Гарячая новость

• Автор теми Автор теми Presto
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 238
  • Перегляди Перегляди 10K
А вас не интересует ,что происходит в стране,в мире?Не верите укр сми,посмотрите БиБиСи...
Я смотрю то что считаю нужным. и уж точно не украинское сми, и бибиси, поскольку в нашем сми явно всей правды не расскажут и не покажут. лично убедился в этом

В другой жизни,сорри
Я смотрю то что считаю нужным. и уж точно не украинское сми, и бибиси, поскольку в нашем сми явно всей правды не расскажут и не покажут. лично убедился в этом
Рос та вам правду подает?Там правда ого-го...Само слово правда-антоним России

Я вам лучше расскажу,как попал на российский форум,аналог нашему,да там и наших много,но скучно и людей там мало ...Не знаю даже как,кто еще на него попадали?Решил уже,что наш убрали...Почти паника навчалась
.????

Новак-один з найсильніших економістів в Україні,рекомендую послухати...
В чому його сила? Він казав, що в 2016-му гривня не впаде, потім в 2018, що долар буде більше, ніж 30 грн, зараз каже, що гривня таки впаде. Це той тип 'експертів', котрі 'завжди праві, а якщо ні - то це тільки тому, що до них дослухались, і вони от знову усіх врятували. Аналізуйте самостійно

В чому його сила? Він казав, що в 2016-му гривня не впаде, потім в 2018, що долар буде більше, ніж 30 грн, зараз каже, що гривня таки впаде. Це той тип 'експертів', котрі 'завжди праві, а якщо ні - то це тільки тому, що до них дослухались, і вони от знову усіх врятували. Аналізуйте самостійно
Це ви читали й слухали Новака,чи коменти олігархічних псевдоекономістів?

Це класна новина.
Особливо тому, що вона очікувана.

Якщо хтось думає,що в Україні не може буде достойних зарплат,чудових доріг,майбутнього для дітей-помиляється...Це можливо,але тільки ,коли десь подінуться олігархи...

Але люди продовжують 30 років обирати не тих.. Чому бідні,бо даємо себе дурити...

Якщо хтось думає,що в Україні не може буде достойних зарплат,чудових доріг,майбутнього для дітей-помиляється...Це можливо,але тільки ,коли десь подінуться олігархи...
Тобто, щоб у країні у всіх була "достойна зарплата"(гідна зарплатня?), треба, щоб в країні не було багатих людей? Ніщо у цій лозіці Вас не дивує?:)

Тобто, щоб у країні у всіх була "достойна зарплата"(гідна зарплатня?), треба, щоб в країні не було багатих людей? Ніщо у цій лозіці Вас не дивує?:)
Та ні повинно бути 70 процентів багатих людей,а не 5 сімей бандо-олігархів,що володіють Україною,яку ми всі їм віддали на розбій...

Та ні повинно бути 70 процентів багатих людей,а не 5 сімей бандо-олігархів,що володіють Україною,яку ми всі їм віддали на розбій...
А зараз їх п'ять сімей? Я тільки у своєму місті можу назвати більш ніж 10 мультимільйонерів доларових, чи це вони всі теж олігархи?
Відразу підкажу Вам, що в жодній країні світу немає і ніколи не буде такої пропорції бідних та багатих. Якщо у всіх багато грошей - то у всіх їх недостатньо. От тут якраз девальвація гривні і буде .

Назад
Угорі