Щоденник Голова обертом від цих МФО

• Автор теми Автор теми Вікторія5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 31K
Доброго ранку всім. Хочу поділитись. Закрила Селфі 500 +100грн%. Може це не багато з мого списку але це вже для мене маленька перемога. ? Картки заблокувала. Моно перевипустила.Але Алекс не може заспокоїтись(кожен день хоче щось списати)але шиш йому. Навіть листа прислали що можуть підібрати умови закриття. Але ж не пишуть які. Коварні такі ?. Монетка щось не хоче зі мною подружитись-4000 тіло не хоче на частини. Ну і ладно. А так поки все стабільно.

Привіт всім. Не знаєте часом хто так знімає кошти? Карта заблокована. Перші це точно банана,зе кредит і аванс . Ці можуть тиркати від більшого до меншого А от хто другий??? І відразу 4800.

Вкладення

• IMG_20230514_224627.webp
    IMG_20230514_224627.webp
    25 Кб · Перегляди: 63
  • IMG_20230514_224607.webp
    IMG_20230514_224607.webp
    26.5 Кб · Перегляди: 64
Привіт всім. Не знаєте часом хто так знімає кошти? Карта заблокована. Перші це точно банана,зе кредит і аванс . Ці можуть тиркати від більшого до меншого А от хто другий??? І відразу 4800.
Да кто угодно может)) Кстати как вы, уже меньше переживаете?)

Да кто угодно может)) Кстати как вы, уже меньше переживаете?)
Дякую. Все потихеньку проходе. Найшла ще один заробіток. Мізки переключились трохи. Своїм близьким і знайомим(кому дійсно треба) сказала про свої проблеми. Сказали чим зможуть допоможуть. Номер змінила все таки бо вже не могла дивитись на ті надокучливі дзвінки. Вставила стару сімку в другий телефон і увечері переглядаю хто звонив. А так лежить собі на безшумному і дзвоніть скільки влізе. Вчора якийсь номер на 061 звонив. Не знаєте яка контора могла бути. Пише що Запоріжжя.

Вчора якийсь номер на 061 звонив. Не знаєте яка контора могла бути. Пише що Запоріжжя.
Не подскажу кто звонил, да какая разница. Со временем уже будет не интересно кто звонил. То что уже успокоились, хорошо. Не переживайте и не волнуйтесь, все у вас будет хорошо

Не подскажу кто звонил, да какая разница. Со временем уже будет не интересно кто звонил. То что уже успокоились, хорошо. Не переживайте и не волнуйтесь, все у вас будет хорошо
Дякую велике.

Хеллоу. У мене такі суми (правда не зовсім такі, макс було 3500 та 1400) пробували знімати додам, кредит7 та кредит каса...є у вас в якійсь із них позика?
П.С. Я б ще вам радив поставити ліміти на карти по зняттю у інтернеті і по операціях, хто їх знає куди вони добратися можуть))
Я от на днях переоформлював карту в банку (повезло що термін закінчувався, була причина, бо не знав би як банку сказати "хочу переоформити бо МФО знімають гроші")))) ну і от, переоформив, але страх був що МФО якось і до нової карти доберуться та знімуть кошти, але ні, цього не сталося + я одразу встановив ліміти)

Хеллоу. У мене такі суми (правда не зовсім такі, макс було 3500 та 1400) пробували знімати додам, кредит7 та кредит каса...є у вас в якійсь із них позика?
П.С. Я б ще вам радив поставити ліміти на карти по зняттю у інтернеті і по операціях, хто їх знає куди вони добратися можуть))
Я от на днях переоформлював карту в банку (повезло що термін закінчувався, була причина, бо не знав би як банку сказати "хочу переоформити бо МФО знімають гроші")))) ну і от, переоформив, але страх був що МФО якось і до нової карти доберуться та знімуть кошти, але ні, цього не сталося + я одразу встановив ліміти)
В мене є додам. Карту перевипустила.

тобто зняли з перевипущеної? у мене вночі теж стирили 2700,але я сама винна, був ліміт на оплату в інтернеті то вони і скористались. Зняла банана. Після цього перевипустила карту, поставила ліміт на операції в інтернеті 0. Планую взагалі перевипустити карту в іншому банку,

На транзакції по яких вони знімають гроші ( а саме pvp, переказ між картками ) ніякі ліміти оплати в інтернеті не діють. Про що неодноразово писали на форумі.
Перевірено особисто.

А як монетка себе веде? І скільки часу у вас з ними просрочка?

А як монетка себе веде? І скільки часу у вас з ними просрочка?
Просрочка по монетка більше 2 тижнів. Продали дебдфорту. Тіло 4000 хочуть 11000 вже. Хто звоне до мене не знаю -їх дуже багато. На електронці від них нічого немає.
Вика, забейте. Какая разница кто вам звонит. Не забывайте голову всякой хренью. Ну узнаете кто звонит и что дальше
Сама не знаю що далі. Легше все рівно не стане. Я одного не можу перенести-це коли з'являється від на хвилина то думаю за цю всю дупу і знову накриває.

Назад
Угорі