Если не платить кредит Плюс, они подадут в суд?

• Автор теми Автор теми чиназес
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Що можуть в суд подати. Але надіюся це лякалки. Бо страх паралізує, і я не можу знайти підробіток щоб накопичити гроші на покриття кредиту.

Ну у вас 2 тижні. В мене 2 місяці. Тиск шалений, психіка не витримує. Стараюся поки ігнорувати, так вони давлять морально так що панічні атаки почнуться скоро
Те що вони продадуть колекторам це 100 відсотків. Ті підуть до суду -факт. Але є адвокати на форумі, треба захищатися. Мій продали Фінтрасту. З 23 тис нарахували 66 тис. Без захисту звісно вони виграли суд. І що? Боятися суду не варто, треба захищатися. В мене було вже три суди. Спочатку було страшно. Потім звикаєш. Чекаєш хто наступний подасть. Не скажу, що це приємно. Але живеш далі. Проживаю в маленькому містечку, де всі один одного знають. І в суді багато знайомих працює. Спочатку було соромно. А тепер все нормально. Так що удачі вам.

Те що вони продадуть колекторам це 100 відсотків. Ті підуть до суду -факт. Але є адвокати на форумі, треба захищатися. Мій продали Фінтрасту. З 23 тис нарахували 66 тис. Без захисту звісно вони виграли суд. І що? Боятися суду не варто, треба захищатися. В мене було вже три суди. Спочатку було страшно. Потім звикаєш. Чекаєш хто наступний подасть. Не скажу, що це приємно. Але живеш далі. Проживаю в маленькому містечку, де всі один одного знають. І в суді багато знайомих працює. Спочатку було соромно. А тепер все нормально. Так що удачі вам.
Для мене це сором. Тому я акумулювала всі сили, щоб не допустити цього. Це зіпсована репутація і сором. Плюс можуть закордон не випустити. Ще того не вистачало. Ні ні і ще раз ні. Мені не потрібно це приниження

чому це приниження?
Я кажу, що для мене це приниження. Що я докотилася до судів😭
Хоча ще ніхто не подавав , і кидають пусті лякалки
Плюс для молодої дівчини це сором мати суди через борги. Тому можете мене засуджувати, але я на все піду щоб не допустити суд

так це господарський суд, то звичайні справи, це ж не кримінал, я не розумію чому це приниження? Ви так кажете наче пограбували якусь бабусю
але то ваша справа) кожен з нас тут обирає свій шлях

так це господарський суд, то звичайні справи, це ж не кримінал, я не розумію чому це приниження? Ви так кажете наче пограбували якусь бабусю
Бо дійти за пару тисяч до суду це жахіття і мені це сильно знищить репутацію і зіпсує стосунки з сім‘єю. Тому так. Я дуже боюся це все втратити.

ну якщо так, то як ваша сім'я про це дізнається?
А думаєте не дізнається? Це крах! Плюс пляма на репутації, що суди були. Мені не потрібно це. Якщо комусь окей, для мене це знищена репутація і сором

мені нічого більше додати, не буду сперечатись, успіхів вам!)

Для мене це сором. Тому я акумулювала всі сили, щоб не допустити цього. Це зіпсована репутація і сором. Плюс можуть закордон не випустити. Ще того не вистачало. Ні ні і ще раз ні. Мені не потрібно це приниження
Сором?ви серйозно 😂 а до чого тут закордон?ви маєте прям такі великі борги перед МФО?

А яким чином можна не допустити суд?

Сором?ви серйозно 😂 а до чого тут закордон?ви маєте прям такі великі борги перед МФО?
Так! Суди це сором! Можете сміятися з мене, але для мене це дно, сором і приниження що я опустилась до такого. Бо якщо суди є, закордон не пустять
А яким чином можна не допустити суд?
Його ще не було. Тільки лякали. Збираю гроші на покриття боргу . Там 4000 грн. А тут так розказують як це гарно і круто та нічого страшного немає. А насправді це сором і приниження, що я в такому молодому віці вже до суду дійшла😭
мені нічого більше додати, не буду сперечатись, успіхів вам!)
Смійтесь хоч трісніть. Якщо для вас суди це окей, то для мене це сором і приниження

Хто вам таке сказав?моя мама має два суди,ВП і спокійно виїжджає собі)
Так! Суди це сором! Можете сміятися з мене, але для мене це дно, сором і приниження що я опустилась до такого. Бо якщо суди є, закордон не пустять

Його ще не було. Тільки лякали. Збираю гроші на покриття боргу . Там 4000 грн. А тут так розказують як це гарно і круто та нічого страшного немає. А насправді це сором і приниження, що я в такому молодому віці вже до суду дійшла😭

Смійтесь хоч трісніть. Якщо для вас суди це окей, то для мене це сором і приниження
Сором це те що ми в це влізли всі,не тільки ви...а ось суди це навпаки...ну кожному своє і своє не кожному,я вам раджу перечитати форум,і зрозуміти де справжнє зло

Хто вам таке сказав?моя мама має два суди,ВП і спокійно виїжджає собі)

Сором це те що ми в це влізли всі,не тільки ви...а ось суди це навпаки...ну кожному своє і своє не кожному,я вам раджу перечитати форум,і зрозуміти де справжнє зло
Для мене сором і суд і влізла. І я готова на все піти, щоб не потрапити під суд. Ви не можете уявити як це зруйнує мою репутацію. Я не маю ще купу тисяч на адвокатів і бігати по судах. Тому так ще раз повторюю, це соромно. І я не хочу цього

В мене не одне мфо і уявіть якщо всі в суд подадуть? То квартиру відберуть, рахунки арештують. Це взагалі не круто. Плюс мене всі зненавидять і я не зможу виїхати. Бо я чула що з купою судів на кордоні розвертають. Ніхто не знає, що я в такій біді

Я не розумію, навіщо мене намагаються переконати, що суд це круто. Це серйозна проблема і біда. Я не мільйонерка, щою витрачати х3 до боргу на адвокатів і бігати по судах. Але чомусь мене тут за мій страх висміюють і засуджують та цькують.

Доброго дня. 28 днів просрочки, чи можливо з ними домовитись за тіло. На листи відповідають, що договором не передбачувано оплати за тіло. Тіло 3600, загальна сума 8730

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі