Фактор-пopнoколлаж.

• Автор теми Автор теми Вероніка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго дня всім! Сьогодні прийшло мені і знайомій пopнoколлаж від працівника Фактору на месенджер, сторінку він тільки створив добавляє друзів, хто знає вони той пopнoколлаж виставляють в фейсбуці чи тільки розсилають по месенджеру? Я вже з ними не можу, вже пару раз писали на мене всяку гадість і виставляли в ФБ а тепер щей пopнo..
Зачем сохранили соцсети?

Могут и в Фб выложить, поэтому соцсети надо закрывать. Идите на опережение, напишите на своей странице, что мошенники, таким образом вымогают деньги.
Та в мене сторінка деактивовано її нема, а вони вислали мені на фейкову сторінку де я колись з ними переписувалася і подружці вислали з якої вона теж до них писала..

Та в мене сторінка деактивовано її нема, а вони вислали мені на фейкову сторінку де я колись з ними переписувалася і подружці вислали з якої вона теж до них писала..
Вопросов много .... вы на форуме хоть темы читайте. Зачем с ними переписываться? Вы сами себе только хуже делаете.
То есть перед мфо отступают даже правила ФБ? )))))
Выходит что да ?

Вы сами с ними переписываетесь, идёте у них на поводу. А теперь пишите что могут сделать. Это оч странно

Аж так?Фактор???
Факторята вообще то более-менее тихие и в коллажах,тем более пор#нографических не замечены.
Значить я перша з кого вони почали коллаж робити
Вы сами с ними переписываетесь, идёте у них на поводу. А теперь пишите что могут сделать. Это оч странно
Вини мені писали на месенджер, я не відповідала але я ж не знала хто то пише тому з лівої сторінки і переписувалась я ж не зі своєї писала
Зачем сохранили соцсети?
Я свою сторінку деактивувала то на фейкову коллаж прислали ..

Значить я перша з кого вони

Вини мені писали на месенджер, я не відповідала але я ж не знала хто то пише тому з лівої сторінки і переписувалась я ж не зі своєї писала
Та какая разница, левая правая. Это какой то или вброс, или вам скучно живётся и вы отвечаете на их писульки

Доброго дня всім! Сьогодні прийшло мені і знайомій пopнoколлаж від працівника Фактору на месенджер, сторінку він тільки створив добавляє друзів, хто знає вони той пopнoколлаж виставляють в фейсбуці чи тільки розсилають по месенджеру? Я вже з ними не можу, вже пару раз писали на мене всяку гадість і виставляли в ФБ а тепер щей пopнo..
А как вы узнали что это работник Фактора?Он вам сказал?

А вот сейчас вообще непонятно. Вы начали переписываться с каллами с другой своей страницы? Неожиданно пообщаться захотелось? Странный шпионский план...

В смысле фейковую?Как они вас связали с ней?

А вот сейчас вообще непонятно. Вы начали переписываться с каллами с другой своей страницы? Неожиданно пообщаться захотелось? Странный шпионский план...
Та это бредовая история как по мне

Та какая разница, левая правая. Это какой то или вброс, или вам скучно живётся и вы отвечаете на их писульки
Ой, мені з ними скучно не живеться розумію що не потрібно було переписуватись, але що вже говорити пізно, то наука для мене буде

Они читают мысли и следят за вами? )))) Узнать новую страницу человека трудно, мягко говоря, если человек сам ее не сообщит

В смысле фейковую?Как они вас связали с ней?
Фейкова то не зареєстрована на мене сторінка і фото не моє, я з неї питала хто вони і для чого розшукують мене ( тобто ту дівчину) а вони тепер вислали мені коллаж
Они читают мысли и следят за вами? )))) Узнать новую страницу человека трудно, мягко говоря, если человек сам ее не сообщит
Сама я точно не написала що то моя сторінка

Ой, мені з ними скучно не живеться розумію що не потрібно було переписуватись, але що вже говорити пізно, то наука для мене буде
То есть вы удалили свою страницу в фб, а потом написали каллам: "здрасьте, я какая-то и это моя новая страница. Пишите сюды"
Так что ли?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі