Финфорс, звонят заключенные по кредитным долгам

• Автор теми Автор теми awad
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 243
  • Перегляди Перегляди 17K
Кто может сверить ЛК и почту? Какая у вас разница? Давайте посчитаем:u4itel::кофе::mail1:

От чего же. Если долг купили за 358грн, то они будут в++, даже если я его закрою за 500. Пусть выбирают

А если за 100, то им еще лучше.
Ведь покупали пакетом
х*р им на воротник, а не бабки)))? у меня финфорсики ещё с конца мая,пока тишина...правда до этого их информ гарант не кисло отгреб от меня,может поэтому и решили меня больше не трогать))))?

Та херовый плюс, а звонки, смс - это все затраты тоже, зп бабуину, который будет Вас задалбывать - я так понимаю, им интересно хотя бы тело вернуть.
Плюс может и херовый, а может и отрицательным стать)))

Мне вот тоже самое полициянты сказали... И ещё типа поменяйте номер а нет блокируйте..
[/QUOTE]
аналогічно?

Теж прийшла смс від ccloan , що 25 продають Фінфорсу. Чекала хоч якогось смс сьогодні, що ваш борг продали і т. д. В результаті нічого. Це продали, чи ще ні???
Бо ці одні, кого боюсь:confused:
Мени мисяць пишуть что продают и не как не продадут гг

Финфорс только что смс присла типа оплатите сегодня в до судебном розбирательстве иначе автоматически фиксируем отказ от оплаты и номер телефона 044-338-16-51

Таке саме

Вкладення

• Screenshot_20190627-123605.webp
    Screenshot_20190627-123605.webp
    21 Кб · Перегляди: 74
Задрали. В спам їдуть.

Вкладення

• Screenshot_20190627-124337.webp
    Screenshot_20190627-124337.webp
    69.8 Кб · Перегляди: 63
Финфорс только что смс присла типа оплатите сегодня в до судебном розбирательстве иначе автоматически фиксируем отказ от оплаты и номер телефона 044-338-16-51
Такое же, у них массовыми рассылками все кароч рассылается. Оскорбление еще то, не чувствую себя так сказать личностью, никакого индивидуального подхода к клиенту. Прийдется не платить :ahaha:

Сьогодні вирішим всетаки позвонити в ССлоан, просрочка 7 місяців. Погашаю, всетаки, свої МФО за адекватну суму...
Дзвінки були тільки в перший місяць просрочки від ССлоан. Більше ні дзвінків, ні смс, ні листів.
Сильно навіть не погрожували, пару разів в вайбер, але зливались зразу ж.

Дізнався, що в березні продали в ФінФорс. Ці теж не звонили, не писали.
Позвонив в ФінФОрс - сума 5500 (тіло було 3000). Більш за все буду оплачувати - сказали, що розіб'ють на 2 місяці, мені не погрожували і сума адекватна.

З 25-27 МФО залишилось 12-14. Ще трохи і забуду про цю кабалу, про цих шахраїв... Але КредитКапітал все ж таки залишиться.

Сьогодні вирішим всетаки позвонити в ССлоан, просрочка 7 місяців. Погашаю, всетаки, свої МФО за адекватну суму...
Дзвінки були тільки в перший місяць просрочки від ССлоан. Більше ні дзвінків, ні смс, ні листів.
Сильно навіть не погрожували, пару разів в вайбер, але зливались зразу ж.

Дізнався, що в березні продали в ФінФорс. Ці теж не звонили, не писали.
Позвонив в ФінФОрс - сума 5500 (тіло було 3000). Більш за все буду оплачувати - сказали, що розіб'ють на 2 місяці, мені не погрожували і сума адекватна.

З 25-27 МФО залишилось 12-14. Ще трохи і забуду про цю кабалу, про цих шахраїв... Але КредитКапітал все ж таки залишиться.
Я Кредит Капиталу не плачу так как нет документов от них , есть только какие то бумажки на розжиг костра для шашлыка.
Ьак же и не собираюсь платить финфорсам , пока не предоставят адекватные документы .
Не вижу смысла платить не понятно кому , так как с ними я не заключал никаких договоров.

Я Кредит Капиталу не плачу так как нет документов от них , есть только какие то бумажки на розжиг костра для шашлыка.
Ьак же и не собираюсь платить финфорсам , пока не предоставят адекватные документы .
Не вижу смысла платить не понятно кому , так как с ними я не заключал никаких договоров.
Все вірно, але я всеж таки хочу позакривати цю фігню в вигляді МФО.
Ризикував і заплатив Сітіфінанс і кафактору і прімоколекту, суми були адекватні, майже такі як по закому +- пару сотень грн.
КредитКапітал крім того, що хоче неадекватні суми, так ще навіть копію договору і гарантійного листа прислати навіть не може.

Sad0vn1k, заплатите с1сЬкам, но они же продали вас фин?
ССлоан місяців 4 назад хотіли 8 чи 9 тисяч. Договір проданий з березня в ФінФорс, в ССлоан в лк так і написано "проданий".
Зараз, що сума адекватна, що зеки мене не турбували - тому ризикну і оплачу, потім на форумі відпишу.

Фактор, Сітіфінанс, Талион прислали навіть справки про закриття, хоч щось буде. Ризикував оплачуючи, але обійшлось, гарантійні листи висилали перед оплатою.

ССлоан місяців 4 назад хотіли 8 чи 9 тисяч. Договір проданий з березня в ФінФорс, в ССлоан в лк так і написано "проданий".
Зараз, що сума адекватна, що зеки мене не турбували - тому ризикну і оплачу, потім на форумі відпишу.

Фактор, Сітіфінанс, Талион прислали навіть справки про закриття, хоч щось буде. Ризикував оплачуючи, але обійшлось, гарантійні листи висилали перед оплатою.
та это я поняла, платить будете с1сЬкам или фин?

Капслок запрещен!
Господа, сколько уже сказано/написано: МЕНЯЙТЕ НОМЕР ТЕЛЕФОНА, УДАЛИТЕ СТАРУЮ УЧЕТНУЮ ЗАПИСЬ ВАЙБЕРА, КУПИТЕ НОВУЮ СИМКУ И СОЗДАЙТЕ НА ЭТУ СИМКУ НОВЫЙ ВАЙБЕР, и живите спокойно!!!! Это же несложно совершенно сделать. И тогда никто Вас не сможет доставать.

Назад
Угорі