Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можуть. А може і ні.А підкажіть я офіційно працюю.чи будуть великі проблеми?будуть дзвонити на роботу?бо в мене МФО багато
Будуть дзвонити по всім номерам телефону, що зможуть знайти. Не всі МФО так роблять, але якщо ви кажете, що у вас їх багато, то є всі шанси.А підкажіть я офіційно працюю.чи будуть великі проблеми?будуть дзвонити на роботу?бо в мене МФО багато
Та де завгодно можуть. В соцмережах, реєстрах, будь-де, це ще ті Шерлоки Холмси...І до начальства дзвонять?де беруть номера?
Ніхто з близьких ще не знає не знаю як розказати.просто з розуму схожу.найбільше боюсь за маму і за роботу.
Як це пережити.це буде позор для всіхНавіть не знаю як почати.вже тиждень ні їсти ні спати.боюсь щоб маму серденько не хапнуло тато після інсульту.просто жах.не вірю що це зімною
В чому позор? Ви ж нікого не вбили, не згвалтували, дітей в рабство не продавали, наркотики не продаєте, не вживаєте. Це звичайні борги, за них зараз не вб'ють. І взагалі - це не Ваш головний біль, а головний біль тих, хто вам ті гроші дав.Навіть не знаю як почати.вже тиждень ні їсти ні спати.боюсь щоб маму серденько не хапнуло тато після інсульту.просто жах.не вірю що це зімною
Як це пережити.це буде позор для всіх
Не бійтеся, спочатку важко дуже..а потім звикаєш, в кожного різні випадки бувають, чому брали кошти, тому позору тут точно не бачу також)Навіть не знаю як почати.вже тиждень ні їсти ні спати.боюсь щоб маму серденько не хапнуло тато після інсульту.просто жах.не вірю що це зімною
Як це пережити.це буде позор для всіх
Якого осуду? Ви злочинниця?Дуже боюсь осуду
Що особисто Вам з того осуду? Вас же не будуть камінням закидати в буквальному сенсі?Дуже боюсь осуду
Может вам перестать быть зависимой от мнения окружающих. Открою вам секрет, большинству плевать на вас и на ваши долги. Ну болтают и перестанут. У людей своих проблем вагон. Мало кого волнуют долги какой-то условной Гали))Дуже боюсь осуду
Або Юлі )Может вам перестать быть зависимой от мнения окружающих. Открою вам секрет, большинству плевать на вас и на ваши долги. Ну болтают и перестанут. У людей своих проблем вагон. Мало кого волнуют долги какой-то условной Гали))
Что за компании, что обещают защиту?Чекати.компанії обіцяють захист
Шлите их нахрен))Захист,звільнено.закон.
Про захист и про прочие компании забудьте. Во-первых успокойтесь. Вам уже давали советы, ничего нового вам не скажу. Игнорьте, поговорите с родственниками, поставьте антиспам, закройте соц сети.Ціни в всіх майже однакові 4тис.міс.і працюють в вайбері інстаграм
Що зараз взагалі робити я в паніці?