Щоденник Голова обертом від цих МФО

• Автор теми Автор теми Вікторія5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 31K
Ти не застарий аби отак всіх "під одну грєбьонку" :rolleyes::cool:
Та все це лайно на цьому побудоване. Гроші до зарплати/пролонгації/реструктурізації - це лише сподівання людей, що вони отримають гроші і все вирішать!
Ніяке МФО не каже, - "Слухайте, якщо у вас зараз виникли проблеми, то хто вам сказав, що вони не виникнуть знову?" Кажуть тільки - 0% і ти красава;)
Звісно є люди, які брали ті гроші на важливі, термінові витрати. Але ми все одно повертаємося до вищенаписаного.
Ааа, забув... Є такі, що беруть для адреналину:) Ну той відсоток не треба враховувати.

Воно то й так але коли ночами не спиш,день ходиж як опудало перелякане і цей стан нікуди не зникає.
Все у вашій голові. Не більше. В мене вже п"ятий рік пішов і не вмер. Більш того - про якісь там кредити згадую лиш тут на форумі.
Раджу і вам простіше дивитись на очевидні речі.
Монетка 4000+%=8500 і не звонять.Моторошно
Мурахи по тілу бігають?

Все у вашій голові. Не більше. В мене вже п"ятий рік пішов і не вмер. Більш того - про якісь там кредити згадую лиш тут на форумі.
Раджу і вам простіше дивитись на очевидні речі.

Мурахи по тілу бігають?
Я не їм майже. Не сплю. Я не знаю як в наркоманів проходить ломка але одне можу сказати що мене від усієї ситуації накриває не тільки мурахами

Воно то й так але коли ночами не спиш,день ходиж як опудало перелякане і цей стан нікуди не зникає.
Монетка 4000+%=8500 і не звонять.Моторошно
Ніхто вам нічого не зробить. Будуть гроші - будете торгуватись і платити. Нема грошей - хоч хвилюйся, хоч танцюй, не заплатете! ;)
Взагалі то не ваші проблеми. То їм якось треба повернути хоч шось!!!
Живіть спокійно, влаштовуйте своє життя, покращуйте свій фінансовий стан, частіше посміхайтесь!!! Решта вирішиться само собою!!!
Не перекредитовуйтесь, перевипустіть картки, попередьте близьких!!! І всі турботи вирішені!

Звісно є люди, які брали ті гроші на важливі, термінові витрати. Але ми все одно повертаємося до вищенаписаного.
Контекст був якраз саме про це. Брали, бо були впевнені що віддамо. Тобто був прибуток і було з чого віддавати... як здавалось.
А далі як ніби хтось йопнув по голові))
Ааа, забув... Є такі, що беруть для адреналину:) Ну той відсоток не треба враховувати.
Ну таке... я це не "поощряю". Звісно був колись злий на них і теж жалкував, що не обніс їх всіх по максимуму.
Але добре що цього не сталось. Не жалкую ні про що.

Ніхто вам нічого не зробить. Будуть гроші - будете торгуватись і платити. Нема грошей - хоч хвилюйся, хоч танцюй, не заплатете! ;)
Взагалі то не ваші проблеми. То їм якось треба повернути хоч шось!!!
Живіть спокійно, влаштовуйте своє життя, покращуйте свій фінансовий стан, частіше посміхайтесь!!! Решта вирішиться само собою!!!
Не перекредитовуйтесь, перевипустіть картки, попередьте близьких!!! І всі турботи вирішені!
Не можу ніяк зв'язати слова щоб їм все розказати. Але треба. Мамі поставила блок на незнайомі номери.

Я не їм майже. Не сплю. Я не знаю як в наркоманів проходить ломка але одне можу сказати що мене від усієї ситуації накриває не тільки мурахами
Я не спав теж... Буквально пару ночей, потім попустило.
І не спав, бо коньяк, віскарь і кава в змішуванні вечором за поглинанням форуму, потім не давали.
І від вражень знайомств з новими людьми, з якими потім зав"язались дружні стосунки.
І не тільки :mosking: але то вже інша історія.

Хоть би якось показались а то тихо. Боюсь суду. Читала що вони до нього бистрої біжать
А шо вам той суд? Ну в мене був 5 років тому. Ну присудили 11 750 грн. На сьогодні залишилося виплатити 10 500. Я серйозно!!!

А шо вам той суд? Ну в мене був 5 років тому. Ну присудили 11 750 грн. На сьогодні залишилося виплатити 10 500. Я серйозно!!!
Пляяя... ти знову :rofl: :rofl: :rofl:
Я як згадую як ти "потієш" аби повернути "незаконно віджаті" мене на ржаку тягне )))

Я не спав теж... Буквально пару ночей, потім попустило.
І не спав, бо коньяк, віскарь і кава в змішуванні вечором за поглинанням форуму, потім не давали.
І від вражень знайомств з новими людьми, з якими потім зав"язались дружні стосунки.
І не тільки :mosking: але то вже інша історія.
Я не вживаю алкоголь?як би вживала було б легше напевно
Ого. Це не підйомна сума на мене

Хоть би якось показались а то тихо. Боюсь суду. Читала що вони до нього бистрої біжать
нічого страшного в судах нема. Відкладайте по троху гроші на адвоката,бажано з форуму. Вони на цьому собаку з'їли.
Якщо справа знов в тому,що оточення дізнається, то читайте вище,що Вам писали

Я не вживаю алкоголь?як би вживала було б легше напевно

Ого. Це не підйомна сума на мене
Ніхто Вас не примусить платити все і зразу. Якщо навіть програєте суд, відкриють виконавче провадження і будете роками по пару копійок платити

нічого страшного в судах нема. Відкладайте по троху гроші на адвоката,бажано з форуму. Вони на цьому собаку з'їли.
Якщо справа знов в тому,що оточення дізнається, то читайте вище,що Вам писали
Дякую

Назад
Угорі