Щоденник Голова обертом від цих МФО

• Автор теми Автор теми Вікторія5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 31K
Вам стільки порад надали,а ви в режимі жертви ?
Встановіть антиспам,блокування дзвінків і нічого терпнути не буде.
Досить займатись самопоїданням,пора взяти себе в руки і займатись собою і дитиною.
Відпустіть ситуацію,вона уже сталась.
[POSTS=1000]Ну подобається людині бути жертвою, що вже зробиш[/POSTS]

На жаль не можу вимкнути. Але настрій підняли.Дякую.
Та я вас навчу! В мене була неприємна ситуація - якісь три-два-раси поставили на автодозвін. Блокиратор шось блокував, але багато пропускав.
Рішення в данній ситуаціі єдине - міняти номер. Але номеру вже було майже 10 років. Я купив новий пакет, виділив час, продзвонив і оповістив про зміну номеру всіх близьких та важливих людей по телефонній книзі. Решті відправив СМСки про зміну номеру. Зайняло все це близько однієї години. Вставив нову симку (вона була від другого оператора, і навіть с кращими умовами).
Раз на день вмикав стару карту, подивитися на кількість пропущених, та можливі важливі дзвінки. Пройшло 2-3 тижня, і пропущених ставало меньше, а з часом і зовсім не стало.
Зараз користуюсь двома симками!!!

Та я вас навчу! В мене була неприємна ситуація - якісь три-два-раси поставили на автодозвін. Блокиратор шось блокував, але багато пропускав.
Рішення в данній ситуаціі єдине - міняти номер. Але номеру вже було майже 10 років. Я купив новий пакет, виділив час, продзвонив і оповістив про зміну номеру всіх близьких та важливих людей по телефонній книзі. Решті відправив СМСки про зміну номеру. Зайняло все це близько однієї години. Вставив нову симку (вона була від другого оператора, і навіть с кращими умовами).
Раз на день вмикав стару карту, подивитися на кількість пропущених, та можливі важливі дзвінки. Пройшло 2-3 тижня, і пропущених ставало меньше, а з часом і зовсім не стало.
Зараз користуюсь двома симками!!!
А як обДзвін ,смс родичів,знайомих

Таких як ви ,ще дуже багато людей ,повірте .Смс дзвінки родичам ?но кому ви важливі ,тот зрозуміє ,а хто не зрозуміє тот вам не потрібен . В житті тож як буває .важлива не кількість а якість .
Ах да забула сказати просту формулу чим більше ви відповідаєте на дзвінки тим вони частіше дзвонять

Їм як надоїдали?
Таких як ви ,ще дуже багато людей ,повірте .Смс дзвінки родичам ?но кому ви важливі ,тот зрозуміє ,а хто не зрозуміє тот вам не потрібен . В житті тож як буває .важлива не кількість а якість .

Ах да забула сказати просту формулу чим більше ви відповідаєте на дзвінки тим вони частіше дзвонять
Я думала наоборот. Думала домовимось про нормальні умови що до закриття.

Їм як надоїдали?

Я думала наоборот. Думала домовимось про нормальні умови що до закриття.
На перших порах домовитися з ними на вигідних умовах для вас не вийде.
От я за них і думаю. Живемо в селищі. Всі нормально спілкуємось. Пока не почали названювати їм (по крайній мірі ще не казали нічого).
Вам настільки важлива думка прям всіх всіх людей що вас окружають ?Даже просто звичайних односельчан ? У нас в області 3 сини прям дуже заможніх відомих людей згвалтували свою однокласницю ще й знімали це на відео ,десь за 3 місяці весь інтернет де лиш можна гудів про цю резонансну справу,висвітливши всі їхні імена .Я до чого це пишу до того що не дивлячись на це всі 3 родини живуть дальше,працюють ще й в наглу підкуповуючи всіх щоб відмазати синків. А ви трясетеся бо якийсь там дядя Ваня тракторіст ,чи тьотя Люба продавщиця дізнається що у вас кредит...Є но і що ?Не вони брали не їм за нього хвилюватися

Останнє редагування:
От я за них і думаю. Живемо в селищі. Всі нормально спілкуємось. Пока не почали названювати їм (по крайній мірі ще не казали нічого).
Хай всі незадоволені пишуть заяви в поліцію!!! Це серйозно! І їм відповідь, і вам на користь!
З вас вимагають гроші, тероризуя людей, яких ви не вказували. То не ваша вина!!! І не треба виправдовуватись.
Проблеми у сусідів - хай їх вирішують. Ви можете допомогти тільки порадою - пишить в поліцію!

Хай всі незадоволені пишуть заяви в поліцію!!! Це серйозно! І їм відповідь, і вам на користь!
З вас вимагають гроші, тероризуя людей, яких ви не вказували. То не ваша вина!!! І не треба виправдовуватись.
Проблеми у сусідів - хай їх вирішують. Ви можете допомогти тільки порадою - пишить в поліцію!
Дізналась з форуму що можуть всі дані із соц мережі дізнатися. Ніхто з таким не стикався?

Дізналась з форуму що можуть всі дані із соц мережі дізнатися. Ніхто з таким не стикався?
Всі)))
Ніколи не кажи ніколи... то все дурня що двічі в одну річку не війдеш... тричі і ще на граблі на дні :sarcastic:
Я не настільки екстремал

Назад
Угорі