Щоденник Голова обертом від цих МФО

• Автор теми Автор теми Вікторія5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 29K

Вікторія5

Форумчанин
Дописи
130
Реакції
78
Бали
343
Вікторія5 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спробую і я розповісти про свої невдалі пригоди з МФО.
Почалась війна!!!! Як і у всіх з коштами проблеми,роботи не стало. Викручувались як могли. Але запаси закінчувались. І тут -хопа,реклама Алекс кредит. Обіцяні 0%були. Але після першого погашення-другий займ був з процентами. Коли брала кредит навіть не дивилась на ті договори. Беру бо потрібні кошти!!! І понеслось-нема чим закрити,беру в Зе кредит.Там такі ж умови з 0% на перший займ. Потім Банана,Маніфою, качай гроші,Швидко гроші,Май кредит,Монетка,бізнес позика,Клік кредит. Порадьте щось будь ласка,що робити. Роботи не має і нічим платити.????

Я пролонговувала,іноді погашала всю суму. Брала наступні щоб погасити перші.
Це зрозуміло. Просто якщо ви не мали хоча б якої роботи, то як думали гасити займи?
Бо якось воно звучить у вас : брала бо треба гроші, роботи нема і віддати нічим, що робити...
Я вас ні в якому разі не звинувачую, бо це ваше звісно діло... але тут просто і порадити нема що.
Якось це трохи по дитячому безвідповідально.
Або так роблять з метою навмисно не віддавати зі старту... це вже інша історія і тут мало що вам порадять.
Бо це форум боржників а не аферюг))
Набратися по саме "ФЕ" а тепер "Що мені робити"?
Без образ. Нічого особистого.
Читайте форум, інформації багато. Може щось собі корисного і придбаєте.
Особливо в плані ваших дій щодо подальших "бомбьожок" калів і мфо.

Це зрозуміло. Просто якщо ви не мали хоча б якої роботи, то як думали гасити займи?
Бо якось воно звучить у вас : брала бо треба гроші, роботи нема і віддати нічим, що робити...
Я вас ні в якому разі не звинувачую, бо це ваше звісно діло... але тут просто і порадити нема що.
Або так роблять з метою навмисно не віддавати зі старту... це вже інша історія і тут мало що вам порадять.
Особливо в плані ваших дій щодо подальших "бомбьожок" калів і

Я просто напевно не так висловилась.Я втратила роботу. Але зараз працюю в онлайн магазині одягу. + Роблю на замовлення іграшки. Дохід є,але невеликий

Я просто напевно не так висловилась.Я втратила роботу. Але зараз працюю в онлайн магазині одягу. + Роблю на замовлення іграшки. Дохід є,але невеликий
Ну сама основна порада - це заспокоїтись і не панікувати. Припинити їх годувати отими проЛ0Хаціями, бо це викинуті гроші, які абсолютно нічого окрім того що загоняють вас на дно, не роблять. Не шукати де інде грошей аби перекрити старі займи новими.
Зупинитись і обдумати як ви це будете розрулювати виходячи з ваших міркувань і можливостей.
І читайте форум. Тут вже багато написаного, є окремо розділи практично по кожній г0вн0шаразі.
Трохи часу і зрозумієте що до чого.
Успіхів.

Ну сама основна порада - це заспокоїтись і не панікувати. Припинити їх годувати отими проЛ0Хаціями, бо це викинуті гроші, які абсолютно нічого окрім того що загоняють вас на дно, не роблять. Не шукати де інде грошей аби перекрити старі займи новими.
Зупинитись і обдумати як ви це будете розрулювати виходячи з ваших міркувань і можливостей.
І читайте форум. Тут вже багато написаного, є окремо розділи практично по кожній г0вн0шаразі.
Успіхів.
Дякую. Я вже читала форум. Завдяки йому Май кредит запропонував закрити тіло ще й частинами.

А я вас розумію. Набралася тих МФО, як блох, коли роботи не стало, і якраз в самий непідходящий момент - хвороба ? ковід у мене і у дитини з ускладненнями. Допомоги не було ні від кого. Мусила шукати вихід.

Але найсмішніше- я взяла лише 20 тис в двох конторах, а решту набралась, щоб перекривати те все, бо боялась дзвінків?

Робота звісно з’явилась швидко і гарно оплачувана.

Добре, що зрозуміла, що влізла в саму ж… і треба вилазити…. Дякую Богу, знайшла цей форум і не продала авто і квартиру не заклала.

Потроху закриваю зараз. Але думаю більше про себе і дитину. Почала відкладати. Планую купити будино в Австрії. Виїхала за кордон ( працюю онлайн).

Головне- перестати боятися і перечекати шквал дзвінків. Вони мені всі пишуть зараз про акції, більша половина (з 20 мфо на хвилиночку☹️) пропонують тіло, а то і менше. Деякі взагалі зникли. А деякі витріпали нерви так, що платити не збираюсь. Але я їм теж поперек горла. Євоші просили пробачення( не питайте?).

Отака історія ?
А я вас розумію. Набралася тих МФО, як блох, коли роботи не стало, і якраз в самий непідходящий момент - хвороба ? ковід у мене і у дитини з ускладненнями. Допомоги не було ні від кого. Мусила шукати вихід.

Але найсмішніше- я взяла лише 20 тис в двох конторах, а решту набралась, щоб перекривати те все, бо боялась дзвінків?

Добре, що зрозуміла, що влізла в саму ж… і треба вилазити…. Дякую Богу, знайшла цей форум і не продала авто і квартиру не заклала.

Потроху закриваю зараз. Але думаю більше про себе і дитину. Почала відкладати. Планую купити будино в Австрії. Виїхала за кордон ( працюю онлайн).

Головне- перестати боятися і перечекати шквал дзвінків. Вони мені всі пишуть зараз про акції, більша половина (з 20 мфо на хвилиночку☹️) пропонують тіло, а то і менше. Деякі взагалі зникли. А деякі витріпали нерви так, що платити не збираюсь. Але я їм теж поперек горла. Євоші просили пробачення( не питайте?).

Отака історія ?
Ах так, ще забула додати, що змусило мене зупинитися- це майже 70 тис пролонгацій в місяць ? краще б на ЗСУ відправила

Успіхів.

Отака історія ?
Я за Вас щиро радію. Я від цих дзвінків шарахаюсь вже. Але є й ++ вирішила питання з майкредит- закриваю тіло частинами. Мене влаштовує.інші поки мовчать.

Боюсь дзвінків моєму оточенню. Бо начиталась на форумі що до всіх підряд звонять
Переставайте боятись.
Якщо мфо багато, практично стовідсоткова гарантія що дзвонитимуть... тож нема чого себе цим картати.

Боюсь дзвінків моєму оточенню. Бо начиталась на форумі що до всіх підряд звонять
Гарно відсіється оточення - і це великий плюс. Рожеві окуляри пора знімати. Попередьте важливих людей, розкажіть правду. І розкажіть, що головне в боротьбі з цими кровопивцями - 1- не брати слухавку, 2- говорити чітко «я відмовляюсь від взаємодії», 3- фіксувати розмову для доказів

Як і всі! Впевнений, що дівчина сподівалась, що то тимчасово!

Переставайте боятись.
Якщо мфо багато, практично стовідсоткова гарантія що дзвонитимуть... тож нема чого себе цим картати.
Воно то й так але коли ночами не спиш,день ходиж як опудало перелякане і цей стан нікуди не зникає.
Монетка 4000+%=8500 і не звонять.Моторошно

Назад
Угорі