Щоденник Голова обертом від цих МФО

• Автор теми Автор теми Вікторія5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 326
  • Перегляди Перегляди 31K
Тверезий від початку війни... сам собі дивуюсь
Або ти щось знаєш таємниче про виробництво алкоголю під час війни?
Я десь місяць назад в АТБ купив пляшку Нємірова... випив грамів 100-150..., покрився плямами, важко дихати:confused:
Хтів йти сваритися... Але уявив собі як це буде виглядати - прийшов такий злий "пятністий леопард", з початою пляшкою..., важко дихає, та кличе керівництво:mosking:

Бо ніколи. Дома пляшок 15 різновсяких стоїть
Я десь місяць назад в АТБ купив пляшку Нємірова... випив грамів 100-150..., покрився плямами, важко дихати:confused:
Хтів йти сваритися... Але уявив собі як це буде виглядати - прийшов такий злий "пятністий леопард", з початою пляшкою..., важко дихає, та кличе керівництво:mosking:
З принципу в АТБ не купую. Тільки у себе

[POSTS=2000]В минулу неділю в нас гостювали Вєталь з Анею з форуму. Мав би пам"ятати... Ті що марсіани ))) Брали з Вєталєм пару пляшек Немірова 0.7 в Сільпо... Нічо так )) Зайшли шо "тьоща під лід" :sarcastic: :sarcastic: [/POSTS]

Гарний приклад для аферистів-початківців
Все по закону. До суду звернулись - договір розірвали. Нема договору - нема штрафів та відсотків (ну там є 3% річних). Я винен по "завершеному" виконавчому - 10500грн.
Пропоную їм - 3000 після гарантійного листа про повне закриття, або чекаємо далі. Вони хочуть якісь вигадані 17 тис.
Я нікого не обдурив. У них є можливість закрити це питання.

Все по закону. До суду звернулись - договір розірвали. Нема договору - нема штрафів та відсотків (ну там є 3% річних). Я винен по "завершеному" виконавчому - 10500грн.
Пропоную їм - 3000 після гарантійного листа про повне закриття, або чекаємо далі. Вони хочуть якісь вигадані 17 тис.
Я нікого не обдурив. У них є можливість закрити це питання.
Я і не казав про обман. Малась на увазі тяга до життя. Останнім часом новачки якісь нервові пішли

Я і не казав про обман. Малась на увазі тяга до життя. Останнім часом новачки якісь нервові пішли
То від необізнаності, та постійних залякувань із слухавки! Нажаль, завжди потрібен час. Це сама велика біда!!!

Я р
То від необізнаності, та постійних залякувань із слухавки! Нажаль, завжди потрібен час. Це сама велика біда!!!
Я раніше писала що мій кредит в Монетка затих. А виявилось по іншому. Сьогодні вилізли. Тіло 4000 з процентами 9000. Передали колекторам. Сказали або закривати повністю або платити частинами. Але якщо частинами то проценти все одно будуть нараховуватись. Я відповіла що 6отова сплатити тільки тіло 4000 на що отримала відповідь що в них такого нема. Або все відразу 9000 або частинами. Колектора таке нагородила мені по телефону що мене аж трусить. Всю. Дзвонили ще на два номера який я їм надала. Але ті номери мої.

Я р

Я раніше писала що мій кредит в Монетка затих. А виявилось по іншому. Сьогодні вилізли. Тіло 4000 з процентами 9000. Передали колекторам. Сказали або закривати повністю або платити частинами. Але якщо частинами то проценти все одно будуть нараховуватись. Я відповіла що 6отова сплатити тільки тіло 4000 на що отримала відповідь що в них такого нема. Або все відразу 9000 або частинами. Колектора таке нагородила мені по телефону що мене аж трусить. Всю. Дзвонили ще на два номера який я їм надала. Але ті номери мої.
Тепер є! Ви же їх проінформували!!! ;) Та і те тільки після гарантійного листа!!!
Ніяких частин!!!!! То гроші в трубу!!!
Не розмовляйте з ними, якщо вони вас нервують!!!

Я р

А нащо було слухати??Нє,нє положили слухавку)
Будуть готові запропонувати умови,які вас влаштують знайдуть спосіб зв'язатись з вами.

Все у вашій голові. Не більше. В мене вже п"ятий рік пішов і не вмер. Більш того - про якісь там кредити згадую лиш тут на форумі.
Раджу і вам простіше дивитись на очевидні речі.

Мурахи по тілу бігають?
Тепер є! Ви же їх проінформували!!! ;) Та і те тільки після гарантійного листа!!!
Кому можуть щ
А нащо було слухати??Нє,нє положили слухавку)
Будуть готові запропонувати умови,які вас влаштують знайдуть спосіб зв'язатись з ко
Я
Якщо вже звонили на два номери що я надала можуть ще комусь дзвонити?

Кому можуть щ

Я

Якщо вже звонили на два номери що я надала можуть ще комусь дзвонити?
Звісно можуть. Навіть я можу дзвонити кому захочу ;)
А то що вам з того? Ви на це вплинути не можете. Попередьте тих, кого потрібно. Та займайтесь своїми справами!

Назад
Угорі