Щоденник Голова обертом від цих МФО

• Автор теми Автор теми Вікторія5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 31K
А підкажіть я офіційно працюю.чи будуть великі проблеми?будуть дзвонити на роботу?бо в мене МФО багато

А підкажіть я офіційно працюю.чи будуть великі проблеми?будуть дзвонити на роботу?бо в мене МФО багато
Будуть дзвонити по всім номерам телефону, що зможуть знайти. Не всі МФО так роблять, але якщо ви кажете, що у вас їх багато, то є всі шанси.
Моя вам порада, поговоріть з близькими та колегами, проясніть ситуацію завчасно.

І до начальства дзвонять?де беруть номера?
Ніхто з близьких ще не знає не знаю як розказати.просто з розуму схожу.найбільше боюсь за маму і за роботу.

І до начальства дзвонять?де беруть номера?
Ніхто з близьких ще не знає не знаю як розказати.просто з розуму схожу.найбільше боюсь за маму і за роботу.
Та де завгодно можуть. В соцмережах, реєстрах, будь-де, це ще ті Шерлоки Холмси...
Одна з шараг (зараз не згадаю точно, але це мабуть був Глобал Кредит) навіть знайшли мій внутрішній корпоративний номер телефону стаціонарного, який в принципі ніде не може світитись. Ото я тоді приколовся :ahaha:
Я Вам щиро раджу не затягувати, а попередити всіх своїх завчасно. Краще вони від Вас дізнаються про ситуацію, чим від дзвонарів ціх. Ще невідомо, що ці вилупки там почнуть розповідати про Вас.

Навіть не знаю як почати.вже тиждень ні їсти ні спати.боюсь щоб маму серденько не хапнуло тато після інсульту.просто жах.не вірю що це зімною
Навіть не знаю як почати.вже тиждень ні їсти ні спати.боюсь щоб маму серденько не хапнуло тато після інсульту.просто жах.не вірю що це зімною
Як це пережити.це буде позор для всіх

В чому позор? Ви ж нікого не вбили, не згвалтували, дітей в рабство не продавали, наркотики не продаєте, не вживаєте. Це звичайні борги, за них зараз не вб'ють. І взагалі - це не Ваш головний біль, а головний біль тих, хто вам ті гроші дав.
Нехай дзвонять скільки влізе, 99% того, що вони говорять, - це абсолютна нісенітниця і намагання Вас залякати. Так що заспокойтесь, нічого страшного не сталось.

Не бійтеся, спочатку важко дуже..а потім звикаєш, в кожного різні випадки бувають, чому брали кошти, тому позору тут точно не бачу також)

Дуже боюсь осуду
Що особисто Вам з того осуду? Вас же не будуть камінням закидати в буквальному сенсі?
Ось і основна проблема нашого суспільства, всі дуже бояться того самого "а що скажуть інші".
Якщо рідні та близькі люди вас дійсно люблять, то з їхнього боку не буде ніякого осуду, ну пожурять трохи, та не вб'ють же. Так само і з колегами, друзями, знайомими. Якщо вони справжні - не відвернуться. Якщо відвернуться - значить Вам з ними не по дорозі.

Повірте, переважна частина українців в боргах. Якби всі так близько до серця сприймали ті борги та осуд оточуючих, то у нас в країні була б нескінченна хвиля суїцидів))

А чи можна зменшити якось оті дзвінки
Може видалити номери

Дуже боюсь осуду
Может вам перестать быть зависимой от мнения окружающих. Открою вам секрет, большинству плевать на вас и на ваши долги. Ну болтают и перестанут. У людей своих проблем вагон. Мало кого волнуют долги какой-то условной Гали))

Может вам перестать быть зависимой от мнения окружающих. Открою вам секрет, большинству плевать на вас и на ваши долги. Ну болтают и перестанут. У людей своих проблем вагон. Мало кого волнуют долги какой-то условной Гали))
Або Юлі )

Але надокучливі безперестанку дзвінки людям?як їм це пояснити? А ще як буде декілька компаній?
Я зараз просто вранці і істериці.незнаю що робити.кожен каже по різному.одні платити але нема грошей другі чекати.компанії обіцяють захист хоч я мало їм вірю.боюсь зараз в паніці не наробити дурниць.
Підкажіть з свого досвіду.
Ще якщо можна підкажіть як блокувати спам дзвінки?

Останнє редагування:
Ціни в всіх майже однакові 4тис.міс.і працюють в вайбері інстаграм
Що зараз взагалі робити я в паніці?

Ціни в всіх майже однакові 4тис.міс.і працюють в вайбері інстаграм
Що зараз взагалі робити я в паніці?
Про захист и про прочие компании забудьте. Во-первых успокойтесь. Вам уже давали советы, ничего нового вам не скажу. Игнорьте, поговорите с родственниками, поставьте антиспам, закройте соц сети.

Назад
Угорі