Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ага. ПатЄрялІБачу тебе вернули))??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ага. ПатЄрялІБачу тебе вернули))??

Не зважайте на їх обіцянки. То лише викачка грошей!Ціни в всіх майже однакові 4тис.міс.і працюють в вайбері інстаграм
Що зараз взагалі робити я в паніці?
Call ControlА такі щоб зразу скидували дзвінки є?
у мене мама любить так з ними спілкуватись... нудно жінці,городи пополола, робити нічого, то вона інколи спілкується з ними-вказує їм куди іти і що робити( відправляє воювати на фронт, а не сидіти у підвалі і нерви людям робити)...А ещё чтобы трубку поднимал, и говорил. Это не я, ничего не брала, да и вообще не вкурсе, что там за долги))
а скільки протермінування у Вас?Коли зменшиться кількість дзввнків?
1,5-2 міса скільки протермінування у Вас?
Коли зменшиться кількість дзввнків?
та вже б мали зменшуватись, можливо після 3-ох місяців.1,5-2 міс
десь після 3-х місяців1,5-2 міс
Ну почекаємодесь після 3-х місяців
Я спустя 2 года подключила симку в роуминге и тут же начали звонить ))Як вже достали ці звонилки...раніше субота і неділя тихо було,а це вже і в суботу наярюють. Мабуть вигнали на роботу штрафи відробляти
Ага, мені в суботу теж дзвонити почали, разів 8-10, а вот в неділю взагалі тишина була)Як вже достали ці звонилки...раніше субота і неділя тихо було,а це вже і в суботу наярюють. Мабуть вигнали на роботу штрафи відробляти
тенго та мілоан в суботу міг бути автовідповідачАга, мені в суботу теж дзвонити почали, разів 8-10, а вот в неділю взагалі тишина була)
Були дзвінки і від них + маніки)тенго та мілоан в суботу міг бути автовідповідач
А я коли брала трубку то записувала розмову,навіть коли одразу не встигала, просила повторити їх розмову щоб записати,та говорила свої умови,вони були на свому,а я їм говорила що в мене ви не одні шараги то якщо ви не здні на мої умови то я буду платити іншим шарагам які мені запропонували лояльні умови,а ви йдете на кінець,так і говорила.Гарно відсіється оточення - і це великий плюс. Рожеві окуляри пора знімати. Попередьте важливих людей, розкажіть правду. І розкажіть, що головне в боротьбі з цими кровопивцями - 1- не брати слухавку, 2- говорити чітко «я відмовляюсь від взаємодії», 3- фіксувати розмову для доказів
Мав таке приблизно 2 місяці тому, і почалось все так само, за 5-10 хв прийшло понад 15 всяких кодів, я змінив паролі до пошти і до приват банку про всяк випадок, ну а на наступний день і в подальшому більше ніяких кодів не приходило.Привітики!!!!????
Скажіть будь ласка в когось таке було? Приходять смс з кодами авторизації один за одним на мої два номери які вказувала в шарагах. Що це за двіж-паріж?