Щоденник Голова обертом від цих МФО

• Автор теми Автор теми Вікторія5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 31K
В сенсі?
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

Тоді велика шоколадка
Не їм. Дитині купую. Але в неї
нічого страшного в судах нема. Відкладайте по троху гроші на адвоката,бажано з форуму. Вони на цьому собаку з'їли.
Якщо справа знов в тому,що оточення дізнається, то читайте вище,що Вам писали
А ви не знаєте скільки приблизно коштують послуги? І до кого краще звернутися щоб не потрапити не на того?

Не їм. Дитині купую. Але в неї

А ви не знаєте скільки приблизно коштують послуги? І до кого краще звернутися щоб не потрапити не на того?
Почитайте відгуки на форумі і оберіть. Наперед ціну Вам ніхто не скаже. Залежить від складності справи

Вікторія5, не делайте, пожалуйста, пустые цитаты!

Я все понимаю, но зачем грузить себя раньше времени. Будет суд, будете искать адвоката. У вас же ребенок, проводите лучше больше времени с ним
Я вже психічкою стала зі своїми МФО. я не шукаю поки адвоката але хочу бути підкованою,як то кажуть
Вікторія5, не делайте, пожалуйста, пустые цитаты!
Вибачте. Але воно щось зависає

Если вас достают звонки, что аж терпне, то смените номер. Терпне плохом или хорошем смысле?))
В поганому. Такий стрес зараз що вити хочеться. Номер змінити поки не можу.

Есть куча методик против стресса, попробуйте. Если хочется выть, может стоит попробовать)) если это поможет вам избавиться от негативных мыслей, то почему бы нет

Вам стільки порад надали,а ви в режимі жертви ?
Встановіть антиспам,блокування дзвінків і нічого терпнути не буде.
Досить займатись самопоїданням,пора взяти себе в руки і займатись собою і дитиною.
Відпустіть ситуацію,вона уже сталась.

Есть куча методик против стресса, попробуйте. Если хочется выть, может стоит попробовать)) если это поможет вам избавиться от негативных мыслей, то почему бы нет
Цей страх всередині навіть не від того що в мене тих МФО куча,а від дзвінків з погрозами рідним. Ще з батьками можна якось домовитись(мамі поставила блок на номери) а от з друзями і далекими родичами поговорити не можу. І це все так накипіло що просто жах
Вам стільки порад надали,а ви в режимі жертви ?
Встановіть антиспам,блокування дзвінків і нічого терпнути не буде.
Досить займатись самопоїданням,пора взяти себе в руки і займатись собою і дитиною.
Відпустіть ситуацію,вона уже сталась.
Я якась не така як всі напевно. Я завжди все близько приймаю. І самопоїдання це те саме слово про мене.

Цей страх всередині навіть не від того що в мене тих МФО куча,а від дзвінків з погрозами рідним. Ще з батьками можна якось домовитись(мамі поставила блок на номери) а от з друзями і далекими родичами поговорити не можу. І це все так накипіло що просто жах

Я якась не така як всі напевно. Я завжди все близько приймаю. І самопоїдання це те саме слово про мене.
Пора обростати панциром.І відстоювати себе.Нащо бігти по переду потяга?
Подзвонять,тоді і поясните.
Але якщо люди адекватні,то навіть і питати не будуть.

Все я сдаюсь)) звонки это хрень, мфо тоже, есть ситуации куда пострашнее. Наслаждайтесь жизнью, все будет хорошо))

Назад
Угорі