есть такие что не платят мфо

• Автор теми Автор теми Svetik 33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 158
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Правильно,+ як домовитися з листоношею
Просто у мене багато чого залежить від цих листів,так як вони приходять на місце прописки де я не живу,а там живуть мої бабця дідо,і їхня дочка з чоловіком,і покищо прийшло тільки 3 листа,і я якось викрутився що це реклама різна і так далі,і ця послуга з орендою ящика,була б для мене просто супер..тобто в якому сенсі домовитись з листоношею?щоб вона приносила листи на мою адресу власну?[/QUOTE]

Ви орендуєте а /с , просите листоношу особисто .... (Шоколадка.....)

А не можна просто листоноші за (шоколадку), сказати щоб приносила листи на мою аласну адресу?)
Як? Чи Ви проживаєте поряд? Тай не виключайте людський фактор... Забула,інша принесла!!...
А /с кращий варіант,як на мене!!))

Як? Чи Ви проживаєте поряд? Тай не виключайте людський фактор... Забула,інша принесла!!...
А /с кращий варіант,як на мене!!))
Тоді все орендую А/с,домовляюсь з листоношею щоб приносила по моєму адресу,і вже на 50% менше проблем,з рідними

А/с знаходиться в поштовому відділенні,і коли туди потрапляє пошта листоноша не може її забрати

Вибачте я щось тоді не розумію)а навіщо тоді з листоношею домовлятись?я думав щоб приносила мені з а/с листи
1)Ви орендуєте а/с
2)розмовляєте з листоношею про те,щоб вона НЕ НОСИЛА листи додому,а кидала все у а/с
3)рекомендовані листи також в а/с,але щоб дзвонила Вам,та повідомляла...
4) Заспокойтеся,все з часом налагодиться.... Вірте..)))
5) Звертайтесь))))))

1)Ви орендуєте а/с
2)розмовляєте з листоношею про те,щоб вона НЕ НОСИЛА листи додому,а кидала все у а/с
3)рекомендовані листи також в а/с,але щоб дзвонила Вам,та повідомляла...
4) Заспокойтеся,все з часом налагодиться.... Вірте..)))
5) Звертайтесь))))))
Дякую вам дуже, просто в мене вже голова не варить з цим усим,цей спосіб дуже мені допоможе,покищо тільки 3 листи,із 17 кантор,далі буде думаю...

Дякую вам дуже, просто в мене вже голова не варить з цим усим,цей спосіб дуже мені допоможе,покищо тільки 3 листи,із 17 кантор,далі буде думаю...
Читайте форум... Не спішить , Головне зараз родині повідомити ,що Ваші дані потрапили до рук шахраїв....
А краще правду,але не про масштабність ,.
Нехай дізнаються від Вас....
Переставайте боятись... Бо цьому панікою не зарадиш...

Перепрошую,я лягаю спати....))))) На форумі є люди ,які допоможуть...
Я буду зранку))))
Якщо потрібно, звертайтесь...))))))

Вкладення

• 230708240.webp
    230708240.webp
    9.3 Кб · Перегляди: 20
Читайте форум... Не спішить , Головне зараз родині повідомити ,що Ваші дані потрапили до рук шахраїв....
А краще правду,але не про масштабність ,.
Нехай дізнаються від Вас....
Переставайте боятись... Бо цьому панікою не зарадиш...

Перепрошую,я лягаю спати....))))) На форумі є люди ,які допоможуть...
Я буду зранку))))
Якщо потрібно, звертайтесь...))))))
Дякую вам дуже само близькі рідні вже знають,з цим вже легше трохи,я вже їх не сприймаю серйозно, тільки з посмішкою, чекаю тільки на суд,по іншому ні копійки від мене не получать,я їм вже на пролангації за весь час у тричі більше заплатив так що хватить)І я спати, Спокійної вам ночі,гарних снів)

Ростислав 26, да, только заказные, которые в руки вручаються, но мфо заказные не шлют

Я закрываю приват банк,у меня там карта,осталось еще один плотеж сделать и все -1,будет в этом месяце.Там гляну что потом и кем занятся)),мфо почти все продалли,а калы что калы буду пить шампанское)))),.Сразу хочу сказать многих закрыла сразу с перепугу со штрафами,пенями,процентоми и тело(д*pa конечно),еще остались ,вот те кто предлогает закрыть тело,может ими и займусь,после привата,а может и нет),посмотрю по настроению.Так как переплаты везде есть.Вобщем колхоз дело добровольное товарищи))))))).
Post automatically merged:

Везде будут звонить,без предупреждения,забейте.Вот смотрите тут люди у кого просрочки больше года,и СЛАВА БОГУ все живы,и стали сильнее и розсудительней.Так что ПРОЦВЕТАНИЯ всем кто уже успокоился и не парится,и тем кто только начал выздоравливать от страшной болезни ,,где взять деньги что бы отнести в мфо))))
Да уж, точно подмечено. Болезнь или зависимость. Это от того, что совесть все - таки есть. А если платить нечем, то что делать? И все-равно стыдно. И злость берет и на себя (чем думала? на что надеялась?), и на МФО (загнали же, гады, в угол). Спасибо товарищам по несчастью, немного "мозг вправили". Теперь не паникую, буду что - то думать, хотя, все -равно дискомфорт имеется.

Моим тоже звонят, но все их игнорят)) Альфа даже грозился голове сельсовета сообщить!.. Я только поржала с них. Даже если и звонили, я об этом не знаю))

Вот с банками уже стрем

Вот с банками уже стрёмнее. Рада, что их у вас нет!
Банки по сравнению с мфо отдыхают,у меня в платинуме долг висит с 2013 года,но маме ни разу не звонили,мне и письмп были и звонили и писали,приват конечно после 4х лет выбили долг,насчитали 35 тысяч,а оплатили 7,но они какбы незаконно насчитали такую сумму,я карточку погасила,а договор о закрытии не взяла,а кредитна спилка вообще в суд подала,но суд им отказал в повному обсязи,вот такие вот пироги....

Около 15. Звонят , письма шлют раз в месяц. Половина затихла. Первые три четыре месяца трэш был , а сейчас почти не звонят
Всмисле трэш?
два года морожусь!все шикарно
Кто самый отбитый был?
Спасибо большое за информацию а если у меня три карты можно сразу три закрыть или нужно по одной?

И потом нужно удалить приложение приват 24 и вообще туда не заходить?
Зачем приват удалять? И что если зарплата приходит на карту приват банка?
Не то что бы обострение, но звонков стало больше. То уже почти не звонили, а сейчас каждый день наяривают. Но я м ними не общаюсь. Может быть перед новым годом надеяться.
Кто самый отбитый?

Останнє редагування:
Всмисле трэш?

Кто самый отбитый был?

Зачем приват удалять? И что если зарплата приходит на карту приват банка?

Кто самый отбитый?
Приват может загнать карту в минус. Почитайте на форуме полно тем. По поводу самых отбитых у меня лично сслоун и екеш. Звонят всем подряд. Не очень приятно конечно но отдавать не буду ни чего. Тем более после звонков.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі