Global Credit. Отзывы. Как работают. Условия кредитования

Kristinadg, та чим оперувати... Нема грошей,оплачу ₴₴₴ тим що маю. Згідні та й розбіглись... Але від цих мутантів треба мати якесь підтвердження... Бо потім хто зна...а віри їм не має...

Kristinadg, до речі ))) у них якісь проблеми,пару тижнів тому прийшла смс,що вони закривають відділення й обслуговування лише онлайн. Я десь закидав на форум скріншот... Так що,якщо в них щось не так,то можете їм диктувати умови... Подивіться чи а них не забрали ліцензію...
Знайшла, що забрали в них ліцензію ще в липні!!! Ну і ніяких відомостей про те,що повернули!!!
https://www.nfp.gov.ua/files/ROZPORYADGHRNYA/2018/19-07/R-1321.pdf

Знайшла, що забрали в них ліцензію ще в липні!!! Ну і ніяких відомостей про те,що повернули!!!
Ну ось й добре ))) а смс мені прийшло пару тижнів тому... Значить треба прийняти участь в акції Глобал кредит... :ahaha:

Kristinadg, є ще якась шарага хня,що дає гроші... Раз подавав заявку й не дали... Все повністю як у Глобал..

Ну ось й добре ))) а смс мені прийшло пару тижнів тому... Значить треба прийняти участь в акції Глобал кредит... :ahaha:

Kristinadg, є ще якась шарага хня,що дає гроші... Раз подавав заявку й не дали... Все повністю як у Глобал..
Ну поспілкуюсь з ними на цю тему)))Цікаво, як відреагують!?!

Kristinadg, от тільки я не пам'ятаю як їхній новий курятник називається...

Kristinadg, а нащо? Вони Вас не чіпають же? Знаєте як кажуть :ahaha: не чіпай й не буде вонькати...

Kristinadg, от тільки я не пам'ятаю як їхній новий курятник називається...

Kristinadg, а нащо? Вони Вас не чіпають же? Знаєте як кажуть :ahaha: не чіпай й не буде вонькати...
Так ці як раз чіпають(((Всі описували Глобал як тихонь...та ні дзвонили до лівих людей(((Правда вже наплювати, але хотілось би і іх трохи пригрузити!!!

Так ці як раз чіпають(((Всі описували Глобал як тихонь...та ні дзвонили до лівих людей(((Правда вже наплювати, але хотілось би і іх трохи пригрузити!!!
Не думаю,що є сенс самій починати качати качелі з ними...

Не думаю,що є сенс самій починати качати качелі з ними...
Може й так((( Але мені останнім часом вже так надоіло, що слів і нервів мало((( Ніби поx....на них, а все ж так хочеться пригрузити із хоч трохи:tease:

Kristinadg, ось їхній клон )))
Screenshot_2019-02-14-01-23-40-860_com.opera.browser.webp

Правда,у меня они обзвонили соседей по прошлой прописке,наговорили гадостей и сказали что я соседей поручителями вписала,оплатила,а они отказались справку о закрытии дать,сказали мол у них в компании справки не выдаются

Kristinadg, по ходу так... Там і меню однакове на сайті й умови кредитування... 1й на цьому сайті йде під 0.01% як у всіх переважно... Мені не дали,бо так якби уже брав у них... Тобто давали під %

Правда,у меня они обзвонили соседей по прошлой прописке,наговорили гадостей и сказали что я соседей поручителями вписала,оплатила,а они отказались справку о закрытии дать,сказали мол у них в компании справки не выдаются
Ой, і я це чула...щось мені все менше і менше хочеться ім платити!!!

Kristinadg, по ходу так... Там і меню однакове на сайті й умови кредитування... 1й на цьому сайті йде під 0.01% як у всіх переважно... Мені не дали,бо так якби уже брав у них... Тобто давали під %
Дезінформація(((запуталась з цими МФОШКАМИ(((В мене Гроші Всім, то трохи інше, хоч не менш спокійне(

Как-то пытался взять у них займ ,но они отказали ,а вчера приходит смс что мой долг переуступлен профит кепитал
Звоню ,спрашиваю в чем дело ..прошу договор ,а мне в ответ «от мне делать нечего искать вам договор» после чего была послана на*уй и больше пока не звонят
В кабинете кредита нет,смс тоже посмотрел и кроме отказов там больше ничего нет .
У кого-то было подобное с ними ?

Как-то пытался взять у них займ ,но они отказали ,а вчера приходит смс что мой долг переуступлен профит кепитал
Звоню ,спрашиваю в чем дело ..прошу договор ,а мне в ответ «от мне делать нечего искать вам договор» после чего была послана на*уй и больше пока не звонят
В кабинете кредита нет,смс тоже посмотрел и кроме отказов там больше ничего нет .
У кого-то было подобное с ними ?
А мені сьогодні смс відправили.

Вкладення

• Screenshot_20190219-093627.webp
    Screenshot_20190219-093627.webp
    22.4 Кб · Перегляди: 59
13.06НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУН/ВДіюча ліцензіяНАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУотримано16.11.2016 0:00:0016.11.2016безстрокова26.01.2017отриманоН/ВНіРозпорядження від 26.01.2017 № 163 «Про переоформлення деяким фінансовим установам діючих ліцензій, так что у них, к сожалению, никто ничего не забирал, а аннулировали лицензию по лизингу

Ліцензії, видані в Нацкомфінпослуг

Зашла в личный кабинет глобал кредит, а там кредита нету никакой информации ни договора ничего, никаких смс, звонков, не было от них, звонить их спрашивать??
У меня такая же история- все пусто!Что за прикол???Кто знает???Продали меня???Или как это понимать???

13.06НАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУН/ВДіюча ліцензіяНАДАННЯ КОШТІВ У ПОЗИКУ, В ТОМУ ЧИСЛІ І НА УМОВАХ ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУотримано16.11.2016 0:00:0016.11.2016безстрокова26.01.2017отриманоН/ВНіРозпорядження від 26.01.2017 № 163 «Про переоформлення деяким фінансовим установам діючих ліцензій, так что у них, к сожалению, никто ничего не забирал, а аннулировали лицензию по лизингу

Ліцензії, видані в Нацкомфінпослуг
Я от перешукала всі розпорядження по Глобалу і знайшла, що подачу на ліцензію щодо фінансового кредитування взагалі не розглядали...може щось не те подивилась((( Але зараз якщо чесно настільки пофігу є в них ліцензія чи ні...платити будь-якій канторі буду лише через суд!!! Дзвінки, погрози від усіх мфо довели, до того, що бажання платити нема!!!

Назад
Угорі