Возможно, поставить приоритетом поиск работы с зарплатой больше 6 к?
Звісно, як в когось робота за 6к, то вже сьогодні варто звільнитися і шукати нову. В мене наразі 10, що теж по суті мало, але працюю там виключно через перспективу кратного збільшення. Ну і графік подобається.
Вздумалося сьогодні зайти в додаток УБКІ. Показує що "дефолт", найбільша заборгованість 65к, це при найбільшому тілі 10к. КР, а не КІ, тож деталі невідомі і що по якій конторі-теж. В принципі всерівно.
Сьогодні треба було закинути на кредитку альфи 5к, підійшов до терміналу-комісія 2,6%, відмовився. По дорозі в іншому поповнив без комісії. 130грн на рівному місці. Варто звертати увагу на такі моменти.
25 число. Взяв +50% навантаження на роботі.
1 березня. Домовився про закриття за тіло 5к кредит7. Зробив ряд спроб, видавало помилку. Потім вирішив від гріха подалі спустошити картку (щоб самовільно не зняли, дані карти вже ж в системі), закинув на кредитку, щоб хоч там відсотків менше було, її гашу вчасно.
Згодом зателефонували з контори і поцікавилися в чому труднощі, сказали що для проведення платежу треба обов'язково "прив'язати карту" до кабінету. Поки подумаю, сказав що до п'ятниці не буде нових спроб. Якщо вирішу оплатити, то створю віртуальну картку спеціально для цього завдання, щоб не компрометувати інші.
За один суд кошти вже отримав, другий в процесі, з третім вирішив не заморочуватися.
5.03 Закрив за тіло кредит7.
Сьогодні нав'язлива думка купити собі фітнесбраслет від ксіомі, норм ціна і штука яку давно хочу. Взяв добу подумати, як і намічено по плану.
6.03 Вже вирішив було купити все-таки той смарт браслет, коли прийшла думка, що треба не готівкою, а кредиткою заплатити, щоб отримати кешбек. В цей момент і прийшло осяяння: який на**й браслет, під 40% річних? Доки відкрита кредитка, всі покупки фільтруватиму через цю призму. А браслет придбаю як нагороду після її погашення.
Ну а его отчасти понимаю, вот уже какой день не пью уличного кофе, пила дома натуральный перед выходом и на работе, вчера за эти бабки купила 250 гр. отличного кофе, хватит на неделю-две. Да, в глобальном понииании финансовой грамотности, может это капля в море, но пункт экономии средств на такой мелочной привычке выполнен, маленько, но приятно. Вот думаю, что следующим пунктом поставить?
Як успіхи? Придумала наступний пункт?