Автор, я вас розумію, бо на початку протермінувань дуже боялась цього терору. А дзвонили багато, я прописана в селі, там моя мама живе, так Фінфорс, потім Таліон, потім Зекредіт набридали всьому запорізькому району). У мене і до того з батьками стосунки були не дуже, а після такого мама і зовсім заявила: "Краще б ти здохла, чим там нас позорити. Ми ж педагоги, поважні люди, а ти позорище якесь". І на роботу дзвонили. Я пам'ятаю, як всіх співробітників компанії змусили приїхати в головний офіс, робити щеплення від ковіду, відділ кадрів зустрічав мене з усмішкою: "О, мошенница кредитная пришла")) Нічого, все пережила. Адекватні люди реагували нормально. Майже все закрила за 2 роки на вигідних для себе умовах. Ніколи не спілкувалась з дзвонилками по телефону. І вам раджу, вони знайдуть інший спосіб комунікації, якщо треба. Зараз виплачую Укрпозику (тіло розбили на 10 платежів по 2000). Залишилось Кешбері, не пробивні, не хочуть за тіло позики. Маю суд з ЄАПБ, захищаюсь з адвокатом, поки ще рішення не має. А були такі МФО: Дінеро, Сслоун, містеркеш, Манівео, Кредит+, Качай гроші, ізікеш, мікрокеш, зекредіт, кредитмаркет. З максимально великими тілами. А ще кредитки в ідея банк, приват банк, альфа банк. І грошовий кредит альфабанк на 50000. З 2021 майже все виплатила. Хоча маю двох дітей дошкільного віку, яких виховую сама. Через декілька місяців ви також будете спокійно до всього цього кредитного лайна спокійно ставитися, повірте. Чесно, особисто я в останню чергу думаю про борги. Тут хоч би зранку прокинутись (хто з Запоріжжя, мене зрозуміють). Терпіння вам та мирного неба!