Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ми так до Хайяма дійдемо. А він знав толк в бухлі)))І з ким )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ми так до Хайяма дійдемо. А він знав толк в бухлі)))І з ким )
Головне аби не "до кондиции"))Ми так до Хайяма дійдемо. А він знав толк в бухлі)))
Тверезий від початку війни... сам собі дивуюсьГоловне аби не "до кондиции"))
Бо дорого?Тверезий від початку війни... сам собі дивуюсь
[POSTS=2000]Ну таке... мене теж "вилікували")) Лікарка гарна попалась)) За останній рік горілку пив 3 рази ))[/POSTS]Тверезий від початку війни... сам собі дивуюсь
пацталом ???Бо дорого?![]()
Або ти щось знаєш таємниче про виробництво алкоголю під час війни?Тверезий від початку війни... сам собі дивуюсь

Бо ніколи. Дома пляшок 15 різновсяких стоїтьБо дорого?![]()
З принципу в АТБ не купую. Тільки у себеАбо ти щось знаєш таємниче про виробництво алкоголю під час війни?
Я десь місяць назад в АТБ купив пляшку Нємірова... випив грамів 100-150..., покрився плямами, важко дихати
Хтів йти сваритися... Але уявив собі як це буде виглядати - прийшов такий злий "пятністий леопард", з початою пляшкою..., важко дихає, та кличе керівництво![]()
Або ти щось знаєш таємниче про виробництво алкоголю під час війни?
Я десь місяць назад в АТБ купив пляшку Нємірова... випив грамів 100-150..., покрився плямами, важко дихати
Хтів йти сваритися... Але уявив собі як це буде виглядати - прийшов такий злий "пятністий леопард", з початою пляшкою..., важко дихає, та кличе керівництво![]()
[/POSTS]Не сильно б'є по карману,таку суму в місяць платити по рішенню суду?)А шо вам той суд? Ну в мене був 5 років тому. Ну присудили 11 750 грн. На сьогодні залишилося виплатити 10 500. Я серйозно!!!

І років через 50 я повністю розрахуюсь? В мою тягу та любов до життя ще ніхто так не вірив?Не сильно б'є по карману,таку суму в місяць платити по рішенню суду?)![]()
Гарний приклад для аферистів-початківцівІ років через 50 я повністю розрахуюсь? В мою тягу та любов до життя ще ніхто так не вірив?
Все по закону. До суду звернулись - договір розірвали. Нема договору - нема штрафів та відсотків (ну там є 3% річних). Я винен по "завершеному" виконавчому - 10500грн.Гарний приклад для аферистів-початківців
Я і не казав про обман. Малась на увазі тяга до життя. Останнім часом новачки якісь нервові пішлиВсе по закону. До суду звернулись - договір розірвали. Нема договору - нема штрафів та відсотків (ну там є 3% річних). Я винен по "завершеному" виконавчому - 10500грн.
Пропоную їм - 3000 після гарантійного листа про повне закриття, або чекаємо далі. Вони хочуть якісь вигадані 17 тис.
Я нікого не обдурив. У них є можливість закрити це питання.
То від необізнаності, та постійних залякувань із слухавки! Нажаль, завжди потрібен час. Це сама велика біда!!!Я і не казав про обман. Малась на увазі тяга до життя. Останнім часом новачки якісь нервові пішли
Они всегда такими были, кроме меня))Останнім часом новачки якісь нервові пішли
Я раніше писала що мій кредит в Монетка затих. А виявилось по іншому. Сьогодні вилізли. Тіло 4000 з процентами 9000. Передали колекторам. Сказали або закривати повністю або платити частинами. Але якщо частинами то проценти все одно будуть нараховуватись. Я відповіла що 6отова сплатити тільки тіло 4000 на що отримала відповідь що в них такого нема. Або все відразу 9000 або частинами. Колектора таке нагородила мені по телефону що мене аж трусить. Всю. Дзвонили ще на два номера який я їм надала. Але ті номери мої.То від необізнаності, та постійних залякувань із слухавки! Нажаль, завжди потрібен час. Це сама велика біда!!!
Тепер є! Ви же їх проінформували!!!Я р
Я раніше писала що мій кредит в Монетка затих. А виявилось по іншому. Сьогодні вилізли. Тіло 4000 з процентами 9000. Передали колекторам. Сказали або закривати повністю або платити частинами. Але якщо частинами то проценти все одно будуть нараховуватись. Я відповіла що 6отова сплатити тільки тіло 4000 на що отримала відповідь що в них такого нема. Або все відразу 9000 або частинами. Колектора таке нагородила мені по телефону що мене аж трусить. Всю. Дзвонили ще на два номера який я їм надала. Але ті номери мої.
А нащо було слухати??Нє,нє положили слухавку)Я р
Я раніше писала що мій кредит в Монетка затих. А виявилось по іншому. Сьогодні вилізли. Тіло 4000 з процентами 9000. Передали колекторам. Сказали або закривати повністю або платити частинами. Але якщо частинами то проценти все одно будуть нараховуватись. Я відповіла що 6отова сплатити тільки тіло 4000 на що отримала відповідь що в них такого нема. Або все відразу 9000 або частинами. Колектора таке нагородила мені по телефону що мене аж трусить. Всю. Дзвонили ще на два номера який я їм надала. Але ті номери мої.
Все у вашій голові. Не більше. В мене вже п"ятий рік пішов і не вмер. Більш того - про якісь там кредити згадую лиш тут на форумі.
Раджу і вам простіше дивитись на очевидні речі.
Мурахи по тілу бігають?
Кому можуть щТепер є! Ви же їх проінформували!!!Та і те тільки після гарантійного листа!!!
Ніяких частин!!!!! То гроші в трубу!!!
Не розмовляйте з ними, якщо вони вас нервують!!!
ЯА нащо було слухати??Нє,нє положили слухавку)
Будуть готові запропонувати умови,які вас влаштують знайдуть спосіб зв'язатись з ко
Якщо вже звонили на два номери що я надала можуть ще комусь дзвонити?Тепер є! Ви же їх проінформували!!!Та і те тільки після гарантійного листа!!!
Ніяких частин!!!!! То гроші в трубу!!!
Не розмовляйте з ними, якщо вони вас нервують!!!
Звісно можуть. Навіть я можу дзвонити кому захочуКому можуть щ
Я
Якщо вже звонили на два номери що я надала можуть ще комусь дзвонити?