от Вас будет хуже. Что сказать?! держитесь - терпения Вам, и не переживайте . Ведь после чёрной полосы идёт белая (это все временные трудности, испытания . Я бы даже сказала закалка' духа?)