Щоденник Голова обертом від цих МФО

• Автор теми Автор теми Вікторія5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 31K
Тепер є! Ви же їх проінформували!!! ;) Та і те тільки після гарантійного листа!!!
Ніяких частин!!!!! То гроші в трубу!!!
Не розмовляйте з ними, якщо вони вас нервують!!!
Якщо вже звонили на два номери що я надала можуть ще комусь дзвонити

Дзвонять- погано, не дзвонять - біда. Все логічно
Алекс кредит теж сьогодні об'явився. Підкажіть будь ласка що їм писати. Бо я знов щось відпишу не те.

Вкладення

• Screenshot_2023-05-04-14-00-30-575_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2023-05-04-14-00-30-575_com.google.android.gm.webp
    21 Кб · Перегляди: 103
Кому можуть щ

Я

Якщо вже звонили на два номери що я надала можуть ще комусь дзвонити?
Знаєте,в моєму випадку,я як тільки прийшла до "свідомості"і чітко вирішила що виходжу на протермінування,я змінила номер.І ось уже три роки...я про свої 18 МФО згадую тільки тут.Були написи.Знесено.
Що до монетки,то в мене вони пропали,як і не було.Було декілька поодиноких дзвінків знайомим,від усіх МФО,але їх було ну 10-15 шт за цей весь час.
Я рахую що це ніщо....

Кому можуть щ

Я

Якщо вже звонили на два номери що я надала можуть ще комусь дзвонити

Алекс кредит теж сьогодні об'явився. Підкажіть будь ласка що їм писати. Бо я знов щось відпишу не те.
Нащо їм щось відписувати??

Хочу

Якось з ними домовитись за тіло
Якщо вони захочуть запропонувати тіло?вони пришлють вам лист.
А самому виявляти інтерес,ну така позиція.Хочете закрити,значить грошики є,значит можна "душить")))
Звідси і дзвінки всім і вся.

Знаєте,в моєму випадку,я як тільки прийшла до "свідомості"і чітко вирішила що виходжу на протермінування,я змінила номер.І ось уже три роки...я про свої 18 МФО згадую тільки тут.Були написи.Знесено.
Що до монетки,то в мене вони пропали,як і не було.Було декілька поодиноких дзвінків знайомим,від усіх МФО,але їх було ну 10-15 шт за цей весь час.
Я рахую що це ніщо....
А Монетка не пропонувала нічого щоб закрити тіло чи щось в такому роді?

Зрозуміла.
Якщо вони захочуть запропонувати тіло?вони пришлють вам лист.
А самому виявляти інтерес,ну така позиція.Хочете закрити,значить грошики є,значит можна "душить")))
Звідси і дзвінки всім і вся.

Я їм усім стільки грошей віддала.Що запропонувати мені може тільки суд.Я ні з ким не веду діалог,і нічого не читаю.
Я тут на форумі читала що вони зеть безбашені. І відразу ідуть до суду. Колектора теж таке городища але я розумію що це залякування.

Не спілкуйтесь.Хай йдуть куди завгодно.
З май кредит домовилась про реструктуризацію. Адекватні виявились.  Але домовлялась по телефону. Всі договора тепер зберігаю на пошті як докази. реструктуризація на 6 місяців по 1700 2 рази на місяць.

Зрозуміла.

Я тут на форумі читала що вони зеть безбашені. І відразу ідуть до суду. Колектора теж таке городища але я розумію що це залякування.
От шо таке безбашені? От не взяли ви трубку, і шо вони зроблять?
Не треба заздалегідь боятися суду!!! Нічого страшного в том нема!!!

Нічого. І взагалі не читати
Вони тоді самі пропонують якісь варіанти?

От шо таке безбашені? От не взяли ви трубку, і шо вони зроблять?
Не треба заздалегідь боятися суду!!! Нічого страшного в том нема!!!
Я зараз в такому страху живу,що сама не розумію що зі мною. Одне радує що дитина моя біля мене і в безпеці. Боюсь суду бо ... Бо боюсь!!! Ніколи не стикалась з таким.

З май кредит домовилась про реструктуризацію. Адекватні виявились.  Але домовлялась по телефону. Всі договора тепер зберігаю на пошті як докази. реструктуризація на 6 місяців по 1700 2 рази на місяць.
А яке тіло в них?

Вони тоді самі пропонують якісь варіанти?

Я зараз в такому страху живу,що сама не розумію що зі мною. Одне радує що дитина моя біля мене і в безпеці. Боюсь суду бо ... Бо боюсь!!! Ніколи не стикалась з таким.
Успокойтесь и не нервничайте. Не на всех подают в суд. Это кому как повезет. Может вас пронесёт. Решайте проблемы, по мере их поступления. Сейчас никто на вас в суд не подал.

Успокойтесь и не нервничайте. Не на всех подают в суд. Это кому как повезет. Может вас пронесёт. Решайте проблемы, по мере их поступления. Сейчас никто на вас в суд не подал.
Якщо навіть і подадуть я там повинна буди присутня?

На меня не подавали, поэтому не знаю
Перестаньте про них думать раньше времени

На меня не подавали, поэтому не знаю

Перестаньте про них думать раньше времени
А ви не підкажете можна десь подивитись чи відкрито на мене діло в суді?
Я просто збираю інформацію всю щоб розуміти як діяти.

Я просто збираю інформацію всю щоб розуміти як діяти.
Судова власть, вроде так сайт называется. Вбейте в гугл, ссылки у меня нету

Назад
Угорі